Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παναγιωτη τον εχω εχει ενα θεματακι αλλα δουλευει απλα στο modeγια ρευμα δεν βρισκει τα καλωδια το γυρνας σε mode για μεταλα και τα χτυπαει ολα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ξέρει, εχει, κανείς τον πολυανιχνευτή; Αξίζει;

Λειτουργει, αλλα πολυ φαρδια (χτυπαει σχεδον με 15 εκ αποσταση αριστερα και δεξια απο το ανιχθευθεν υλικο).
Παρε το και δοκιμασε το με δειγματα, μολις καταλαβεις την...αποκλιση, μετρας, και βρισκεις αυτο που ψαχνεις ...στην μεση....

Ετσι το δουλευω....

:bigcry:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τεστ ΕΔΩ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λειτουργει, αλλα πολυ φαρδια (χτυπαει σχεδον με 15 εκ αποσταση αριστερα και δεξια απο το ανιχθευθεν υλικο).
Παρε το και δοκιμασε το με δειγματα, μολις καταλαβεις την...αποκλιση, μετρας, και βρισκεις αυτο που ψαχνεις ...στην μεση....
Ετσι το δουλευω....

Ευχαριστώ Δημήτρη, οπότε κάνει δουλειά. Αξίζει για τα λεφτά του λέτε η πεταμένα λεφτά;

προσεξατε οτι στην θεση Τ10 εχει μυτη PZ?

Ας ελπισουμε να το εχει μονον στην φωτογραφηση διαφημιστκου....και τα αλλα να μην ειναι αλλου για αλλου φαν παρκ...

Ευχαριστώ Δημήτρη, οπότε κάνει δουλειά. Αξίζει για τα λεφτά του λες;

Ναι,στα λεφτα αυτα (το ειχα βρει μπαζαρρ με 1 ευρω) αλλα εχοντας υπ οψιν την παρατηρηση μου. Απο το τιποτα, καλυτερο.
Αλλα εαν εχεις τρεις σωλήνες διπλα διπλα με διακενα 8-10 εκ μεταξυ τους δεν σε καλυπτει με τιποτα....
Εψαχνα ρευμα στο ταβανι καποτε του φωτιστικου, χαρακτηριζα 20-25 εκ πλατος ταινια του σοβα σαν "φερων ρευμα", που να τρυπησω; Στο τελος υπολογισα που ηταν το κεντρο (το καλωδιο) και δουλεψα περιφεριακα. Εαν θες λεπτομερια στο εκατοστο, μακρια.

Αν προκειται να χρησιμοποιηθει ο ανιχνευτης για ρευματα ΔΕΝ πρεπει να ισχυει ποτε το 'απο το τιποτα, καλυτερο´ ουτε το VFM, ουτε το "ΝΑΙ σε αυτα τα λεφτα".

Εκει χρειαζεσαι εργαλειο αξιοπιστο. Του Lidl -αν και εχω και τους δυο τυπους ανιχνευτων- δεν μπορω να τα χαρακτηρισω αξιοπιστα και δεν αισθανομαι ανετος ιδιως στον εντοπισμο καλωδιων ρευματος.

Αν προκειται να χρησιμοποιηθει ο ανιχνευτης για ρευματα ΔΕΝ πρεπει να ισχυει ποτε το 'απο το τιποτα, καλυτερο´ ουτε το VFM, ουτε το "ΝΑΙ σε αυτα τα λεφτα".

Εκει χρειαζεσαι εργαλειο αξιοπιστο. Του Lidl -αν και εχω και τους δυο τυπους ανιχνευτων- δεν μπορω να τα χαρακτηρισω αξιοπιστα και δεν αισθανομαι ανετος ιδιως στον εντοπισμο καλωδιων ρευματος.

Mιχαλη εχεις δικιο. Για τετοια χρηση θελεις σιγουρια. Να τονισω οτι στην δικια μου περιπτωση εργαζομαι σε εγκατασταση που την γνωριζω (εκ του χτισιματος) και εχω και τα σχεδια και φωτο για οδηγους. Στο αγνωστο φυσικα ΜΗΝ ρισκαρετε.

Μιας και πέρασα πρίν λίγο απο το Χιούστον στην Νεα Ιωννία, να ενημερώσω ότι λειτουργεί απο Δευτέρα μέχρι Πέμπτη απο τις 9:30 μέχρι 15:30! Παρασκευές δεν δέχονται παραλαβές απο εκεί!

Κι εγώ είμαι βασικός σπόνσορας του lidl μιας και τα περισσότερα εργαλεία μου από εκεί τα έχω πάρει.Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ παλιότερα αλλά αν μπορείτε μπαίνοντας στο site του ιταλικού lidl να βλέπετε ότι έχει αυτήν την εβδομάδα έρχεται την επόμενη εβδομάδα στο Ελληνικό.Καρατσεκαρισμένο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Αυτά δηλαδή που έχει εδώ τα είχε εκεί την προηγούμενη βδομάδα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Mιχαλη εχεις δικιο. Για τετοια χρηση θελεις σιγουρια. Να τονισω οτι στην δικια μου περιπτωση εργαζομαι σε εγκατασταση που την γνωριζω (εκ του χτισιματος) και εχω και τα σχεδια και φωτο για οδηγους. Στο αγνωστο φυσικα ΜΗΝ ρισκαρετε.

Ok, Ευχαριστώ, γλύτωσα 13 ...

Που το παρατηρησες ρε θηριο!
Μπραβο!

ασε...απο χθες ξαναταιριαζω τις εργαλειοθηκες μου (σπιτι/ργαστηριο/αυτοκινητο κτλ) και εβγαλα ολες τις μυτες και τις ξαναταιριαζω σε νεα κιτ και ανα ποιοτητα...μου εστριψε το ματι

Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καμία γνώμη για την πίο κάτω ηλεκτρική σκούπα PARKSIDE η οποία βγαίνει στα LIDL της Κύπρου απο βδομάδας?

parkinson_zpsxhcwx2o2.jpg

Πηγα πριν λιγο απο το λιντλ για κατι ψωνια(οχι εργαλεια) και πηρα τα γυαλια ηλιου με πορτοκαλι φακους 3ευρω ως γυαλια ασφαλειας . Θεωρω για χρηση στο εργαστηριο και δουλειες στον κηπο ειναι εξαιρετικα!!