Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αύριο φίλε μου το απόγευμα θα βγει online.

Εν τω μεταξύ σε λίγο καιρό θα μας έρθει ξανά η σειρά των 3 εργαλείων της Parkside 18V (Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο, σέγα και δισκοπρίονο).
Αυτήν την φορά σε έκδοση B2 αλλά προσωπικά αδυνατώ να βρω διαφορές με την περσινή Α1 . Το κακό είναι ότι αφήσαν τις μπαταρίες στο 1.5 Ah μόνο.

http://www.lidl.de/de/parkside-akku-schlagbohrschrauber-psbsa-18-li-b2/p214156

http://www.lidl.de/de/parkside-akku-handkreissaege-phksa-18-li-b2/p214159

http://www.lidl.de/de/parkside-akku-pendelhubstichsaege-pstda-18-li-b2/p214165

Γύρω στα 60 .

Επίσης κάτι πολύ ενδιαφέρον και must για τους περισσότερους από εμάς:

http://www.lidl.de/de/parkside-klemm-und-saegeschiene-pss-1-b1/p214281

Αυτό δυστυχώς δεν το ξέρω.
Μακάρι αλλά προσωπικά δεν μας έχει συνηθήσει σε τέτοια εργαλεία...

Πιστεύω να έχει τον ίδιο τύπο μπαταρίας Νικόλα με την προηγούμενη σειρά .... να χτυπήσω το δισκοπρίονο να τα κάνω ζευγάρι μετ ο δραπανοκατσάβιδο που έχω.

Πιστεύω να έχει τον ίδιο τύπο μπαταρίας Νικόλα με την προηγούμενη σειρά .... να χτυπήσω το δισκοπρίονο να τα κάνω ζευγάρι μετ ο δραπανοκατσάβιδο που έχω.

Εγώ το έχω το δισκοπρίονο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Παρόλο που έχει μικρή μπαταρία δεν μασάει. Το χρησιμοποιώ πολύ στο κόψιμο των δοκαριών!

Το τσοκ σε ενα δραπανο lidl που εχει ενας φιλος απο πολυ παλια, ειναι μαγνητικο, ριξε μια ματια Νεκ μηπως ειναι και το δικο σου. Παντως του κανει πολυ σκληρη χρηση σε μεταλα, και απο τζογους και βγαλσιμο τσοκ σε μεγαλα τρυπανια ειναι full. Γενικα δεν τον εχει ενθουσιασει απο την πρωτη μερα που το πηρε σαν ποιοτητα.

Παιδια ερωτηση Νο1: Δούλεψα το δισκοπριονο του lidl που αγόρασα απο μέλος του φόρουμ (το οποίο ειναι σε καινουρια κατασταση) και παρατήρησα ενα τζόγο στον δίσκο (δεν ειναι της parkside ειναι αλλη εταιρια με περισοτερα δόντια) ο τζόγος δεν ειναι δεξια - αριστερα, ειναι οπως γυρναει ο δίσκος μπρος - πισω ... Δλδ σε ακινησία αν τον περι στρέψεις εχει ενα τζόγο και μετα νιώθεις να γυρναει το μοτέρ ... Εκτος αυτου ακουω και ενα θόρυβο (γρατζουνισμα- κροτάλισμα) σαν να βρίσκει ο δίσκος καπου την ωρα που δουλευει ... Οχι χτύπημα η κατι ανυσηχητικο... Δεν κοπανάει, χωρο πηδάει και τα σχετικά ... Απλα ακούγετε κατι
Να ανυσηχησω ?? η ειναι το δούλεμα του αυτο ....
Δούλεψα το scheppach που υποτιθετε οτι ειναι δίδυμα αδελφάκια και δεν ακους τιποτα ... Ουτε κιχ ...

Ερωτηση Νο2: Ο ταινιολειαντηρας σε σχεση με αλλη εταιρια που κερδίζει - χάνει ? δλδ ειναι κατηγορία ενχελ, Dexter. Κτλ ? η καλυτερος - χειρότερος...

Last edited:
Παιδια ερωτηση Νο1: Δούλεψα το δισκοπριονο του lidl που αγόρασα απο μέλος του φόρουμ (το οποίο ειναι σε καινουρια κατασταση) και παρατήρησα ενα τζόγο στον δίσκο (δεν ειναι της parkside ειναι αλλη εταιρια με περισοτερα δόντια) ο τζόγος δεν ειναι δεξια - αριστερα, ειναι οπως γυρναει ο δίσκος μπρος - πισω ... Δλδ σε ακινησία αν τον περι στρέψεις εχει ενα τζόγο και μετα νιώθεις να γυρναει το μοτέρ ... Εκτος αυτου ακουω και ενα θόρυβο (γρατζουνισμα- κροτάλισμα) σαν να βρίσκει ο δίσκος καπου την ωρα που δουλευει ... Οχι χτύπημα η κατι ανυσηχητικο... Δεν κοπανάει, χωρο πηδάει και τα σχετικά ... Απλα ακούγετε κατι
Να ανυσηχησω ?? η ειναι το δούλεμα του αυτο ....
Δούλεψα το scheppach που υποτιθετε οτι ειναι δίδυμα αδελφάκια και δεν ακους τιποτα ... Ουτε κιχ ...

Ερωτηση Νο2: Ο ταινιολειαντηρας σε σχεση με αλλη εταιρια που κερδίζει - χάνει ? δλδ ειναι κατηγορία ενχελ, Dexter. Κτλ ? η καλυτερος - χειρότερος...

Μήπως έχει σφηνώσει κανενα κομμάτι ξύλου μεταξύ του δισκοπρίονου και του προφυλακτήρα του?

Επίσης πολύ καλός φαίνεται ο ταινιολειαντήρας, το καλό είναι βέβαια ότι έχεις και 3 χρόνια εγγύηση...

Στο ότι πάει μπρος-πίσω ο δίσκος μήπως δεν φωλιάζει καλά ο δίσκος (έχει δηλαδή πιο μεγάλη τρύπα στο κεντρο) και χρειάζεται κανένα δαχτυλιδι;

Φίλε Starman δεν σφίγγει καλα το παξιμαδι τον δίσκο . Ξεβιδωσε το και δες μήπως ειναι ανάποδα .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλε Starman δεν σφίγγει καλα το παξιμαδι τον δίσκο . Ξεβιδωσε το και δες μήπως ειναι ανάποδα .
Παξιμαδι σου έγραψα αλλα βασικα ειναι μια χοντρή ροδελα με πατουρες που με την βιδα σφίγγει τον δίσκο . Πιστεύω ότι κατάλαβες τι εννοω . :-)

Λίγο άκυρο το παρακάτω ερώτημα αλλά μιας και δεν ξέρω σε ποια άλλη ενότητα να το θέσω, το θέτω εδώ: Τα εργαλεία dexter σε πιο κατάστημα (διαδικτυακό) μπορεί να τα βρει κανείς; Είναι αντίστοιχης ποιότητας του Lidl ίσως;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λίγο άκυρο το παρακάτω ερώτημα αλλά μιας και δεν ξέρω σε ποια άλλη ενότητα να το θέσω, το θέτω εδώ: Τα εργαλεία dexter σε πιο κατάστημα (διαδικτυακό) μπορεί να τα βρει κανείς; Είναι αντίστοιχης ποιότητας του Lidl ίσως;
Σε δικτυακο καταστημα δεν ξερω αν μπορείς να τα βρεις. Ειναι παραγγελιες του Leroy Merlin σε διαφορους κατασκευαστες, κυρίως από Κίνα αλλά και αλλού.
Για τα εργαλεία χειρός, εχω λίγα κομματια, θεωρώ ότι είναι γενικά καλύτερα από του lidl. Για τα ηλεκτρικά δεν ξέρω, δεν έχω κανένα.

μόνο το Leroy τα έχει είναι δική του μάρκα. Δεν έχει τόσα πολλά όσα το lidl και προς το παρόν μπορείς να τα πάρεις μόνο από το φυσικό τους κατάστημα.

Ότι έχω πάρει είναι τίμιο, αλλά σίγουρα απευθύνονται σε ερασιτέχνη.

Γεια εμας τους ανυπομονους!! :-)

f54985846f1dfa7f17645c0c9537c5db.jpg