Σωστός ο παίχτης! Οπότε θα ψάξω να βρω χωρίς τρύπες. Ευχαριστώ!!Κάνουν αλλά λόγω των τρυπών θα σου φάει μία ώρα αρχίτερα την πλάκα λείανσης.
Σωστός ο παίχτης! Οπότε θα ψάξω να βρω χωρίς τρύπες. Ευχαριστώ!!
Ρε παιδιά το καρφωτικο αυτό το έχω και εγώ... Όσο δυνατά και να το ρυθμίσω ούτε διχαλο ούτε καρφί το βάζει εντελώς μέσα πάντα μετά τα περνάω με σφυρί (εσάς έτσι είναι![]()
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλαίω!!Εμ δεν καρφώνεις σε καταλληλα υλικά γι αυτο.
Δοκίμασε να καρφώσεις σε χαλβά και θα δεις!
Δεν περισσεύει τίποτα![]()
Αν το έχεις ήδη αυτό μην το πάρεις.
Να περιμένεις το πολύεργαλειο που είναι και τριβείο.
Παλιά το lidl έφερνε τα HR,αυτά είναι Ινδίας, όχι κινεζικά. Αν μιλάμε για αυτά, τα έχω χρόνια, τα έχω δουλέψει πολύ και έχουν βγει καλά. Θα πάρω και γω ένα ακόμη σετ για το εργαστήριο στο χωριό, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή.http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=50512
Αντεχουν τα κλειδια αυτα στα ζορια? δεν σπανε δεν στραβωνουν σε λογικη αλλα ζορικη χρηση?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αν τα εχει δοκιμασει στη πραξη καποιος δηλαδη.
Παλιά το lidl έφερνε τα HR,αυτά είναι Ινδίας, όχι κινεζικά. Αν μιλάμε για αυτά, τα έχω χρόνια, τα έχω δουλέψει πολύ και έχουν βγει καλά. Θα πάρω και γω ένα ακόμη σετ για το εργαστήριο στο χωριό, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή.
HR=Ινδίας. Αυτά έχω , για αυτά γράφω.Δεν εισαι σαφης. Τα hr ειναι Ινδιας ή Κινας? και αυτα ειναι που εχεις δουλεψει και σου βγηκαν καλα?
Εχω παρει περσυ τα γερμανικα και τα πολυγωνα, δεν τα ζορισα αλλα φαινονται καλα. Οποτε να υποθεσω αν ειναι τα ιδια θα ειναι καλα.
Δεν υπάρχει καν εργαλείο σε αυτή την τιμή θα συμπλήρωνα. Γιατί να μην αντέχουν; μια χαρά θα είναι.Παλιά το lidl έφερνε τα HR,αυτά είναι Ινδίας, όχι κινεζικά. Αν μιλάμε για αυτά, τα έχω χρόνια, τα έχω δουλέψει πολύ και έχουν βγει καλά. Θα πάρω και γω ένα ακόμη σετ για το εργαστήριο στο χωριό, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.