Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για σοβαρά Τρυπήματα SDS Max τετράκοπα. :chinese:

Ρε σεις για μας τους άσχετους, τι εστί SDS ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ειναι ελαττωματικος ο τροπος ασφαλισης που εχει για να αλλαξεις κοπτικο. Ενω ο αξονας μεσα ειναι μεταλλικος και εσωτερικα ειναι γενικα αρκετα προσεγμενο, ο διακοπτης που "μαγκωνει" τον αξονα ειναι ενα μαλακο πλαστικο που φθειρεται παραπολυ ευκολα. Μετα απο λιγες χρησεις ή θα φαγωθει ή θα σπασει τελειως. Στο δικο μου το κολλησα και λειτουργει, αλλα πρεπει να βρω τροπο να το αντικαταστησω με κατι πιο σκληρο. Δεν μπηκα στην διαδικασια να το αλλαξω ( το εχω 1 χρονο) γιατι ειναι κατασκευαστικο προβλημα και οχι αστοχια υλικου.

Το πήγα πίσω σήμερα το πρωί αλλά δεν είχαν άλλο να μου δώσουν. Μόνο επιστροφή χρημάτων. Το κράτησα όμως γιατί το κόστος του είναι χαμηλό και προσεχώς πάει για εγχείρηση ! Μπλοκάροντας το κόκκινο ανεμιστηράκι που έχει μέσα με μια λεπτή πρόγκα ή κατσαβίδι βιδώνεις και ξεβιδώνεις το κοπτικό άνετα και χωρίς κίνδυνο να σπάσει ή να φθαρεί το ανεμιστηράκι θα έλεγα.

Ρε σεις για μας τους άσχετους, τι εστί SDS ?

Αυτό το ξέρω ακόμα και εγώ. Αυτά που έχουν τέτοια απόληξη:
3pcs-SDS-Socket-Driver-Set-Drill-Bit-Adaptor-3-8-1-4-1-2-Hex-Shank.jpg

(Στην φωτογραφία είναι το max)

Έχει δει κανένας το συρόμενο φαλτσοπριονο σε κάποιο κατάστημα lidl; Και αν ναι αν μπορούσε να με εξυπηρετήσει να μου το στείλει επαρχία. ..

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για σοβαρά Τρυπήματα SDS Max τετράκοπα. :chinese:

Για ποιο σοβαρα τρυπηματα χρειαζεται καροτιερα.
Εδω βλεπουμε συναδελφο να ανοιγει τρυπα για τοποθετηση φωτιστικου...

hqdefault.jpg

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχει δει κανένας το συρόμενο φαλτσοπριονο σε κάποιο κατάστημα lidl; Και αν ναι αν μπορούσε να με εξυπηρετήσει να μου το στείλει επαρχία. ..
Θα στείλω κάποιον αύριο στο κατάστημα που πήρα το δικό μου. Είχε δύο, ένα πήρα εγώ. Θα σου στείλω π.μ

Τι φωτιστικό; λογικά κανένα μικρό σποτάκι!

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ έστειλα το διανομέα μου για να κοιτάξει στο τοπικό μας υποκατάστημα (λίγο πριν κλείσει) και δεν έχει.

Edit έχει όμως αρκετά πνευματικά, αν ενδιαφέρει κάποιον.

Για ποιο σοβαρα τρυπηματα χρειαζεται καροτιερα.
Εδω βλεπουμε συναδελφο να ανοιγει τρυπα για τοποθετηση φωτιστικου...

hqdefault.jpg

:grinning-smiley-043
Μηπως είναι ημιυπογειο που ηδη εμεναν,μετεφεραν τη κουζινα,ανοιγοντας παραθυρο στα τοιχεια και κανει τρυπα(αν και μεγαλη)για απροφητηρα?

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Μια φορά το χρειάστηκα και δεν...
Μου βγήκε ο...να βγάλω τον σοβά με το χέρι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα στείλω κάποιον αύριο στο κατάστημα που πήρα το δικό μου. Είχε δύο, ένα πήρα εγώ. Θα σου στείλω π.μ
Οκ φίλε μου!

Αυτό το ξέρω ακόμα και εγώ. Αυτά που έχουν τέτοια απόληξη:
3pcs-SDS-Socket-Driver-Set-Drill-Bit-Adaptor-3-8-1-4-1-2-Hex-Shank.jpg

(Στην φωτογραφία είναι το max)

Καλημέρα κι ευχαριστω.
1 φωτό=1000 λεξεις

Καλημερα,
μιας και τα βρηκα, ειπα να τα παρω για την περιπτωση που καποιος εκ ημων τα αναζητα, να τον καλυψω....

Τριβειο δελτα
εργαλειακια με μινι μεγγενη (2) εντουρα - Κυριακο, εσυ δεν εψαχνες;
Σετ αλφαδια

20160517_112123.jpg

μιας και θα τα κρατησω 1-2 μερες το πολυ, πριν τα επιστρεψω στο λιντλ, πιθανοι ενδιαφερωμενοι στειλτε ΠΜ η τηλ.

ΥΓ ολα ειναι σε 1 αποδειξη (φωτοτυπιες για την εγγυηση)

Ευχαριστω

Έσκασαν και κάποια καινούρια εργαλεία, Lidl Ιταλίας. Πιο σωστά στα Ευρωπαϊκά Lidl, Γαλλία, Ιρλανδία, Μάλτα κλπ . Εμείς; Ευρώπη; χαχα ας γελάσω.