Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το κρουστικό 18V να φέρει γιατί έχω ένα στο service 2 μήνες τώρα και δεν έχουν να μου το αλλάξουν.

Αυτά τα έχω χτυπήσει κιόλας. Πρωί πρωί θα μαι εκεί.
Τα είχα στο καλάθι για παραγγελία από aliexpress και μόλις είδα ότι τα φέρνει, τα έβαλα στο μάτι. Μαζί με το γιαπωνέζικο. Όπου να ναι πρέπει να ξαναφέρει και το παλμικο δραπανοκατσαβιδο.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ηθελα να ρωτησω...αυτα τα τρυπανια για μεντεσεδες τι ακριβως κανουν???

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευγενιε κεντραρουν το τρυπάνι στην τρύπα του μεντεσε για το προτρυπημα για την βίδα!

Δεν εχω καταλαβει τι εννοεις, εγω ξερω για μεντεσεδες αυτα εδω. Κανενα βιντεο η καποιο link για να δω τι κανει ακριβως.

Σας ευχαριστω και τους δυο, εγω μεχρι τωρα απλα σημαδευα με μολυβι τους κυκλους και μετα με την βιδα το επιανα. Πεμπτη πρωι εχει ψωνια στο lidl για το σετ. :operator:

Θα μας τα πάρει πάλι από εβδομάδα, Δευτέρα και Πέμπτη.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα μας τα πάρει πάλι από εβδομάδα, Δευτέρα και Πέμπτη.

Δευτέρα τι εχει Παναγιώτη ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δευτέρα τι εχει Παναγιώτη ;

Τα αντισταθμιστικά ωφέλη της γυναίκας του για τα εργαλεία της Πέμπτης. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα αντισταθμιστικά ωφέλη της γυναίκας του για τα εργαλεία της Πέμπτης. :grinning-smiley-043

Χα, χα, χα είσαι ωραίος ρε Μπάμπη !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

:flipout: αυτές οι ατάκες Μπάμπη είναι τό κάτι άλλο,γράφουν ιστορία :grinning-smiley-043

Προτείνω να ανοιξουμε νέο νήμα :
Οι ατάκες του Μπάμπη (Babis' attacks !)

Προτείνω να ανοιξουμε νέο νήμα :
Οι ατάκες του Μπάμπη (Babis' attacks !)

Κλείνω τό off-topic καί συγγνώμη

+1 Χρήστο
Οταν διαβάζει κάποιος τόν Μπάμπη,πραγματικά σού φτιάχνει τήν διάθεση μέ τίς έξυπνες καί πολύ πετυχημένες ατάκες πού λέει ενίοτε.

Ε όχι και ενίοτε... Στις 3 δημοσιεύσεις οι 2 έχουν και κάποια τρελή ατάκα ενσωματωμένη!

Τα τρυπάνια self centering τα έχω από παλιά. Καλά είναι απλός έχουν ένα θέμα, μπουκώνουν εύκολα και δεν μαζεύει το τρυπάνι μέσα.
Ειδικά άμα τρυπάς ξύλο με ρυτίνη μπουκώνει πολύ εύκολα, αλλά ακόμα σε osb που τα δούλεψα πάλι θελαν λίγο χτυπηματάκι για να ξεμπλοκάρουν.
Κατά τα άλλα είναι μιά χαρά γιατί εκτός του ότι τρυπάς dead center, δεν μπαίνουν και σε μεγάλο βάθος οπότε δεν θα βγείς κατα λάθος απο πίσω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σωστό το σκεπτικό σου αλλά…εγώ ενδιαφέρομαι προσωπικά για κάποια πράγματα. Πεμπτη ψιλοπράγματα.
Οι ατάκες πάντως μετράνε.:award: