Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα πω κι`εγώ τα ίδια με τους προλαλήσαντες.Γι`αυτή τη δουλειά δεν θέλεις ερασιτεχνικό εργαλείο (εκτός αν διαθέσεις ένα μήνα με χαλαρή δουλειά,αλλά και πάλι.....)
Αν πρόκειται να σου ξαναχρειαστεί το εργαλείο,δίνεις (πολύ) περισσότερα και παίρνεις πιο σοβαρό εργαλείο (dewalt ή hilti εφόσων μιλάμε για σκαπτικά),διαφορετικά δίνεις 2 μεροκάμματα και το παίρνεις έτοιμο σε μιά μέρα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

τοτε γιατι ειναι;
Αν θες να τελειωσεις σε μια βδομαδα με χαλαρη εργασια και σιγουρο αποτελεσμα θες τουλαχιστον αυτο ας πουμε, 5κιλο ή 7 κιλο με αντιστοιχα Joules δυναμη
Bosch-DH507-Demolition-Hammer-with-Long-Bits.jpg

αν θες να τελειωσεις σε λιγες μερες πας σε ποιο μεγαλο μηχανημα, πχ αυτο 10-12 κιλα κατηγορια με δυναμη που φτανει τα 20-30 joules
91kZ9Ds2pkL._SL1500_.jpg

αν θες να τελειωσεις σε μια μερα, και μια μερα ακομη τα μπαζα πας εδω
Jackhammer89520140312b4e5aad25a0cc3f0cc104.png

αν θες να τελειωσεις σε μια ωρα, εχουμε και γιαυτο τη λυση
Excavator_jackhammer.jpg

με το Parkside μπορεις να κανεις μια τρυπα σε μπετο ή τοιχο, να σκαψεις ενα αυλακι, ή και να σπασεις μερος του του τοιχου που θες με το καλεμισμα του.
Αν θες να τελειωσεις τη δουλεια μονο με αυτο, αποκλειεται εκτος και αν διαθεσεις, να πουμε, ενα μηνα?

αυτα τα γραφω με ολη τη καλη διαθεση επειδη δεν εχεις γνωσεις ουτε γνωριζεις, απο οτι καταλαβαινω απο εργαλεια. Εχει λιγο χιουμορ το κειμενο χωρις να θελω να σου τη "πω".:music-smiley-005:

Καλησπέρα σας θα ΥΘΕΛΑ να ρωτησω αν ξέρετε αν τα γυαλοχαρτα που εχει αυριο κάνουν για το πολυεργαλείο ευχαριστω

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ναι φιλε κανουν.

Εδω κολλαει ενα τεραστιο wow!
Εισαι γραμμενος φιλε Σακη απο το 2012 και γραψεις πρωτη φορα τωρα?

Καλησπέρα σας θα ΥΘΕΛΑ να ρωτησω αν ξέρετε αν τα γυαλοχαρτα που εχει αυριο κάνουν για το πολυεργαλείο ευχαριστω

υποθέτω εννοείς το πολυεργαλειο που ειχε φερει το lidl πριν λιγο καιρο .
επειδή με ενδιαφέρουν και εμενα, απο οτι βλεπω, στο τριβειο δελτα που εχει αυριο γράφει οτι παίρνει "φύλλα λείανσης τριβείου δέλτα του εμπορίου (93 mm)" και στα γυαλόχαρτα γραφει οτι ταιριάζουν στο συγκεκριμένο τριβείο.
αρα ειναι 93 mm που είναι και του πολυεργαλειου.

υποθέτω εννοείς το πολυεργαλειο που ειχε φερει το lidl πριν λιγο καιρο .
επειδή με ενδιαφέρουν και εμενα, απο οτι βλεπω, στο τριβειο δελτα που εχει αυριο γράφει οτι παίρνει "φύλλα λείανσης τριβείου δέλτα του εμπορίου (93 mm)" και στα γυαλόχαρτα γραφει οτι ταιριάζουν στο συγκεκριμένο τριβείο.
αρα ειναι 93 mm που είναι και του πολυεργαλειου.

Ναι το τελευταίο που είχε βγάλει,άρα θα τα παρω αυριο ευχαριστω

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=50934
λεει οτι ειναι για γαλβανιζε ,ατσαλι...δεν ειναι κλασσικη ηλεκτροκοληση ?

Φιλε δεν αξιζει να την παρεις την πηρα εγω και κλαιω τα λεφτα μου, δεν αντεχει πολλα κολληματα σου αναβει η ενδειξη του θερμικου και θελει να περιμενεις κανα 2ωρο για να ξανα κολλησεις 5 λεπτα. Βαλε κατι παραπανω και παρε μια του εμποριου που να εχει και πολλα αμπερ.

Φίλε με το εργαλείο αυτό του lidl δεν μπορείς να σπάσεις τοιχίο 30 εκ πάχος και 15 μ μήκος, ότι και να κάνεις.....απλά δεν κάνει το εργαλείο αυτό για την δουλειά που το θες....όσο χρόνο και να διαθέσεις δεν θα το σπάσει.....πως να το πω αλλιώς, είναι εκτός προδιαγραφών του εργαλείου, δεν θα αντέξει , θα ψοφήσει....είναι για πιο ελαφριές δουλειές.

Ο Νεκτάριος (ψόφησα στο γέλιο με τις εικόνες και την περιγραφή ρε Νεκ) στα αναλύει πολύ σωστά.

Χαιρομαι που σας αρεσε το κατα τα αλλα ενημερωτικο κειμενο μου.

Εγω θα εκανα τη δουλεια με αυτο, που εχω, μιας και δουλευει μονο του...:music-smiley-005:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ακόμα και hilti να πάρει τόσο μικρή δεν θα καταφέρει τπτ δεν είναι θέμα ποιότητας απλά όπως είπατε και εσείς ότι δεν είναι κατάλληλο.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Φιλε δεν αξιζει να την παρεις την πηρα εγω και κλαιω τα λεφτα μου, δεν αντεχει πολλα κολληματα σου αναβει η ενδειξη του θερμικου και θελει να περιμενεις κανα 2ωρο για να ξανα κολλησεις 5 λεπτα. Βαλε κατι παραπανω και παρε μια του εμποριου που να εχει και πολλα αμπερ.
για αλουμινοκολληση, ψιλα πραγματα, λιγες ποντες δλδ, κανει?
για διορθωση ξαπλωστες παραλιας σκεφτομαι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδω κολλαει ενα τεραστιο wow!
Εισαι γραμμενος φιλε Σακη απο το 2012 και γραψεις πρωτη φορα τωρα?
φιλε σημερα πηγα να κανω εγγραφη αλλα ειδα οτι το mail ηταν ειδη γραμενο, δεν το ηξερα οτι ειχα κανει εγγραφη τοσα χρονια πριν.

Καλημέρα στην παρέα.

Συγχαρητήρια σε όλους για την ενημέρωση που κάνετε σε αυτό το θέμα αλλά και στα λοιπά του forum.
Ερασιτέχνης και εγώ και πρόσφατα σε κάτι δουλείες με επαγγελματίες έτυχε να δω και να χρησιμοποιήσω ένα κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Parkside 18 V. Εντυπωσιάστηκα με το vfm και έτσι λοιπόν ψάχνοντας ο δρόμος με έφερε εδώ.
Η αφορμή ήταν ότι ψάχνω ένα δράπανο κολωνάτο και μια ηλεκτρική πλάνη αλλά από ότι κατάλαβα πρέπει να περιμένω κοντά στον χρόνο για να τα ξαναφέρει.

Σήμερα έκανα ένα πέρασμα από Lidl Αγ. Δημητρίου και πήρα τα γερμονοπολύγωνα και 2 set στηριγμάτων εργαλείων (τα οποία τα αποφάσισα όταν τα είδα γιατί βολεύουν για σκούπες, κοντάρια βαφής, σκαρπέλα κλπ.)
Αρκετοί φορτώσαν φαλτσοπρίονα και τριβεία και λιγότεροι κρουστικό.

Προτείνω να κατεβάσετε το app του lidl σε android και ios γιατί μπορείτε εύκολα να πηγαίνετε σε άλλες χώρες και να βλέπετε τι έρχεται σε λίγο καιρό.

Θα ανεβάσω και μερικά μαστορέματα μου στο αντίστοιχο forum.

Καλημέρα σε όλους και καλά μαστορέματα!!!

Καλημέρα συνονοματε και καλώς μας ήρθες!!!!
Όπως τα λες για το app του λιντλ αλλά και για τα εργαλεία του που έχουν βγάλει λάδι πολλούς επαγγελματίες.
Ειδικά το παλμικο το βλέπω παντού.