Σαφως... Αυτο που εχεις δεν ειναι δραπανο , ειναι "πιστολετο" . Αλλη κατηγορια εργαλειου.Πάντως αυτό που έχω εγώ είναι 800W, και τρυπάει μέχρι 25 χιλιοστά σε τσιμέντο. Ένα 500W δεν μπορεί να χειριστεί 16 χιλιοστά;
Μήπως είναι περισσότερο θέμα κατασκευής παρά ισχύος;
Βάλτο, έχει μόνωση.ΟΤΕ είναι αλλά νομίζω ότι είχα δει και πινακίδα στην είσοδο για την ΕΡΤ λόγο τον δορυφορικών εκπομπών στο εξωτερικό τώρα δεν είμαι και 100% σίγουρος. (συγγνώμη και στα παιδιά για το off topic)
Λοιπόν Πάνο μετά την καπνίλα το βάζω στην πρίζα κανονικά το δράπανο? Δεν κινδυνεύω να με τινάξει στον αέρα ε ?
Αν κατάλαβα καλά ο φίλος μιλούσε για πάχος τρυπανιού, όχι για μήκος τρυπας.
Με αυτά (σ.σ. παραπάνω που περιγράφεις) που ζήτησες από το δραπανάκι δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από το να το κάψεις.... Απλά το τερμάτισες ....Όχι μόνο αυτό των 20 ευρώ αλλά και οποιοδήποτε επώνυμο να βάλεις στα ίδια watt ή και παραπάνω (700, 750, ή και 850 watt) το ίδιο αποτέλεσμα θα πάρεις.... Όπως σου έγραψαν και προηγουμένως κανονικά για αυτή την δουλεία σε μπετό θέλεις πιστολέτο (πνευματικό) ή αν πας σε δράπανο απλό 1000+ watt με μεγάλα αποθέματα ροπής και καλό - επώνυμο τρυπάνι, για να μην πάθεις τα ίδια.
Αυτα σας κανει το lidl και σας εχει καλομαθει .... Τα λαθη πληρώνονται και σιγα το κόστος ... Γιατι ρε παιδια να πει καποιος ψέμματα στο σέρβις ? τους εχετε για χαζούς ? η εσας για πολυ έξυπνους ? .... Να πει την αληθεια και αν το αλλάξουν καλος ... Αν οχι σιγα το κόστος επισκευής για 2 καρβουνάκια .... Αν ολοι κανουμε τα ιδια καποια στιγμη και η χιουστον θα πει τέρμα η αλλαγες ...
Σέβομαι οτι καποιος μπορει να μην εχει ουτε για την επισκευή και οτι ακομα και τα 20 του ειναι δυσκολα ... Αλλα αλλο αυτο και αλλο να περνιέται για πονηρός.
και εγώ από την περιγραφή του παθόντος πιστεύω ότι είναι σίγουρα ΚΑΙ η περιέλιξη.
Μη τα ξαναλεμε οτι ειναι νομιμο ειναι κ ηθικο φιλε..(Γ.Βουλγαρακης) Τι τα σκαλιζεις;
Λοιπόν νεότερα απο την κατάσταση για αν λυθούν και η απορίες μου αλλά να έχετε και εσείς πιο πλήρη εικόνα που είστε γνώστες. Το έβαλα πάλι στην πρίζα πάτησα σκανδάλη και το τρυπάνι ξεκίνησε κανονικά με ροπή και δύναμη απλά αυτή την φορά απο τους αεραγωγούς πέταξε σπίθες και μύρισε αμέσως. Εσείς που γνωρίζεται ίσως καταλάβετε που οφείλεται η βλάβη τελικά.
Πάντως αυτό που έχω εγώ είναι 800W, και τρυπάει μέχρι 25 χιλιοστά σε τσιμέντο. Ένα 500W δεν μπορεί να χειριστεί 16 χιλιοστά;
Αυτό που έχεις είναι πνευματικό.
Άλλο το πνευματικό και άλλο το κρουστικό.
Εννοείται ότι για το πνευματικό είναι βούτυρο στο ψωμί του να τρυπάει τέτοιες διαστάσεις!
Eχει μερικως καταστραφει/καει η περιελιξη του μοτερ και οι σπινθηρες ειναι λογω των βραχυκυκλωματων που προκαλουνται απο τα καμμενα/κατεστραμενα συρματιδια της περιελιξης.
Με λιγα λογια εχει καει το μοτερ οπως λεμε. Μπορει να συνεχιζει να δουλευει αλλα ειναι θεμα χρονου η φθινουσα πορεια και ροπη του μοτερ μεχρι να σταματησει εντελως.
Πάντως αυτό που έχω εγώ είναι 800W, και τρυπάει μέχρι 25 χιλιοστά σε τσιμέντο. Ένα 500W δεν μπορεί να χειριστεί 16 χιλιοστά;
Ισως βιάστηκε πολυ.
Εχω τρυπησει με Μεταβο 705 με 16αρι 50 εκ μπετο κρουστικα, αλλα αργα, με παυσεις, χωρις βιασυνη....
Οταν βιαζομαι, σντς πνευματικο, αλλα με ΠΟΛΛΗ υπομονη ολα γινονται, και τα μαρμαρα του παρθενωνα....
Τωρα το εκαψε δεν το εκαψε, παει στο σερβις και του το αλλαζουν. Ας τους πει το δουλευα 2 ωρες με 10αρι.
Σο γουατ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.