Για τριβειο και δισκοπριονο Μπαμπη ειναι καλα , για πλάνη ή ρουτερ μου φαίνονται λίγα τα 17 lt .
Για τριβειο και δισκοπριονο Μπαμπη ειναι καλα , για πλάνη ή ρουτερ μου φαίνονται λίγα τα 17 lt .
Ναι Μπαμπη παρε με την μια το καλο μηχανακι.
Αν το αλλα δε σου κανει σε μηνες που θα το αποσυσκευασεις δε θα μπορεις να το πας πισω....
Ουτε θα μπορεις να πεις βαζω ακομη 100 ευρω και παιρνω το καλυτερο.
Με ταινιολυαντηρα πέρασα 18 τραχες σανιδες 10x140 για να τις λειάνω και γέμισε το κυκλωνικο δοχείο του (0,5lt) .
Έκανα πλανισμα σε 7-8 παλια δοκάρια απο περγκολα 6x12 2m και έβγαλαν 8-9lt περίπου .
Αν σε βοηθάει αυτο .
Mια χαρα ειναι το δραπανακι.
Για βιδωμα βεβαια δεν ξερω ποσο βολικο θα το βρεις, αν και οι στροφες ρυθμιζονται απο 50 εως 3000σαλ. Γυρω στις 150-300 στροφες θα εισαι οκ.
Την σκούπα για τι χρήση την θες? Εγώ προτείνω την MV3p λόγω αξιοπιστίας και ας είναι πιο ακριβή. Η ποιότητα τους απέχει πολύ...
Όλο το σκέφτομαι κι όλο αλλάζω γνώμη. Μια λέω Lidl και μετά λέω Karcher.
Τα 17 Lt της Karcher σε πόση περίπου θα γεμίσουν αν πχ δουλεύεις τριβείο συνεχόμενα ή αν δουλεύεις δισκοπρίονο;
Έτσι στο περίπου για να πάρουμε μια ιδέα.
Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω
απ' την Κική και την Κοκό
ποια να διαλέξω
την Κική την αγαπώ
μα μ' αρέσει κι η Κοκό
Κάτι τέτοιο έχω πάθει και εγώ με τα φαλτσοπρίονα. χαχαχα
Και εγώ την MV6 premium με αυτό το σκεπτικό την πήρα. Αν πάρω την MV3p και δεν με καλύψει, τι κάνω;
Είμαστε λίγο σε ανάποδη φάση Παναγιώτη. Εγώ αποφάσισα αμέσως για δισκοπρίονο και κολώνω στη σκούπα.![]()
Πάντως όσοι την είδαν, δικοί μου, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Άλλο πράγμα.
Να μην σε παρασύρω βέβαια...
ΜV6 κι εσύ;
Α ρε μπαγάσηδες τι μου κάνεται... Βαράτε με κι ας κλαίω... :chinese:
Νικόλα, για ξηγήσου... Πότε είναι καλά να την πάρουμε;
Την βιάζεσαι πολύ την σκούπα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.