Αν δεν μπορεις να παρεις ρουτερ με collet 1/2 ιντσα , τοτε να κοιταξεις να εχει μεσα στη συσκευασια collet για 1/4 ιντσας. Θα σου δωσει πολλες ειλογες για κοπτικα απο το εξωτερικο. Η bosch το collet αυτο συνηθως το εχει εξτρα και κοστιζει 18-20 .Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Τελικά δεν θα το αγοράσω το φρεζάκι πολλαπλών χρήσεων!
Θα αγοράσω ρούτερ! Το υποψιαζόμουν ότι αυτά θα μου γράφατε αλλά ήλπιζα μήπως και....
Απ' ότι μου γράφετε πάντως μάλλον δεν προτείνετε τα Einhell και δεν έχω τα περιθώρια να περιμένω πότε θα βγάλει το Lidl το ρούτερ στα ράφια του.
Άρα θα ψάξω να βρω κανένα της Black & Decker ή κάποιο από τα πράσινα της Bosch με ταβάνι τα 100 ευρώ μαζί με τα κοπτικά.
Για paletadeals ούτε που το σκέφτομαι μιας και τις εταιρίες που έχει δεν τις ξέρω (εκτός της JCB) ή δεν έχω βρει σχόλια μελών και κυρίως δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα δω live! Δεν λέει να παραγγείλω online και να μου έρθει ρούτερ χωρίς στέλεχος ή οδηγούς κοπής.
Θα χρειαστεί να βάλουμε καλά το χέρι στην τσέπη λοιπόν γιατί χρειάζομαι κι ένα ηλεκτρικό καρφωτικό με δυνατότητα να μπορώ να "χτυπήσει" καρφιά από 2,5 εκ. και πάνω
Ξανά ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας.
Δυστυχώς όχι!!!
View attachment 125488
Δύο σφικτήρες από το lidl της γείτονας χώρας!! Είχε και τα μπαταρίας δισκοπριονο -σεγα-κρουστίκο αλλά 10-15 πιο ακριβά από ότι θα τα φέρει εδώ!! Ακόμα είχε και τον ανακλεινομενο πάγκο-μέγγενη στα 10 !!
Καλημέρα Χρήστο! Το Δισκοπρίονο αξίζει για μένα και με το παραπάνω. .. κόβει πολύ καλά, μέχρι 2-2.5 πόντους κόβω συνήθως χωρίς καμία δυσκολία και έχω βάλει το δίσκο με τα πιο πολλά δοντια! Η μπαταρία κρατάει ικανοποιητικά αν και εγώ έχω άλλες δύο επειδή είχα πάρει όλη τη σειρά τότε και δεν έχω μείνει ακόμα από μπαταρία ότι κατασκευή και να έχω κάνει! Να τονίσω ότι δεν έχω δισκοπρίονο ρεύματος οπότε καταλαβαίνεις οτι όλο το ζόρι το τραβάει αυτό χωρίς να με απογοητεύσει ακόμα! Αν θέλεις να κόβεις συνέχεια πχ 4mm πάχος σε μεγάλες ευθείες εκεί σίγουρα θα ζοριστει και είναι και λογικό!
Παντός να ξέρετε ότι και η σέγα μπαταρίας αξίζει. .. έχω άλλες 3 ηλεκτρικές αλλά εδώ και 1 χρόνο που έχω της μπαταρίας δεν τις έχω βγάλει τις ηλεκτρικές από τα κουτιά τους!!!
1,5A σε πλήρη χρήση , αν αντέξει κάνα 20λεπτο (και πολύ λέω) να είσαι ευχαριστημένος.
Νίκο είχαν μείνει 3 αλλά τα χρήματα έφταναν μόνο για τους 2! Άσε που η γυναίκα με κοιτούσε με μισώ μάτι πάλι. .. ποιο μεγάλοι από το καρότσι ηταν.Δεν είπες τίποτα να πάρεις και για εμάς κανέναν!!!!
Καλημερα στην παρεα.
Ηθελα να ρωτησω για το φρεζάκι που βγάζει το Lidl την επόμενη Τρίτη
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47561 :
μπορει να βρεθει collet 4,8μμ σε 3,2μμ ;
Eχω bits router 3,2μμ της proxxon και σκεφτομαι να το αγορασω μιας και δεν εχω το φρεζακι της proxxon.
View attachment 125475
Μόλις ήρθε ο Τροχός μπαταρίας από το servis!! Έβγαινε ο διακόπτης εκκίνησης! Αλλά αντί να αλλάξουν το διακόπτη μου έστειλαν καινούριο!! Είχε και ένα θέμα η μπαταρία αλλά δεν ασχολήθηκαν καθόλου μου είπαν γιατί έτσι και αλλιώς θα έστελναν μαζί με το εργαλείο (λόγο του διακόπτη) και καινούρια μπαταρία! Όλα καλά λοιπόν!!
Παναγιώτη Μία χαρά για μικρός Τροχός. .. έχει δύναμη αλλά όταν κόβεις σίδερα τελειώνει γρήγορα η μπαταρία (Γύρω στο 10 λεπτό συνεχούς χρήσής)! Εγώ το έχω μόνιμα με δίσκο φτερού για λυανση που δεν καταναλώνει τόση ενέργεια επειδή δουλεύει πιο ξεκούραστο και με έχει βολέψει αφάνταστα. ..Γιαννη,απο δυναμη στο κοψιμο τι λεει?
Πολύ εξυπηρετικο.Παναγιώτη Μία χαρά για μικρός Τροχός. .. έχει δύναμη αλλά όταν κόβεις σίδερα τελειώνει γρήγορα η μπαταρία (Γύρω στο 10 λεπτό συνεχούς χρήσής)! Εγώ το έχω μόνιμα με δίσκο φτερού για λυανση που δεν καταναλώνει τόση ενέργεια επειδή δουλεύει πιο ξεκούραστο και με έχει βολέψει αφάνταστα. ..
Μολις δοκιμασα αυτο που μου εστειλαν και ειναι ποιο αχρηστο απο το παλιο τους με το χαλασμενο διακοπτη. Σε λαστιχο με μολις 11 psi φρεναρει το μοτερ απο "την τεραστια πιεση" και δεν δουλευει.
Και για να αποκλεισω προβλημα τροφοδοσιας συνδεσα στην ιδια πηγη, το πολυ παλιο που ειχα χρονια και φουσκωνει "σφαιρα" . Προφανως αυτοι του Χιουστον μου εστειλαν ενα προβληματικο (μαζι με ενα συνδετηρα κολημμενο κατα λαθος απο κατω) για να κλεισουν την υποθεση και να μην τους τα πρηζει το λιντλ.
Για καποιον που ειχε ρωτησει για την πλανη, επειδη την περιμενω και εγω, ειχε ερθει περισυ τετοιο καιρο. Βλεπω τωρα στο φυλλαδιο της Ιταλιας οτι την εχουν στις 17 με τιμη 35 . Λογικα να την περιμενουμε και εμεις μεσα στο μηνα. Αν δεν γινει bazaar μεχρι τοτε να παρω το καθετο δραπανο, η πλανη ειναι η επομενη αγορα μου.
Καλημέρα Νίκο. Το ψάχνω λίγο το θεμα με το δισκοπριονο μπαταρίας και η μόνη διαφορά που βρίσκω στο Β2 είναι η Ένδειξη κατάστασης μπαταρίας (όπως και στα δραπανοκατσαβιδα). Και επειδή βγήκε το Β2 μειωσανε την τιμή στο Α1 για να φύγουν τα αποθέματα τους.Αύριο φίλε μου το απόγευμα θα βγει online.
Εν τω μεταξύ σε λίγο καιρό θα μας έρθει ξανά η σειρά των 3 εργαλείων της Parkside 18V (Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο, σέγα και δισκοπρίονο).
Αυτήν την φορά σε έκδοση B2 αλλά προσωπικά αδυνατώ να βρω διαφορές με την περσινή Α1 . Το κακό είναι ότι αφήσαν τις μπαταρίες στο 1.5 Ah μόνο.
http://www.lidl.de/de/parkside-akku-schlagbohrschrauber-psbsa-18-li-b2/p214156
http://www.lidl.de/de/parkside-akku-handkreissaege-phksa-18-li-b2/p214159
http://www.lidl.de/de/parkside-akku-pendelhubstichsaege-pstda-18-li-b2/p214165
Γύρω στα 60 .
Επίσης κάτι πολύ ενδιαφέρον και must για τους περισσότερους από εμάς:
http://www.lidl.de/de/parkside-klemm-und-saegeschiene-pss-1-b1/p214281
Αν μάθετε για bazaar, φαντάζομαι θα ενημερώσετε, ναι; Αλήθεια πως το μαθαίνετε;Για καποιον που ειχε ρωτησει για την πλανη, επειδη την περιμενω και εγω, ειχε ερθει περισυ τετοιο καιρο. Βλεπω τωρα στο φυλλαδιο της Ιταλιας οτι την εχουν στις 17 με τιμη 35 . Λογικα να την περιμενουμε και εμεις μεσα στο μηνα. Αν δεν γινει bazaar μεχρι τοτε να παρω το καθετο δραπανο, η πλανη ειναι η επομενη αγορα μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.