Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μια προσθηκη για τις γεννητριες πριν ατονησει εντελως το θεμα.
Αλλαγη λαδιων ΣΥΧΝΑ..καπου διαβασα στις 100 ωρες.

και θα προσθεσω στις διαφοερες μεταξυ φθηνων και ακριβων και τον θορυβο

Ανάλογα τον κατασκευαστή του κινητήρα. Καλό λάδι κατά προτίμηση ημισυνθετικό.
Εγω βάζω Castrol Magnatec στο σκαπτικό και βγαίνει σχεδόν στο ίδιο χρώμα που μπαίνει, απίστευτο λάδι. 25 ευρώ το 4λιτρο περίπου (για 6 άλλαγές και μένει και συμπλήρωμα).

Απογοήτευση κύριοι, σήμερα μετά από πολύ καιρό είπα να συναρμολογησω την βάση του γωνιακου τροχού που είχα αγοράσει από το λιντλ.
Η πρώτη εντύπωση μου ήταν αρνητική για το πόσο λεπτό ήταν το μέταλλο στην κάθετη βάση.
Πράγματι λίγο μετά στο σφιξημο του τροχού και στην προσπάθεια ευθυγραμμισης του ή μια από τις δύο έσπασε.
Επιεικώς απαράδεκτο!!!
Και τώρα δεν μπορώ να κάνω τπτ.

Νίκο τι να πω δε ξέρω.
Την έχω καμία διετία στο κουτί της.

Γιάννη σε ευχαριστώ φίλε, 125αρη τροχό δέχεται.
Δεν το θέλω άμεσα απλά είπα να την συναρμολογησω να είναι ευχερη όταν χρειαστεί.

Πως καταφέρνετε και τα σπάτε .... εγώ την έδεσα χωρίς κανένα πρόβλημα και την χρησιμοποιώ καιρό τώρα.
Βάλε μια φωτό να καταλάβω τι εννοείς.

Θυμαμαι οτι και εγω ειχα συναρμολογησει και δοκιμασει την βαση για γωνιακο τροχο και δεν ειχα κανενα προβλημα. Για δοκιμη μαλιστα εκοψα ..κεραμιδια.
Ισως να υπηρξε αστοχια υλικου στους συνδεσμους, στη βαση του Κυριακου. Ειτε υπερβολικο σφιξιμο. Συμβαινουν και αυτα.

Απογοήτευση κύριοι, σήμερα μετά από πολύ καιρό είπα να συναρμολογησω την βάση του γωνιακου τροχού που είχα αγοράσει από το λιντλ.
Η πρώτη εντύπωση μου ήταν αρνητική για το πόσο λεπτό ήταν το μέταλλο στην κάθετη βάση.
Πράγματι λίγο μετά στο σφιξημο του τροχού και στην προσπάθεια ευθυγραμμισης του ή μια από τις δύο έσπασε.
Επιεικώς απαράδεκτο!!!
Και τώρα δεν μπορώ να κάνω τπτ.

μου συνέβη και μένα αλλά πρόλαβα και την άλλαξα. έσπασε και σε σένα σε αυτό το σημείο;

ggi0ydJR2QquJbG9ZZqsENNLj4E7ILeK8KCL1RMMqzUT_hT4l_KapUoxsTpfE_Jd_x_epDJ1tj99umyOS2boSQ7aHaLuRXjLJhBV_UG2UFJIQY39J9zwaK-p2jSpSGPdMyVoFWtZcZab5XZPlLolLUy3HFBKdOtBvGkGdxN-L6whPcxLro_4_FENCaDfNqyphfTxq2FnzpcToKQZcUCyDSYJslG5upFyGZuWd4Ih4M__R3ewBGK1k00MlfEmG4Na00reW5pMCicZFoCRQFqRgvnJGam2-Xjhkwas0IS_TysBsoReDe7SA9c8WWFjTiK1lO2hoOW9Xla83pMRHb1D_th2drMs9XN2dlJDRMqv3lMFTcjA5401-CoenrBQz0tyyLU-6EpvtzCVzV2sFD-RVs7vcT4X_hay-4UCcE72DsKTigVikQ5QWc_z08fXVxJqdkkOn6i64ueWTp_BUSZxF7ophYzA3-sjcK8Y0XlDJrT2nkP-0Q1RWYMsyh-30Wg5kLb5L9kwLeuCELaQpT6xiYGPmPBno1uTvtSh16IKwovE2-8DgeBmQsozVEfTJOWdIagoKQ=w1378-h776-no

αν ναι, μπορείς να κάνεις μια μικρή πατέντα με μια μακριά βίδα με ροδέλα που να σφίγγει από την έξω πλευρά...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ελάτε ρε παιδιά τώρα!!!!! Εκτός και αν κρίνω λάθος από τις φωτογραφίες μπορείτε αν είναι από αλουμίνιο η βάση στο σημείο αυτό να κολληθεί και να ενισχυθεί με κόλληση ΤΕΑΚ ή και αργκόν και να μην πάει όλη η βάση για πέταμα.

TIG αυτό ακριβώς, ήθελα να γράψω!!!! Απλά όπως βιάζεται (... και δεν αλλάζει από ελληνικά σε αγγλικά στο πληκτρολόγιο), σκοντάφτει.

Ναι και εμενα καμια φορα ειδικα το κινητο παιρνει πρωτοβουλιες!

Χριστουγεννιατικη εργαλειομερα για τους Ιταλλους!

http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=664

Ισως μας κανει εμας μεσα στην πρωτοχρονια τπτ για να κλεισει καλα ο χρονος!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι και εμενα καμια φορα ειδικα το κινητο παιρνει πρωτοβουλιες!

Χριστουγεννιατικη εργαλειομερα για τους Ιταλλους!

http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=664

Ισως μας κανει εμας μεσα στην πρωτοχρονια τπτ για να κλεισει καλα ο χρονος!

Και στη Ιρλανδία:
http://www.lidl.ie/en/Offers.htm?id=675

Βλέπω τα lidl άνοιξαν συνεργασία και με την Wagner που φτιάχνει τα ροδάκια (και φέρνουν πράκτικερ-λερόυ...)

Παιδια εχω ερωτηση:Παρελαβα το συρομενο φαλτσοπριονο του λιντλ απο τον αγαπητο Diabolic,τον οποιο και ευχαριστω για την αψογη συναλλαγη,αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι η κεφαλη του δισκοπριονου χρειαζεται τοσο πολυ δυναμη για να κατεβει και να κοψει.Μηπως κανω κατι λαθος;