Για το bazaar μονο απο αφισες εξω απο καποιο τοπικο καταστημα...
Εμένα θα είναι σίγουρα η επόμενη αγορά μου....μία που αποφάσισα να μην αγοράσω το τροχείο για τα σκαρπέλα και να πάρω μία πέτρα με οδηγό (σαν του Νεκτάριου) ή στο φινάλε να φτιάξω τον οδηγό για την γωνία και να το δουλεύω με γυαλόχαρτα νερού μέχρι 2000 κόκκο.Για καποιον που ειχε ρωτησει για την πλανη, επειδη την περιμενω και εγω, ειχε ερθει περισυ τετοιο καιρο. Βλεπω τωρα στο φυλλαδιο της Ιταλιας οτι την εχουν στις 17 με τιμη 35 . Λογικα να την περιμενουμε και εμεις μεσα στο μηνα. Αν δεν γινει bazaar μεχρι τοτε να παρω το καθετο δραπανο, η πλανη ειναι η επομενη αγορα μου.
ουπς, ωραία! Ετοιμαζόμουν να παραγγείλω της dremel (http://www.skroutz.gr/s/2568975/Dremel-Moto-Saw-MS20.html)
Ξέρουμε οτι θα έρθει σίγουρα; Και σε ποια τιμή;
Διαθέσιμο μόνο online γράφει. (μετάφραση google)
Σήμερα δοκίμασα για δεύτερη φορά το ηλεκτρικό δράπανο τον 20 ευρώ, την πρώτη φορά με διαμαντοτρυπανο φ8 200 mm ξετρυπησα ένα τοίχο με τούβλο άνετα. Σήμερα όμως τα χρειάστηκε ξετρυπησα τσιμεντένιο τοίχο 300mm με φ16 τρυπάνι μισό τρύπημα από έξω και μισό από μέσα τον τοίχο, στο τρύπημα κόλλαγε πολύ και ζοριζόταν στο τέλος μύρισε πολύ και έβγαλε καπνούς και ζεστάθηκε όλα αυτά με δέκα λεπτά δουλειάς. Απογοητεύτηκα βέβαια για τα λεφτά του δεν περίμενα κάτι περισσότερο, τώρα λογικά έφαγε τα καρβουνάκια; Στο τέλος μετά τους καπνούς που έβγαλε δεν γύριζε και με κέφι και στον αέρα, να το πάω στο service;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.