Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν ξέρω εάν ενδιαφέρει κανέναν αλλά είδα το πρωί μερικά Κολωνάτα στο Lidl Νέας Ιωνίας.

Δεν ξέρω εάν ενδιαφέρει κανέναν αλλά είδα το πρωί μερικά Κολωνάτα στο Lidl Νέας Ιωνίας.

Να σαι καλά για την ενημερωση.
Θα πεταχτώ σίγουρα να πάρω ένα.

Λες να είχε και στον Αγ. Δημήτριο και να μην το είδα?
Θα ρίξω μια ματιά στην Γλυφάδα το απόγευμα αν έχει και αν όχι θα περάσω από Ν. Ιωνία.

Να σαι καλά για την ενημερωση.
Θα πεταχτώ σίγουρα να πάρω ένα.

Λες να είχε και στον Αγ. Δημήτριο και να μην το είδα?
Θα ρίξω μια ματιά στην Γλυφάδα το απόγευμα αν έχει και αν όχι θα περάσω από Ν. Ιωνία.

Πάρε κάνα τηλ. πρώτα μήν κουβαλιέσαι άδικα.

χρονια πολλα παιδια το σκαπτικο αυτο μπορει να σπασει τσιμεντο παχους 30 εκ. και μηκος 15 μετρων;
βασικα προκειται για μια μικρη μαντρα

Αυτού του είδους τα περιστροφικά πιστολέτα ανεξαρτήτου κατηγορίας είναι για ελαφριές εργασίες όπου ελαφριές εννοούμε εργασίες μικρής έκτασης σε χρόνο και μέγεθος.

Στα DIY εργαλεία πέραν της δύναμης που πιθανότατα να χρειάζεσαι για τις «ελαφριές» εργασίες το μόνο πρόβλημα που έχουν είναι ο συνεχόμενος χρόνος λειτουργίας που δεν υποστηρίζουν και οδηγεί σε καταστροφή του εργαλείου. Επίσης ο χρόνος αυτός είναι και άγνωστος ως προς το μέγεθος και δεν ξέρεις πότε ή πόσο συχνά πρέπει να κάνεις διάλειμμα για να αποφύγεις το μοιραίο.

Για την συγκεκριμένη δουλειά το Parkside είναι ακατάλληλο.

Κατάλληλα είναι τα εργαλεία της Κατηγορίας «Πιστολέτα κατεδαφίσεων».

Τα τρία βασικά χαρακτηριστικά τους είναι η ισχύς, το βάρος και η δυνατότητα να μπορείς να τα δουλέψεις κάθετα η/και οριζόντια

Η ισχύς παίζει τον βασικότερο ρόλο ως προς τον χρόνο αποπεράτωσης της εργασίας.

Υπάρχουν πιστολέτα με μεγάλη διακύμανση της Ισχύος, από 8-10 Joule μέχρι και >60 Joule (ηλεκτρικά).

Οι διαφορές τους είναι σαν να συγκρίνεις Σφυρί/Βαριοπούλα/Βαριά, επιλογή ανάλογα την εργασία/μέγεθος/χρόνο.

Σήμερα την πάτησα σαν πρωτάρης! Λόγο δουλειάς δεν κατάφερα να πάω πρωί lidl και στις 11 που κατάφερα να πάω είχαν εξαντληθεί τα φαλτσοπριονα και στα 3 καταστήματα που πήγα!

Σήμερα την πάτησα σαν πρωτάρης! Λόγο δουλειάς δεν κατάφερα να πάω πρωί lidl και στις 11 που κατάφερα να πάω είχαν εξαντληθεί τα φαλτσοπριονα και στα 3 καταστήματα που πήγα!

υπάρχει και το κατάστημα του Σιδηροκάστρου....

υπάρχει και το κατάστημα του Σιδηροκάστρου....
Πήγα και σε αυτό φίλος! Στο μόνο που δεν πήγα είναι στο Νοσοκομείο προς Δράμα! Το απόγευμα εύχεραω αλλά δεν πιστεύω να βρω ούτε εκεί! Thanks πάντως!

Πήγα και σε αυτό φίλος! Στο μόνο που δεν πήγα είναι στο Νοσοκομείο προς Δράμα! Το απόγευμα εύχεραω αλλά δεν πιστεύω να βρω ούτε εκεί! Thanks πάντως!
Μηπως δεν το φερανε σε ολα τα καταστηματα?
Γιατι ουτε στο δικο μας υπηρχε.
Δεν νομιζω να γεμισε ο τοπος μαραγκους και diyες ωστε να εγινε αναρπαστο!

Μηπως δεν το φερανε σε ολα τα καταστηματα?
Γιατι ουτε στο δικο μας υπηρχε.
Δεν νομιζω να γεμισε ο τοπος μαραγκους και diyες ωστε να εγινε αναρπαστο!
Σε αυτά που πηγα το είχαν φέρει, υπήρχε και η ταμπέλα ακόμα αλλά από ότι κατάλαβα δεν πρέπει να είχε πάνω από 3-4 τεμάχια. ..

Στην Ραφήνα σήμερα, είχε καμιά δεκαριά από όλα, κατά της 11 που πέρασα.

πήρα 4 σετ τριγωνικά γυαλόχαρτα, ένα κουτί με τα μίνι καλέμια και ένα σετ με τα 5 τρυπάνια των 45εκ μήκος.

πολύ θα ήθελα να πάρω και το συρόμενο φαλτσοπρίονο αλλά είχα αγοράσει πριν 4 μήνες το απλό...κρίμα...

Είδε κανείς εάν είχε δίσκους για το δισκοπριονο? Αυτός που φοράει πάνω είναι λίγο "τραχύς".

Να ευχαριστήσω τον φίλο billytsik για την παρατηρητικότητα του.
Η Ν. Ιωνία είχε πολλά κολωνάτα δράπανα.
Τα πάνω πάνω είχαν κακομεταχειρισμένα κουτιά οπότε έγινε επιλογή σαν τα καρπούζια.

Εκ πρώτης οψεως φαίνεται καλό. Έχει πλαστηκούρες αλλά το κυριώς και βασικό μέρος είναι στιβαρό.

Να ευχαριστήσω τον φίλο billytsik για την παρατηρητικότητα του.
Η Ν. Ιωνία είχε πολλά κολωνάτα δράπανα.
Τα πάνω πάνω είχαν κακομεταχειρισμένα κουτιά οπότε έγινε επιλογή σαν τα καρπούζια.

Εκ πρώτης οψεως φαίνεται καλό. Έχει πλαστηκούρες αλλά το κυριώς και βασικό μέρος είναι στιβαρό.

Για πρώτο καλό είναι Κυριάκο.
Αν δεις ότι θες κάτι πιο στιβαρό υπάρχουν και πιο αξιόπιστες προτάσεις αλλά το λιγότερο στα 3πλάσια λεφτά.

Για πρώτο καλό είναι Κυριάκο.
Αν δεις ότι θες κάτι πιο στιβαρό υπάρχουν και πιο αξιόπιστες προτάσεις αλλά το λιγότερο στα 3πλάσια λεφτά.

Ναι το ξέρω αλλά δεν μου χρειάζεται τόσο πολύ καλό.
Αυτό το θέλω περισσότερο για να το κάνω ξυλο-τόρνο και καμια τρύπα σε σίδερα.

Δεν είναι το απαραίτητο εργαλείο για μένα οπότε δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά.

Καλημερα.
Θυμιστε μου, το δινουν στα 60 η στα 80 το κολωνατο;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk