Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπαμπη,παρε τη φθηνη...σκουπα είναι...:ernaehrung004:

Πάνο, αυτό που λές είναι σωστό, απλά δεν θέλω να τη πατήσω και να τη πληρώσω δύο φορές. Μια όταν αγοράσω τη φτηνή και μία όταν ξανααγοράσω την καλη, αφού έχω πουλήσει κοψοχρονιά την προηγούμενη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όχι Νίκο, και σ´ ένα ή δύο μήνες να τη πάρω δεν έχω πρόβλημα. Γύρω στο Μάρτη-Απρίλη θα τη χρειαστώ.

Μπάμπη, μόλις βγουν οι νέες τιμές και επίσημα θα σας ενημερώσω...
Αυτές τώρα είναι μόνο για τους εμπόρους για να ξεκινήσουν τις παραγγελίες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

Μπάμπη, μόλις βγουν οι νέες τιμές και επίσημα θα σας ενημερώσω...
Αυτές τώρα είναι μόνο για τους εμπόρους για να ξεκινήσουν τις παραγγελίες.

Ωραία Νικόλα, σ´ευχαριστώ.
Μόνο αν θυμηθείς στείλε μου κι ένα ΡΜ γιατί μπορεί να γραφτεί κάπου και να μην το δω, να μου ξεφύγει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προ

Ωραία Νικόλα, σ´ευχαριστώ.
Μόνο αν θυμηθείς στείλε μου κι ένα ΡΜ γιατί μπορεί να γραφτεί κάπου και να μην το δω, να μου ξεφύγει.

Αν θες σου κρατάω και μία!!! Χαχαχα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σ

Αν θες σου κρατάω και μία!!! Χαχαχα.

Εκεί θα καταλήξουμε, να είσαι σίγουρος... -bye-

Φλασια! Μια απο αυτές τις σκούπες της κουβέντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να τραβήξει υγρασία? Δηλαδή με ένα κατάλληλο ακροφφυσιι να ρούφηξει το υγρό που προηγουμενος ψεκασαμε πχ σε ένα κάθισμα? Κάτι σαν σκούπα βιολογικό δηλαδή.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οπότε 207,90 που την πήρα καλά είναι.

Παναγιώτη καλά είναι αλλά τα 207.9 ήταν με την παλιά τιμή προσφοράς. Εγώ σου λέω τώρα ότι τα 210 θα είναι η αρχική τιμή προσφοράς, απ ότι βλέπω ίσως και να πέσει κάτω από τα 200 ευρώ με τον νέο τιμοκατάλογο και λόγω ανταγωνισμού.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φλασια! Μια απο αυτές τις σκούπες της κουβέντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να τραβήξει υγρασία? Δηλαδή με ένα κατάλληλο ακροφφυσιι να ρούφηξει το υγρό που προηγουμενος ψεκασαμε πχ σε ένα κάθισμα? Κάτι σαν σκούπα βιολογικό δηλαδή.

Γι αυτό λέγεται πολλαπλών χρήσεων Νεκτάριε.
Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να καλυφθεί και το φίλτρο με αφρώδες κάλυμμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παναγιώτη καλά είναι αλλά τα 207.9 ήταν με την παλιά τιμή προσφοράς. Εγώ σου λέω τώρα ότι τα 210 θα είναι η αρχική τιμή προσφοράς, απ ότι βλέπω ίσως και να πέσει κάτω από τα 200 ευρώ με τον νέο τιμοκατάλογο και λόγω ανταγωνισμού.

Ναι Νικόλα αλλά και πάλι θα είναι στις καλές τιμές και όχι στις πολύ ανεβασμένες. Τεσπα, κοντός ψαλμός, αλληλούια, ο χρόνος θα δείξει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι Νικόλα αλλά και πάλι θα είναι στις καλές τιμές και όχι στις πολύ ανεβασμένες. Τεσπα, κοντός ψαλμός, αλληλούια, ο χρόνος θα δείξει.

Καλή θα είναι αλλά αν μπορείς να την πάρεις και με 190 άσχημα θα είναι? ;)

Αδέρφια υπάρχει κάποιος κοντά στο Περιστέρι που να μπορεί αύριο να μου πάρει το τρυπάνι και ένα σετ με κάστανια? Δουλεύω αύριο από τις 6 και το απόγευμα που συνήθως πάω βλέπω μονο τις πωλητριες

μπορεί κάποιος που να έχει την λιδλ να μας πει τι βλέπει ως μειονέκτημά της; όχι σε σύγκριση με κάποιο πολύ ακριβότερο μοντέλο αλλά ως έχει. πχ είναι αρκετά δυνατή η αναρρόφησή της; μπουκώνει εύκολα το φίλτρο; βλέπετε κάποιο σχεδιαστικό ελλάτωμα που να την κάνει δύσχρηστη; για κάποιον που τη ζαχαρώνει αλλά δεν έχει πειστεί ακόμα να την πάρει... :)

Περασα απο Lidl και πηρα ενα κρουστικο (καλωδιου) ειχε παρα πολλα...οποτε φιλε Metallikas περνα απο Μεταμορφωση και θα βρεις σιγουρα ΑΝ δεν βρεις και κοντυτερα σου...
λογικα λογω εορτων δεν εμειναν χρηματα για εργαλεια...

Τσίμπησα κι εγώ το δράπανο στις 9 το πρωί από τα Lidl στην Αλίμου. Γεμάτη ήταν η κλούβα αλλά μετά από εμένα είδα 4-5 τύπους να κυκλοφορυύν στα ταμεία με 2-2 στα χέρια. Μέχρι και τον σεκιουριτά είδα με 2 στα χέρια.

Πήρα και το σετ με τις καστάνιες που είδα ότι το αγόραζαν όλοι, απλά και μόνο σε περίπτωση που χρειαστεί. (δεν είμαι του μαστορέματος, μόνο το PC μου ψαχουλεύω όταν χαλάει και χαλάει συχνά :p )

Είδα και τον έρωτα τη σκούπα εκεί, αλλά έχω μείνει με 400 για όλο το μήνα και κώλωσα να δώσω τα 80 για τη σκούπα. Περιμένω και κανένα παιδί που την πήρε, να γράψει εντυπώσεις πρώτα.

Εγω πηρα μερικες κολλες και τον δισκο για γυαλοχαρτα, που ομως εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ο ιδιος που ειχε τοτε για τον τροχο. Ειχε μονο ενδειξη για δραπανο στις 3000 στροφες.
Το δραπανο το επιασα στα χερια μου και μου εδωσε κακη εντυπωση. Εχει αντιστοιχο μαλακο πλαστικο οπως τα dremeloειδη που βγαζει η parkside , το οποιο δεν εχει σχεση με το πλαστικο του router που εχω. Ο διακοπτης για αριστερα-δεξια στο πρωτο βιαστικο ζορισμα θα σπασει... Γενικα τα 22 ειναι αναλογα της ποιοτητας , αλλα δεν θα το αγοραζα για βασικο μου δραπανο..

Lidl Ασπροπύργου, στις 9πμ είχε πολλά κρουστικά και λίγο-πολύ απ' όλα. Πήρα 2 σετ ροδάκια 1 των 4ων και 1 των 8 και το σετ με τα bits-κατσαβίδι το οποίο δούλεψα αμέσως.
Στις 13:00 είχαν μείνει 6 κρουστικά, ροδάκια λίγα. Σκούπες 2 τεμ όπως ήταν το πρωί. Είχαν εξαφανίσει την προηγούμενη παρτίδα.

Εμ, εγώ αποφάσισα ότι δεν χρειάζομαι σκούπα, οπότε δεν πέρασα καν από το lidl Ασπροπύργου. Βασικά, δεν έχω που να την αποθηκεύσω, αλλιώς...