Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για το bazaar μονο απο αφισες εξω απο καποιο τοπικο καταστημα...

τώρα που έκλεισε το κατάστημα που τα έκαναν τα μπαζάαρ, ξέρουμε νέα τοποθεσία που θα τα κάνουν;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για καποιον που ειχε ρωτησει για την πλανη, επειδη την περιμενω και εγω, ειχε ερθει περισυ τετοιο καιρο. Βλεπω τωρα στο φυλλαδιο της Ιταλιας οτι την εχουν στις 17 με τιμη 35 . Λογικα να την περιμενουμε και εμεις μεσα στο μηνα. Αν δεν γινει bazaar μεχρι τοτε να παρω το καθετο δραπανο, η πλανη ειναι η επομενη αγορα μου.
Εμένα θα είναι σίγουρα η επόμενη αγορά μου....μία που αποφάσισα να μην αγοράσω το τροχείο για τα σκαρπέλα και να πάρω μία πέτρα με οδηγό (σαν του Νεκτάριου) ή στο φινάλε να φτιάξω τον οδηγό για την γωνία και να το δουλεύω με γυαλόχαρτα νερού μέχρι 2000 κόκκο.

Επιτέλους η πλάνη! Μου λείπει και ένα δισκοπρίονο αλλά τελικά θα πάρω ένα Black & Decker που έχω βάλει στο μάτι δεν μπορώ να περιμένω άλλο, όπως πήρα το παλμικό από αλλού θα πάρω και αυτό.

ουπς, ωραία! Ετοιμαζόμουν να παραγγείλω της dremel (http://www.skroutz.gr/s/2568975/Dremel-Moto-Saw-MS20.html)
Ξέρουμε οτι θα έρθει σίγουρα; Και σε ποια τιμή;

Παλιά την φέρνανε Ελλάδα αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είμαι 100% σίγουρος.
Έχουμε μία ελπίδα πάντως! :)

Την πλάνη περιμένω και εγώ, μακάρι να την φέρει την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Ειναι εργαλειο που το εχει φερει και μαλλον αργησε γιατι βλεπω να ειναι διαφορετικο μοντελο, βελτιωμενο. Για 80 που ειχε και η παλια, με 3 χρονια εγγυηση, ποια einhell, scheppach και Boston...

Επισης διακρινω αλενοβιδα στο σημειο προσαρτησης της λαμας, οποτε υποθετω οτι δεν θελει ανταπτορες για ακεφαλες.

Last edited:
Γεια σας
Από Τρίτη έχουμε προσφορά σε είδη ποδηλάτου. Στο τέλος της προσφοράς υπάρχει ένα σφυρήλατο βερνίκι σε σπράυ ( http://www.lidl-hellas.gr/el/podilasia.htm?action=showDetail&id=47622)
Ξέρει να μου πει κανένας αν κάνει για να βάψω ένα παιδικό ποδηλατάκι?
Έχει κοριτσίστικα χρώματα και ήθελα να του βγάλω το παλιό χρώμα και να του βάλω καινούργιο. Το σφυρήλατο είναι πιο ανθεκτικό στα πεσίματα?

Ευχαριστώ

Το 'σφυρήλατο' έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση του χρώματος, όχι με την αντοχή. Όταν στεγνώσει φαίνεται σα σφυρηλατημένο μέταλλο (σε αντίθεση π.χ. με ένα λείο φινίρισμα).

Μικροι παγκοι εργασιας με 17 ευρουδακια, τοσο μα τοσο χρησιμοι για τα παντα!!
102865_f.jpg

Το τύπου mouse Τριβιακι φαινεται καλο...αν και οςο ποιο νότια έρχεται τοσο ποιο ακριβά πωλείται οπότε μπορει να μην συμφέρει...
Γαλλία 16.99 , Ιταλία 19.99
ελλαδα αν έρθει κανά 23αρι...???

Σήμερα δοκίμασα για δεύτερη φορά το ηλεκτρικό δράπανο τον 20 ευρώ, την πρώτη φορά με διαμαντοτρυπανο φ8 200 mm ξετρυπησα ένα τοίχο με τούβλο άνετα. Σήμερα όμως τα χρειάστηκε ξετρυπησα τσιμεντένιο τοίχο 300mm με φ16 τρυπάνι μισό τρύπημα από έξω και μισό από μέσα τον τοίχο, στο τρύπημα κόλλαγε πολύ και ζοριζόταν στο τέλος μύρισε πολύ και έβγαλε καπνούς και ζεστάθηκε όλα αυτά με δέκα λεπτά δουλειάς. Απογοητεύτηκα βέβαια για τα λεφτά του δεν περίμενα κάτι περισσότερο, τώρα λογικά έφαγε τα καρβουνάκια; Στο τέλος μετά τους καπνούς που έβγαλε δεν γύριζε και με κέφι και στον αέρα, να το πάω στο service;

Last edited:
Σήμερα δοκίμασα για δεύτερη φορά το ηλεκτρικό δράπανο τον 20 ευρώ, την πρώτη φορά με διαμαντοτρυπανο φ8 200 mm ξετρυπησα ένα τοίχο με τούβλο άνετα. Σήμερα όμως τα χρειάστηκε ξετρυπησα τσιμεντένιο τοίχο 300mm με φ16 τρυπάνι μισό τρύπημα από έξω και μισό από μέσα τον τοίχο, στο τρύπημα κόλλαγε πολύ και ζοριζόταν στο τέλος μύρισε πολύ και έβγαλε καπνούς και ζεστάθηκε όλα αυτά με δέκα λεπτά δουλειάς. Απογοητεύτηκα βέβαια για τα λεφτά του δεν περίμενα κάτι περισσότερο, τώρα λογικά έφαγε τα καρβουνάκια; Στο τέλος μετά τους καπνούς που έβγαλε δεν γύριζε και με κέφι και στον αέρα, να το πάω στο service;

Νομίζω ότι το παραζόρισες. 16άρι τρυπάνι είναι πολύ για ερασιτεχνικό δράπανο των 20 ευρώ.
Αν είσαι κοντά στο service πήγαινε το αλλά μην τους πεις ότι το ζόρισες μπας και σου το περάσουν στην εγγύηση.