Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σωστός ο παίχτης! Οπότε θα ψάξω να βρω χωρίς τρύπες. Ευχαριστώ!!

Μιχάλη και εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα. Άσε που τα μανίσια είναι πανάκριβα. Καλύτερα να πάρεις στρόγγυλα και να τα κόψεις στο περίπου στις διαστάσεις του Dremel.
Εγώ αυτό θα κάνω δηλαδή.

Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Ρε παιδιά το καρφωτικο αυτό το έχω και εγώ... Όσο δυνατά και να το ρυθμίσω ούτε διχαλο ούτε καρφί το βάζει εντελώς μέσα πάντα μετά τα περνάω με σφυρί (εσάς έτσι είναι;)

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Ρε παιδιά το καρφωτικο αυτό το έχω και εγώ... Όσο δυνατά και να το ρυθμίσω ούτε διχαλο ούτε καρφί το βάζει εντελώς μέσα πάντα μετά τα περνάω με σφυρί (εσάς έτσι είναι;)

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμ δεν καρφώνεις σε καταλληλα υλικά γι αυτο.
Δοκίμασε να καρφώσεις σε χαλβά και θα δεις!
Δεν περισσεύει τίποτα :)

Καλημέρα στα μαστορια.
Επειδή με τρώει πάλι η τσέπη μου, ηθελα να ρωτήσω αν εχει κανεις σας το τριβειάκι που βγάζει την Πέμπτη.
Αν ειναι καλό και κυρίως αν το χρειάζεται κάποιος (δηλ. εγώ) που εχει ήδη εκκεντρο δέλτα τριβειο παλάμης.
3e2d22e4aabde6c3d1f5b61ab476c663.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Αν το έχεις ήδη αυτό μην το πάρεις.
Να περιμένεις το πολύεργαλειο που είναι και τριβείο.

Ευχαριστω Κυριάκο. Κι έτσι θα μου μείνουν τα λεφτά για την Απαλαρινα. Δεν πιστεύω να με ξέχασες, ε ;

Καλησπέρα σας την Πέμπτη εχει γυαλοχαρτα για το τριβειο δέλτα θα ΥΘΕΛΑ να ρωτησω αν ξέρετε αν κάνουν και για το πολυεργαλείο ευχαριστω

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=50512
Αντεχουν τα κλειδια αυτα στα ζορια? δεν σπανε δεν στραβωνουν σε λογικη αλλα ζορικη χρηση?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν τα εχει δοκιμασει στη πραξη καποιος δηλαδη.
Παλιά το lidl έφερνε τα HR,αυτά είναι Ινδίας, όχι κινεζικά. Αν μιλάμε για αυτά, τα έχω χρόνια, τα έχω δουλέψει πολύ και έχουν βγει καλά. Θα πάρω και γω ένα ακόμη σετ για το εργαστήριο στο χωριό, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παλιά το lidl έφερνε τα HR,αυτά είναι Ινδίας, όχι κινεζικά. Αν μιλάμε για αυτά, τα έχω χρόνια, τα έχω δουλέψει πολύ και έχουν βγει καλά. Θα πάρω και γω ένα ακόμη σετ για το εργαστήριο στο χωριό, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή.

Δεν εισαι σαφης. Τα hr ειναι Ινδιας ή Κινας? και αυτα ειναι που εχεις δουλεψει και σου βγηκαν καλα?
Εχω παρει περσυ τα γερμανικα και τα πολυγωνα, δεν τα ζορισα αλλα φαινονται καλα. Οποτε να υποθεσω αν ειναι τα ιδια θα ειναι καλα.

Προσοχη στη διαστασιολογηση τους. Τσεκαρετε τα ενα προς ενα οτι εφαρμοζουν στα αντιστοιχα παξιμαδια ακριβως. Εχω δει σετακια που ηταν λιγο off και ακουμπουσαν το εξαγωνο του παξιμαδιου μονο στις κορυφες του, χαλωντας τες. Αν δεν καθονται καλα, επιστροφη αμεσα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν εισαι σαφης. Τα hr ειναι Ινδιας ή Κινας? και αυτα ειναι που εχεις δουλεψει και σου βγηκαν καλα?
Εχω παρει περσυ τα γερμανικα και τα πολυγωνα, δεν τα ζορισα αλλα φαινονται καλα. Οποτε να υποθεσω αν ειναι τα ιδια θα ειναι καλα.
HR=Ινδίας. Αυτά έχω , για αυτά γράφω.

Τελικα μαθαμε αν τα γυαλοχαρτα κανουν και για την βαση του πολυεργαλειου της parkside;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν υπάρχει καν εργαλείο σε αυτή την τιμή θα συμπλήρωνα. Γιατί να μην αντέχουν; μια χαρά θα είναι.

Καλημέρα και από εμένα Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Θέλω να ρωτήσω για το σκαπτικό δράπανο που έχει την Πέμπτη αξίζει; το έχει πάρει κανείς παλιότερα;