tzoutzis
AVClub Addicted Member
- 18 February 2016
- 2,509
Είσαι ωραίος!Ήθελα να τα πάρω κι εγώ αλλά θα έμπαινα σε πειρασμούς για τις ζουμερές γειτονισσες
Sent from my C6833 using Tapatalk
Είσαι ωραίος!Ήθελα να τα πάρω κι εγώ αλλά θα έμπαινα σε πειρασμούς για τις ζουμερές γειτονισσες
Να πάρεις και τα πικαντικα φιλετα κοτόπουλο!!! Είναι εξαιρετικά.
Σήμερα έγινε δοκιμή του πολυεργαλείου του lidl για καθαρισμό σε καμιά 30ρια πλακάκια από κολλημένα τσιμέντα με άμμο θαλάσσης, χρησιμοποίησα το εργαλειάκι που είναι σαν καλέμι μπρος, στην ταχύτητα 5....μετά από 3 ώρες τα πλακάκια καθάρισαν και αποθηκεύτηκαν για μία κακιά στιγμή διότι είναι 25 ετών και δεν κυκλοφορούν πλέον.
το εργαλείο ανταποκρίθηκε άριστα, το καλεμάκι καταστράφηκε και μάλλον πρέπει να μπήκε κάτι στον διακόπτη γιατί πλέον για να κλείσει το εργαλείο χρειάζεται πρέπει να το πιέσω πολύ...κάποια στιγμή θα το ανοίξω να το καθαρίσω εσωτερικά.
Καλησπέρα σε όλους απ'οτι βλέπω στο φυλλάδιο εχει την σεγα την pstk 800 a1 όχι την pstd 800 a1 που εισαι και με χειρολαβή δεν ξερω κατα ποσό θα ειναι εύχρηστη η συγκεκριμένη λέτε να την τσιμπήσουμε η να περιμένουμε την άλλη;
Αυτά τα έχω χτυπήσει κιόλας. Πρωί πρωί θα μαι εκεί.Ειδα θα φερει και τα τρυπανια για μεντεσεδες που πανε κεντρο μονα τους!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.