Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

UPDATE: Τελικά ούτε Dremel θα πάρω. Προηγούνται άλλα πράγματα και το ρευστό τρέχει με το σταγονόμετρο !

Προβολέας αύριο με αισθητήρα σουρουπου και κίνησης.
Τον έχει κανείς?

Επίσης μόνο είδη αυτοκινήτου την ερχόμενη Πέμπτη και το σκουπακι λιθιου το επόμενο Σάββατο.

Εγώ έχω το προβόλι Κυριάκο, είναι εγκατεστημένος στον ακάλυπτο του μαγαζιού μου εδώ και μήνες και (μάλλον) δουλεύει ακόμη σωστά. Θέλει λίγη προσοχή στην αρχική του ρύθμιση.

Χαχαχα το παίρνω πίσω για το προβολάκι!

2016-04-08 23.09.40.jpg

Εντάξει, το ξέραμε ότι δεν είναι IP66... Εκεί που τον είχα ήταν προστατευμένος, μέχρι που (απ'ό,τι είδα τώρα που το τσέκαρα) έσπασε η υδρορροή ακριβώς πάνω από τον προβολέα, και μάλλον έφαγε πολύ νερό ο κακόμοιρος...

Με συγχωρείτε για το φλου της φωτό...

Ναι, αλλά μη φανταστείς ότι έχει ακριβή κλίμακα επάνω. Είναι ένα μικρό ποτενσιόμετρο (μια πλαστική βιδούλα) με εύρος από 5 δευτερόλεπτα έως 15 λεπτά (αν θυμάμαι καλά).

Ακριβώς, επιλέγεις (πάλι στο περίπου) από πόση φωτεινότητα και κάτω να δουλεύει. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι το εύρος της γωνίας του αισθητήρα κίνησης, αλλά αυτό δε σε πειράζει και τόσο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χαχαχα το παίρνω πίσω για το προβολάκι!

View attachment 126414

Εντάξει, το ξέραμε ότι δεν είναι IP66... Εκεί που τον είχα ήταν προστατευμένος, μέχρι που (απ'ό,τι είδα τώρα που το τσέκαρα) έσπασε η υδρορροή ακριβώς πάνω από τον προβολέα, και μάλλον έφαγε πολύ νερό ο κακόμοιρος...

Με συγχωρείτε για το φλου της φωτό...
βάλε και ένα ρελε διαφυγής στον πίνακα σου

Αρχικά τον είχα πάρει τον led προβολέα για να τον έχω σε εξωτερικό χώρο να φωτίζει την περιοχή μπροστά από το σπίτι (στο δρόμο) και άντεξε το led έναν χειμώνα...μετά τον αντικατέστησα με τον κλασσικό με λάμπα οικονομίας (για να μπορώ να έχω φτηνή αντικατάσταση όταν καίγεται η λάμπα), είδα πως πέρασε τον χειμώνα χωρίς πρόβλημα οπότε πριν 1.5 χρόνο αγόρασα και ένα δεύτερο ίδιο για την άλλη άκρη της πρόσοψης.

και οι 2 προβολείς δουλεύουν απρόσκοπτα αν και η στεγανότητά τους δεν ενδείκνυται για τόσο νερό, τα ρυθμιστικά τους είναι δύσκολα στην ρύθμιση αλλά όταν βρεις τον σωστό συνδυασμό (φωτισμού και κλίσης) δεν ασχολείσαι ξανά.
προσοχή θέλει στην σωστή τοποθέτηση των τσιμουχών που έχει για στεγανοποίηση, εγώ ενίσχυσα την στεγανότητα στο κουτί που παίρνει το ρεύμα με σιλικόνη.

Ευχαριστώ για την αξιολόγηση Σωτήρη.
Πεταγομαι να τσιμπήσω έναν λευκό για την αυλη να αντικαταστησω έναν συμβατικό που έχω χωρίς αισθητήρα σουρουπου που ανάβει και την ημέρα.

Δεν εχω δει ανιχνευτη ανεξαρτητο ή με προβολεα χωρις ρυθμιση σουρουπου οπως λες Κυριακο. Που τον βρηκες εσυ αυτον?

Ολοι της αγορας, φτηνοι και ακριβοι δεν εχουν ακριβη κλιμακα ρυθμισης. Πας στο περιπου με δοκιμες. Απλα καποιοι εχουν ρυθμιση ευαισθησιας και καποιοι οχι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οι προβολεις με led εχουν ακομη χρονια μπροστα τους να βελτιωθουν, ειδικα η noname και οι φτηνοι τυπου lidl.
Καιγονται πολυ συντομα και κυριως οχι τα ledλ αλλα τα ηλεκτρονικα τους. Εφοσον προκειται για φωτιστικα που δεν αναβουν μονιμα, εγω προτεινω αβορα επωνυμου κλασικου προβολεα με φωτοκυταρρο οπου εχει και ποιοτητα και απλοτητα με αντοχη στο χρονο και λαμπα αξιας 2-3 που την αντικαθιστας ευκολα μετα απο 3-4 χρονια οταν καει.

Ευχαριστώ πολύ. Μην βγεις απο το δρόμο σου. Αν τύχει και περάσεις.
Τέτοιο μηχάνημα δεν είδα καθόλου. Για τον φίλο που έψαχνε την εργαλειοθήκη να ενημερώσω πως υπάρχουν 4 διαθέσιμα κομμάτια.