Μάλλον εδώ στην Ελλάδα έχουμε περισσότερα χρήματα από τους Γάλλους και βλέπω διαφορά στις τιμές σε κάποια εργαλεία .
http://www.lidl.fr/fr/offres-513.htm?id=913
Πάντως ωραίο θα ήταν να ερχόταν στην Ελλάδα το παγκοπρίονο αλλά χλωμό
Ακόμα ένας χαρούμενος ιδιοκτήτης πλάνης εδώ!!! Πήρα και ένα σετ γυαλόχαρτα, μου φάνηκαν σε καλή τιμή και πάντα είναι χρήσιμα. Στο Lidl της Δραπετσώνας που πήγα εγώ, 8 παρά το πρωί, περιμέναμε απ'έξω 60 άτομα!!:drummer: Χαμός έγινε για τους γωνιακούς τροχούς, έβλεπα σε καρότσια να φορτώνουν από 6-7 τεμάχια.
Ο πολυανιχνευτής ειπαμε δεν αξιζει ε? Για να βρισκω καλώδια στους τοιχους....
Φίλοι, τα πιο κάτω έρχονται την άλλη εβδομάδα στα LIDL της Κύπρου. Προβληματίζομαι για να αγοράσω τα εξής:
Συσκευή Ακονίσματος Parkside
Σετ Τρυπανάκια (Δεν διευκρινίζει άν 10.99 είναι και για τα 2 σετς? )
Ψηφιακό Παχύμετρο
Ψηφιακό Γωνιόμετρο
Ελεγκτής Μπαταριών
Όλα στις Φώτο πιό κάτω.
![]()
![]()
Ακόμα ένας χαρούμενος ιδιοκτήτης πλάνης εδώ!!!
Συσκευή Ακονίσματος Parkside την είδα από κοντά σήμερα δεν αξίζει κατ´εμέΦίλοι, τα πιο κάτω έρχονται την άλλη εβδομάδα στα LIDL της Κύπρου. Προβληματίζομαι για να αγοράσω τα εξής:
Συσκευή Ακονίσματος Parkside
Σετ Τρυπανάκια (Δεν διευκρινίζει άν 10.99 είναι και για τα 2 σετς? )
Ψηφιακό Παχύμετρο
Ψηφιακό Γωνιόμετρο
Ελεγκτής Μπαταριών
εγώ δεν θα μπορέσω να δοκιμάσω τίποτα σήμερα, αλλά τα βαθουλώματα νομίζω έχουν να κάνουν με την πίεση της πλάνης είτε μπροστά είτε πίσω...ειδικά στο τέλος θέλει προσοχή να μην σου φάει περισσότερο.Δοκιμασα λιγο τηνπλανη σημερα. Στη ρυθμιση στο 1mm ειναι σαν να μην περασε σχεδον καθολου. Στα δυο κατι γινετε, απο κει και πανω υπαρχει αποτελεσμα. Παρατηρησα ομως οτι δεν ζοριζεται να τσουλαει, το,περιμενα ποιο δυσκολο.
Επισης ειχα κανα δυο βαθουλωματα σε σημεια κατα τη χρηση.
Παιζει ρολοη ταχυτητητα που την τσουλαμε? λογικα αν σταματησει σε ενα σημειο δεν πρεπει να κανει λακουβα, ετσι δεν ειναι?
Και κυριωτερο,μπως στερεωνετε το ξυλο προς επεξεργασια αν θελετε να πλαναρετε ολο το μηκος του?
εγώ δεν θα μπορέσω να δοκιμάσω τίποτα σήμερα, αλλά τα βαθουλώματα νομίζω έχουν να κάνουν με την πίεση της πλάνης είτε μπροστά είτε πίσω...ειδικά στο τέλος θέλει προσοχή να μην σου φάει περισσότερο.
το δοκάρι πιστεύω ότι εάν το σφίξεις στην μέγγενη αρκεί, ειδικά εάν είναι μαραγκού χειροποίητη είναι τέλεια, την επιφάνεια εγώ θα την έβαζα στο πάγκο και μπροστά-πίσω από αυτήν θα στερέωνα 2 χαμηλότερα ξύλα για να κρατάνε κόντρα.
Νεκτάριε ξέρεις τι δοκιμή θέλω να κάνεις, εάν μπορείς φυσικά, να βάλεις μερικά ξύλα δίπλα δίπλα, να τα στερεώσεις και να δεις εάν μπορούν να έρθουν ίσια στο ίδιο ύψος....πες ότι θες να κάνεις ένα τραπέζι δηλαδή από 4-5 σανίδες , η επιφάνεια μπορεί να γίνει ομοιόμορφη χωρίς σκαλοπατάκια ?
Δοκιμασα λιγο τηνπλανη σημερα. Στη ρυθμιση στο 1mm ειναι σαν να μην περασε σχεδον καθολου. Στα δυο κατι γινετε, απο κει και πανω υπαρχει αποτελεσμα. Παρατηρησα ομως οτι δεν ζοριζεται να τσουλαει, το,περιμενα ποιο δυσκολο.
Επισης ειχα κανα δυο βαθουλωματα σε σημεια κατα τη χρηση.
Παιζει ρολοη ταχυτητητα που την τσουλαμε? λογικα αν σταματησει σε ενα σημειο δεν πρεπει να κανει λακουβα, ετσι δεν ειναι?
Και κυριωτερο,μπως στερεωνετε το ξυλο προς επεξεργασια αν θελετε να πλαναρετε ολο το μηκος του?
Παιδιά, αν πέσει το μάτι σας σε κανένα γωνιόμετρο ξεχασμένο πουθενά, ρίχτε μια ενημέρωση, το ψάχνω και δεν το βρίσκω.....
Εχω μεγγενη αλλα δεν βολευει η διαταξη της για το πιασιμο.εγώ δεν θα μπορέσω να δοκιμάσω τίποτα σήμερα, αλλά τα βαθουλώματα νομίζω έχουν να κάνουν με την πίεση της πλάνης είτε μπροστά είτε πίσω...ειδικά στο τέλος θέλει προσοχή να μην σου φάει περισσότερο.
το δοκάρι πιστεύω ότι εάν το σφίξεις στην μέγγενη αρκεί, ειδικά εάν είναι μαραγκού χειροποίητη είναι τέλεια, την επιφάνεια εγώ θα την έβαζα στο πάγκο και μπροστά-πίσω από αυτήν θα στερέωνα 2 χαμηλότερα ξύλα για να κρατάνε κόντρα.
Νεκτάριε ξέρεις τι δοκιμή θέλω να κάνεις, εάν μπορείς φυσικά, να βάλεις μερικά ξύλα δίπλα δίπλα, να τα στερεώσεις και να δεις εάν μπορούν να έρθουν ίσια στο ίδιο ύψος....πες ότι θες να κάνεις ένα τραπέζι δηλαδή από 4-5 σανίδες , η επιφάνεια μπορεί να γίνει ομοιόμορφη χωρίς σκαλοπατάκια ?
Γιατην ακρη το γνωριζω. Αλλ αν το γυρισεις αναποδα δεν θα κατεβει ποιο πολυ επειδη το εμπρος σημειο θα πατησει στο προηγουμενος πλανισμενο?Το είχα γράψει και πέρυσι που την αγόρασα:
Οτιδήποτε πλανίζεις δεν θα το βγάζεις πέρα πέρα γιατί εκεί που σταματάει να πατάει η μπροστινή μεριά της πλάνης στο τρώει περισσότερο.
Φτάνεις πριν το τέρμα και μετά τελειώνεις από την αντίθετη πλευρά.
Εάν στο 1mm Νεκτάριε τρώει πολύ λίγο .... μάλλον είναι παλετοσανίδα και πολύ ανώμαλη. Την περνάς περισσότερες φορές.
Για την πλανη Παρκσαιντ φωτο ΕΔΩ, για το κολλητηρι-φλογιστρο αεριου φωτο ΕΔΩ
Εγω δεν το καταφερα ακομη χωρις σκαλοπατια....ακομη μαθαινω φυσικα...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Νεκταριε, το ξυλο ειναι ευκαμπτο. Το 1 χιλ, ειναι ευκολα η ταλαντωση και μονο εαν δεν το εχεις ακουμπισει καλα. Εγω προσωπικα πατω δυνατα, να μενει ισιο πανω στην βαση. Εαν ειναι κυρτωμενο, η θα κανεις ατσαλα εργασια, η θα χρειαστει να λεπτυνει τοσο που να μη σου κανει...
Εγω δουλευω πιανοντας την σανιδα μεταξυ 2 χαμηλοτερων σανιδων και δοστου. Τωρα οποιος ξερει καλυτερα, περιμενω και εγω γνωμες.
Επισης, η πλανη εχει παχος, ευκολα εχω ακουμπισει την ακρη του σφιχτηρα συγκρατησης με την ακρη του καλυμματος του ιμαντα...Ιδεες ανυμποντυ πλιζ;:BDGBDGB53:
Φιλε μου, με δικια μου εμπειρια....
Τα τρυπανια (11 το καθε σετ) ουτε για τον π%$%&$ο δεν κανουν, πηρα ενα σετ για 2,5 ευρω σε ευκαιρια και πολλα εδωσα (στραβωνουν μολις ζεσταθουν τρυποντας μαλακο ξυλο)
Ψηφιακό Παχύμετρο το εχω μια χαρα στα φραγκα του και ακριβες. Παρτο.
Ψηφιακό Γωνιόμετρο στο νημα το εχουν πει καλο, χτυπα το.
Ελεγκτής Μπαταριών πεταμενα λεφτα, παρε πολυμετρο με 8 ευρω κινεζια (17 μια χαρα μηχανημα) και θα τα κανεις ολα και χιλια δυο αλλα...Και ο φορτιστης μπαταριας εχει ενδειξεις ελεγχου για τις μπαταριες, αρα τι να δωσεις λεφτα στο γκαντζετ...
Συσκευή Ακονίσματος εχει συζητηθει στο νημα, νομιζω οτι σκραπελα και λεπτο δουλειες δεν κανει. Μονο μαχαιρια ψαλιδια κουζινας.
Επιβεβαιωσε το με συνφορουμιτες. Εγω δεν θα εβαζα χρηματα εκει. Το χερι κανει πιο σωστη δουλεια.
Συσκευή Ακονίσματος Parkside την είδα από κοντά σήμερα δεν αξίζει κατ´εμέ
Σετ Τρυπανάκια (Δεν διευκρινίζει άν 10.99 είναι και για τα 2 σετς? ) είναι για το 1 σετ
Ψηφιακό Παχύμετρο πάρτο
Ψηφιακό Γωνιόμετροπάρτο
Ελεγκτής Μπαταριώνδεν έχω άποψη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.