Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πηγα πριν λιγο απο το λιντλ για κατι ψωνια(οχι εργαλεια) και πηρα τα γυαλια ηλιου με πορτοκαλι φακους 3ευρω ως γυαλια ασφαλειας . Θεωρω για χρηση στο εργαστηριο και δουλειες στον κηπο ειναι εξαιρετικα!!

Να προσεξεις. Δεν ειναι πιστοποιημενα για εργαστηρι. εαν φυγει κανενα σιδερακι απο τρυπημα σε μεταλλο, πετραδακι απο τοιχο η πλακακι, το πλαστικο ΔΕΝ σχεδιαστικε για να τα αντεχει. Δεν φανταζομαι να εχεις ΠΟΤΕ προβλημα φυσικα, και για δουλεια σε κηπο ειναι τελεια, απλα το τονιζω γιατι σε θεμα ασφαλειας μην την πατησεις. Τωρα τα πλαστικα δεν πρεπει να απεχουν σε ιδιοτητες αλλα δεν θα το επαιζα κορονα γραμματα. Τα πλαστικα γυαλια ασφαλειας με κορδονακι κοστιζουν 2 ευρω....

Παιδιά καλησπέρα υπάρχει πιθανότητα να έχει αναβαθμιστεί η ανανέωση τον συγκεκριμένο ανιχνευτή καλωδίων από την στιγμή που έχει γυριστεί το βίντεο.

παιδια καλησπερα ο ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ PWS 230 A1 ειναι καλυτερος απο αυτον που φερνει το lidl Γωνιακό τροχό PWS 125 Β2;

παιδια καλησπερα ο ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ PWS 230 A1 ειναι καλυτερος απο αυτον που φερνει το lidl Γωνιακό τροχό PWS 125 Β2;
Είναι δυο διαφορετικά εργαλεία, και ας λέγονται και τα δυο γωνιακοι τροχοί! Ο μικρός είναι πιο " ματζιβελος", ο μεγάλος είναι για χοντροδουλειές. Αν δεν έχεις τροχό, ξεκινά με τον μικρό, όχι με τον μεγάλο! Ο γωνιακος τροχός είναι από τα πιο χρήσιμα αλλά ταυτόχρονα και από τα πλέον επικίνδυνα εργαλεία.

Ok , τον μεγάλο τότε για να μην ζοριστείς...γυαλιά οπωσδήποτε, σταθερό χέρι και θα κανεις τη δουλειά μια χαρά. Δες και για κανένα διαμαντοδισκο...

ευχαριστω αν ερθει στο λιδλ το μεγαλο θα το αγορασω
οι δισκοι κοπης μεταλλου αξιζουν;
ή να τιμησω μονο τους διαμαντοδισκους

ευχαριστω αν ερθει στο λιδλ το μεγαλο θα το αγορασω
οι δισκοι κοπης μεταλλου αξιζουν;
ή να τιμησω μονο τους διαμαντοδισκους

Τιμησε τους, νομιζω οτι ειναι οκ. Εχω κοψει κεραμιδι χωρις θεμα.

Αν δεις και δεν κανεις δουλεια, πρεπει να πας σε καλο πραμα. Εδω ο φτηνοτερος bosch απο την σειρα για stone.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7348

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

γιατι λιώνουν; δεν μπορουν να κοψουν ούτε μια σιδεροβεργα το πολύ;

Ναι τα γυαλια δεν ειναι πιστοποιημενα για εργαστηριο αλλα ειναι σταθερα εχουν πολυκαρβονικους φακους και σιγουρα αντεχουν γρεζια πριονιδια η πετραδακια .τωρα αν φυγει κανενα μπιτ απο το ρουτερ ουτε τα oacley m frame (αντιβαλιστικα) που φοραω καθημερινα δεν θα αντεξουν.

Έτσι από περιέργεια, ειδε κάποιος από εσάς τις ραπτομηχανές που διαφήμιζε το φυλαδιο σε κάποιο Λιντλ; Γιατί εδώ τπτ.

Εγώ νομίζω ότι τις είχα δει Παναγιώτη ...αλλά επειδή έχω μια υπεραυτόματη Singer ποδοκίνητη 50-60 ετών κληρονομιά από την μαμά μου...δεν έδωσα σημασία. -bye-