Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι, ειναι εντυπωσιακη η πολιτικη του lidl και ιδιαιτερα χαλαρη προς οφελος των καταναλωτων. Δεν θυμαμαι ποτε τετοια πολιτικη απο καμμια εταιρεια στο παρελθον.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Τελικά δεν θα το αγοράσω το φρεζάκι πολλαπλών χρήσεων!
Θα αγοράσω ρούτερ! Το υποψιαζόμουν ότι αυτά θα μου γράφατε αλλά ήλπιζα μήπως και....
Απ' ότι μου γράφετε πάντως μάλλον δεν προτείνετε τα Einhell και δεν έχω τα περιθώρια να περιμένω πότε θα βγάλει το Lidl το ρούτερ στα ράφια του.
Άρα θα ψάξω να βρω κανένα της Black & Decker ή κάποιο από τα πράσινα της Bosch με ταβάνι τα 100 ευρώ μαζί με τα κοπτικά.
Για paletadeals ούτε που το σκέφτομαι μιας και τις εταιρίες που έχει δεν τις ξέρω (εκτός της JCB) ή δεν έχω βρει σχόλια μελών και κυρίως δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα δω live! Δεν λέει να παραγγείλω online και να μου έρθει ρούτερ χωρίς στέλεχος ή οδηγούς κοπής.

Θα χρειαστεί να βάλουμε καλά το χέρι στην τσέπη λοιπόν γιατί χρειάζομαι κι ένα ηλεκτρικό καρφωτικό με δυνατότητα να μπορώ να "χτυπήσει" καρφιά από 2,5 εκ. και πάνω

Ξανά ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας.

Καλησπέρα μαστόρια!!! Ερώτηση...
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47558

Για αυ´το καμιά γνώμη? Αν το έχει κανείς και κυρίως σαν βάρος μιας και το 18v και 20v που έιχε βγάλει ναι μεν αρκετά δυνατά αλλά λιγάκι βαριά ήταν για συνεχόμενη χρήση.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Τελικά δεν θα το αγοράσω το φρεζάκι πολλαπλών χρήσεων!
Θα αγοράσω ρούτερ! Το υποψιαζόμουν ότι αυτά θα μου γράφατε αλλά ήλπιζα μήπως και....
Απ' ότι μου γράφετε πάντως μάλλον δεν προτείνετε τα Einhell και δεν έχω τα περιθώρια να περιμένω πότε θα βγάλει το Lidl το ρούτερ στα ράφια του.
Άρα θα ψάξω να βρω κανένα της Black & Decker ή κάποιο από τα πράσινα της Bosch με ταβάνι τα 100 ευρώ μαζί με τα κοπτικά.
Για paletadeals ούτε που το σκέφτομαι μιας και τις εταιρίες που έχει δεν τις ξέρω (εκτός της JCB) ή δεν έχω βρει σχόλια μελών και κυρίως δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα δω live! Δεν λέει να παραγγείλω online και να μου έρθει ρούτερ χωρίς στέλεχος ή οδηγούς κοπής.

Θα χρειαστεί να βάλουμε καλά το χέρι στην τσέπη λοιπόν γιατί χρειάζομαι κι ένα ηλεκτρικό καρφωτικό με δυνατότητα να μπορώ να "χτυπήσει" καρφιά από 2,5 εκ. και πάνω

Ξανά ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας.
Αν δεν μπορεις να παρεις ρουτερ με collet 1/2 ιντσα , τοτε να κοιταξεις να εχει μεσα στη συσκευασια collet για 1/4 ιντσας. Θα σου δωσει πολλες ειλογες για κοπτικα απο το εξωτερικο. Η bosch το collet αυτο συνηθως το εχει εξτρα και κοστιζει 18-20 .

Το δισκοπριονο περνει ιδια μπαταρια με το παλμικο;;;
Δυστυχώς όχι!!!

uploadfromtaptalk1457625785239.jpg

Δύο σφικτήρες από το lidl της γείτονας χώρας!! Είχε και τα μπαταρίας δισκοπριονο -σεγα-κρουστίκο αλλά 10-15 πιο ακριβά από ότι θα τα φέρει εδώ!! Ακόμα είχε και τον ανακλεινομενο πάγκο-μέγγενη στα 10 !!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δυστυχώς όχι!!!

View attachment 125488

Δύο σφικτήρες από το lidl της γείτονας χώρας!! Είχε και τα μπαταρίας δισκοπριονο -σεγα-κρουστίκο αλλά 10-15 πιο ακριβά από ότι θα τα φέρει εδώ!! Ακόμα είχε και τον ανακλεινομενο πάγκο-μέγγενη στα 10 !!

Δεν είπες τίποτα να πάρεις και για εμάς κανέναν!!!!

Καλημέρα Χρήστο! Το Δισκοπρίονο αξίζει για μένα και με το παραπάνω. .. κόβει πολύ καλά, μέχρι 2-2.5 πόντους κόβω συνήθως χωρίς καμία δυσκολία και έχω βάλει το δίσκο με τα πιο πολλά δοντια! Η μπαταρία κρατάει ικανοποιητικά αν και εγώ έχω άλλες δύο επειδή είχα πάρει όλη τη σειρά τότε και δεν έχω μείνει ακόμα από μπαταρία ότι κατασκευή και να έχω κάνει! Να τονίσω ότι δεν έχω δισκοπρίονο ρεύματος οπότε καταλαβαίνεις οτι όλο το ζόρι το τραβάει αυτό χωρίς να με απογοητεύσει ακόμα! Αν θέλεις να κόβεις συνέχεια πχ 4mm πάχος σε μεγάλες ευθείες εκεί σίγουρα θα ζοριστει και είναι και λογικό!

Παντός να ξέρετε ότι και η σέγα μπαταρίας αξίζει. .. έχω άλλες 3 ηλεκτρικές αλλά εδώ και 1 χρόνο που έχω της μπαταρίας δεν τις έχω βγάλει τις ηλεκτρικές από τα κουτιά τους!!!

Ευχαριστώ Γιάννη. Πολύ κατατοπιστικός. Δικαιολογίες ψάχνω για να ξοδευτώ πάλι. Εχω 2 ηλεκτρικά δισκοπρίονα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

1,5A σε πλήρη χρήση , αν αντέξει κάνα 20λεπτο (και πολύ λέω) να είσαι ευχαριστημένος.

Ευχαριστώ. Αυτο φαντάζομαι κι εγω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν είπες τίποτα να πάρεις και για εμάς κανέναν!!!!
Νίκο είχαν μείνει 3 αλλά τα χρήματα έφταναν μόνο για τους 2! Άσε που η γυναίκα με κοιτούσε με μισώ μάτι πάλι. .. ποιο μεγάλοι από το καρότσι ηταν.

Καλημερα στην παρεα.
Ηθελα να ρωτησω για το φρεζάκι που βγάζει το Lidl την επόμενη Τρίτη
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47561 :
μπορει να βρεθει collet 4,8μμ σε 3,2μμ ;
Eχω bits router 3,2μμ της proxxon και σκεφτομαι να το αγορασω μιας και δεν εχω το φρεζακι της proxxon.

Δες πιο πάνω απαντήσεις. Νομίζω ότι δεν παίζει τέτοιο collet.

View attachment 125475

Μόλις ήρθε ο Τροχός μπαταρίας από το servis!! Έβγαινε ο διακόπτης εκκίνησης! Αλλά αντί να αλλάξουν το διακόπτη μου έστειλαν καινούριο!! Είχε και ένα θέμα η μπαταρία αλλά δεν ασχολήθηκαν καθόλου μου είπαν γιατί έτσι και αλλιώς θα έστελναν μαζί με το εργαλείο (λόγο του διακόπτη) και καινούρια μπαταρία! Όλα καλά λοιπόν!!

Γιαννη,απο δυναμη στο κοψιμο τι λεει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γιαννη,απο δυναμη στο κοψιμο τι λεει?
Παναγιώτη Μία χαρά για μικρός Τροχός. .. έχει δύναμη αλλά όταν κόβεις σίδερα τελειώνει γρήγορα η μπαταρία (Γύρω στο 10 λεπτό συνεχούς χρήσής)! Εγώ το έχω μόνιμα με δίσκο φτερού για λυανση που δεν καταναλώνει τόση ενέργεια επειδή δουλεύει πιο ξεκούραστο και με έχει βολέψει αφάνταστα. ..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παναγιώτη Μία χαρά για μικρός Τροχός. .. έχει δύναμη αλλά όταν κόβεις σίδερα τελειώνει γρήγορα η μπαταρία (Γύρω στο 10 λεπτό συνεχούς χρήσής)! Εγώ το έχω μόνιμα με δίσκο φτερού για λυανση που δεν καταναλώνει τόση ενέργεια επειδή δουλεύει πιο ξεκούραστο και με έχει βολέψει αφάνταστα. ..
Πολύ εξυπηρετικο.

Ευχαριστω.

Να πω οτι η περιπετεια κομπρεσερακι - λιντλ ελαβε τελος χτες απο τα τελη Νοεμβρη με την παραλαβη νεου.
Εν συντομια μου εδωσαν αρχικα ενα τηλ 800.... που εβγαινε κατευθειαν στο Χιουστον, μιλαω με μια κυρια και αφου μερωταει καποια στοιχεια, μου λεει να στειλω στο Χιουστον την πρωτοτυπη αποδειξη και ενα χαρτι με το ονοματεπωνυμο και την διευθυνση παραλαβης νεου κομπρεσερ καθως ηταν μικρης αξιας.

Τα στελνω τελη Νοεμβριου και μεχρι τα Θεοφανεια που ξαναπερνω τηλ, αυτη τη φορα στην εξυπηρετηση πελατων και μου λενε οτι βλεπουν οτι εχω επικοινωνησει με Χιουστον αλλα απορει που δεν μου εχουν δωσει νουμερο υποθεσης, πραγμα που κανει αυτη τη φορα, καθως και να επιβεβαιωσει τα τηλεφωνα επικοινωνιας που ειχε ηδη μεσα στην καρτελλα. μου λεει οτι σε 2 με τρεις μερες θα με παρουν τηλεφωνο.

Με γραφουν κανονικα και τους ξαναπερνω αρχες Φεβρουαριου οποτε και μου λενε οτι βλεπουν την υποθεση αλλα δεν εχει ο προμηθευτης να τους στειλει κομπρεσερ και γι αυτο δεν εχουν επικοινωνησει.

Με ξαναγραφουν και ξαναπερνω τηλεφωνο πριν κανα 4αρι μερες την εξυπηρετηση. Αυτη τη φορα μου λενε οτι το βλεπουν, και οτι ειναι απαραδεκτο απο μερους του Χιουστον που με εχουν αφησει τοσους μηνες "γραμμενο", και οτι αυτη τη φορα θα επιληφθει η ιδια η εταιρια λιδλ και θα επικοινωνησει με το Χιουστον και οτι το πολυ σε 2 μερες θα με εχουν παρει τηλεφωνο.

Πραγματι σε 2 μερες με περνουν απο το Χιουστον και μου λενε αυτη τη φορα οτι στο χαρτι που τους εστειλα μαζι με την αποδειξη δεν ειχα γραψει τηλεφωνο και γι' αυτο δεν μπορουσαν να μου στειλουν το κομπρεσερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και τωρα που εχουν τηλεφωνο θα μου το στειλουν αμεσως.

Τωρα ποιος δουλευει ποιον ειναι ειναι αξιο αποριας. Παντως αν δεν με δουλευαν κανονικα ειναι σιγουρο οτι δουλευονται μεταξυ τους.

Μολις δοκιμασα αυτο που μου εστειλαν και ειναι ποιο αχρηστο απο το παλιο τους με το χαλασμενο διακοπτη. Σε λαστιχο με μολις 11 psi φρεναρει το μοτερ απο "την τεραστια πιεση" και δεν δουλευει.
Και για να αποκλεισω προβλημα τροφοδοσιας συνδεσα στην ιδια πηγη, το πολυ παλιο που ειχα χρονια και φουσκωνει "σφαιρα" . Προφανως αυτοι του Χιουστον μου εστειλαν ενα προβληματικο (μαζι με ενα συνδετηρα κολημμενο κατα λαθος απο κατω) για να κλεισουν την υποθεση και να μην τους τα πρηζει το λιντλ.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μολις δοκιμασα αυτο που μου εστειλαν και ειναι ποιο αχρηστο απο το παλιο τους με το χαλασμενο διακοπτη. Σε λαστιχο με μολις 11 psi φρεναρει το μοτερ απο "την τεραστια πιεση" και δεν δουλευει.
Και για να αποκλεισω προβλημα τροφοδοσιας συνδεσα στην ιδια πηγη, το πολυ παλιο που ειχα χρονια και φουσκωνει "σφαιρα" . Προφανως αυτοι του Χιουστον μου εστειλαν ενα προβληματικο (μαζι με ενα συνδετηρα κολημμενο κατα λαθος απο κατω) για να κλεισουν την υποθεση και να μην τους τα πρηζει το λιντλ.

Πάρε ξανά το Λίντλ, μην τους αφήσεις.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κυνηγα το! Παρε παλι λιντλ...Στην τελικη θα επρεπε να σε ειχαν καλυψει με επιστροφη φραγκων

Για καποιον που ειχε ρωτησει για την πλανη, επειδη την περιμενω και εγω, ειχε ερθει περισυ τετοιο καιρο. Βλεπω τωρα στο φυλλαδιο της Ιταλιας οτι την εχουν στις 17 με τιμη 35 . Λογικα να την περιμενουμε και εμεις μεσα στο μηνα. Αν δεν γινει bazaar μεχρι τοτε να παρω το καθετο δραπανο, η πλανη ειναι η επομενη αγορα μου.

Για καποιον που ειχε ρωτησει για την πλανη, επειδη την περιμενω και εγω, ειχε ερθει περισυ τετοιο καιρο. Βλεπω τωρα στο φυλλαδιο της Ιταλιας οτι την εχουν στις 17 με τιμη 35 . Λογικα να την περιμενουμε και εμεις μεσα στο μηνα. Αν δεν γινει bazaar μεχρι τοτε να παρω το καθετο δραπανο, η πλανη ειναι η επομενη αγορα μου.

Φιλε μου εγω ρωτουσα για την πλανη. Προς το παρον ειμαι καλυμμενος με Μακαλιστερ πλανη (εκ παλετα ντιλς)

Image4.jpg

, αλλα ηθελα και του Λιντλ λογο 3 μεγεθη αυλακωσεων (για γωνιες) και μια εγγυηση της προκοπης.
το καθετο δραπανο το καιγεσαι, περισσοτερο απο πλανη; Εισαι Αθηνα;

Αύριο φίλε μου το απόγευμα θα βγει online.

Εν τω μεταξύ σε λίγο καιρό θα μας έρθει ξανά η σειρά των 3 εργαλείων της Parkside 18V (Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο, σέγα και δισκοπρίονο).
Αυτήν την φορά σε έκδοση B2 αλλά προσωπικά αδυνατώ να βρω διαφορές με την περσινή Α1 . Το κακό είναι ότι αφήσαν τις μπαταρίες στο 1.5 Ah μόνο.

http://www.lidl.de/de/parkside-akku-schlagbohrschrauber-psbsa-18-li-b2/p214156

http://www.lidl.de/de/parkside-akku-handkreissaege-phksa-18-li-b2/p214159

http://www.lidl.de/de/parkside-akku-pendelhubstichsaege-pstda-18-li-b2/p214165

Γύρω στα 60 .

Επίσης κάτι πολύ ενδιαφέρον και must για τους περισσότερους από εμάς:

http://www.lidl.de/de/parkside-klemm-und-saegeschiene-pss-1-b1/p214281
Καλημέρα Νίκο. Το ψάχνω λίγο το θεμα με το δισκοπριονο μπαταρίας και η μόνη διαφορά που βρίσκω στο Β2 είναι η Ένδειξη κατάστασης μπαταρίας (όπως και στα δραπανοκατσαβιδα). Και επειδή βγήκε το Β2 μειωσανε την τιμή στο Α1 για να φύγουν τα αποθέματα τους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν μάθετε για bazaar, φαντάζομαι θα ενημερώσετε, ναι; Αλήθεια πως το μαθαίνετε;