Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

1 Ν είναι 10 κιλά

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εφαρμόζονται όμως στα 10 εκ. Αρα επί δεκα. Κάτι δεν αντιλαμβανόμαστε σωστά. Αφήνω την συνέχεια στους πιο ειδικούς. Και πάλι συγγνώμη για το off topic.

10 N = 1Kg

Και στο δικο μου γυριζει λιγο εκκεντρα και αν βαλεις μυτη και την κουνησεις με το χερι θα δεις οτι κουναει λιγο η βαση.
Φανταζομαι ετσι μαλλον θα ειναι ολα εκ κατασκευης, ας μας πει ομως και καποιος αλλος που το εχει.

ολοισιο, δεν κουναει

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ολοισιο, δεν κουναει

ο άξονας του τσοκ σου κουνάει καθόλου μεσα εξω? οταν κουνασ με δύναμη το κατσαβιδι κουνιετε τπτ μεσα?

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ο άξονας του τσοκ σου κουνάει καθόλου μεσα εξω? οταν κουνασ με δύναμη το κατσαβιδι κουνιετε τπτ μεσα?

Εχω το περσινο παλμικο λιντλ
ο άξονας του τσοκ δεν κανει κατι ιδιαιτερο ισως μισο χιλιοστο μεσα εξω με πολυ τραβηγμα, το ιδιο με τον αξονα ενος ντεβαλτ παλμικου εξαδερφου.

με ποοοοοοοοοολυ κουνημα ενα ελαφρυ τσακ που και που οχι συνεχεια οχι αισθηση οτι κουναει αξονα περα δοθε, μαλλον βουρτσακι κινητηρα η ισως κουνα τη μπαταρια η την σκανδαλη.

ρωτα οτι θες,

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχω το περσινο παλμικο λιντλ
ο άξονας του τσοκ δεν κανει κατι ιδιαιτερο ισως μισο χιλιοστο μεσα εξω με πολυ τραβηγμα, το ιδιο με τον αξονα ενος ντεβαλτ παλμικου εξαδερφου.

με ποοοοοοοοοολυ κουνημα ενα ελαφρυ τσακ που και που οχι συνεχεια οχι αισθηση οτι κουναει αξονα περα δοθε, μαλλον βουρτσακι κινητηρα η ισως κουνα τη μπαταρια η την σκανδαλη.

ρωτα οτι θες,

2-3μμ μεσα εξω... σαν κουδουνίστρα.... θα δω μήπως το αλλαξω αν και λειτουργεί κανονικά
ευχαριστω πολυ

Ο ανιχνευτης λεει τιποτα;χρηστο τον δοκιμασες;;

Καλησπερα στην παρέα.
Απαντάω στην ερώτηση του Βασίλη αλλα ενδιαφέρει ολους.
Λοιπον ο ανιχνευτής ανιχνεύει καλώδια ρεύματος καθώς και μεταλλικούς σωλήνες πισω απο τοίχο.
Ειναι το νέο (;) υποθέτω μοντέλο γιατι γράφει έκδοση 02/2016 κόκκινου χρωματος.
Όμως δεν ανιχνεύει καρφια σε παλετοξυλο οπως υπέθεσα. Δεν καταλαβαίνω γιατι. Πανω απο ορατό καρφί χωμένο 5 χιλ. μεσα στο ξυλο ως συνήθως, το "βρήκε"
Αλλα αν δεν ξέρω αν υπάρχουν καρφια και θελω να το διαπιστώσω, τοτε δεν κανει.
Πάει πισω λοιπόν. Ευτυχώς δεν άνοιξα κάν τις μπαταρίες του. Έβαλα δικές μου (ναι, καινούργιες)
Θα δοκιμάσω αν και οταν βγάλει το μεγαλύτερο/ακριβότερο μοντέλο γκρι χρώματος κι αν δεν, θα εγκαταλείψω.

Sent from my iPad using Tapatalk

Βρε εσείς η ισότητα κιλών=νιούτον δεν ισχύει.και η ροπή είναι πολύπλοκο παράγωγο μέγεθος καθώς εμπλέκει δύναμη,μοχλοβραχίονα και γωνίες.

Καλησπερα στην παρέα.
Απαντάω στην ερώτηση του Βασίλη αλλα ενδιαφέρει ολους.
Λοιπον ο ανιχνευτής ανιχνεύει καλώδια ρεύματος καθώς και μεταλλικούς σωλήνες πισω απο τοίχο.
Ειναι το νέο (;) υποθέτω μοντέλο γιατι γράφει έκδοση 02/2016 κόκκινου χρωματος.
Όμως δεν ανιχνεύει καρφια σε παλετοξυλο οπως υπέθεσα. Δεν καταλαβαίνω γιατι. Πανω απο ορατό καρφί χωμένο 5 χιλ. μεσα στο ξυλο ως συνήθως, το "βρήκε"
Αλλα αν δεν ξέρω αν υπάρχουν καρφια και θελω να το διαπιστώσω, τοτε δεν κανει.
Πάει πισω λοιπόν. Ευτυχώς δεν άνοιξα κάν τις μπαταρίες του. Έβαλα δικές μου (ναι, καινούργιες)
Θα δοκιμάσω αν και οταν βγάλει το μεγαλύτερο/ακριβότερο μοντέλο γκρι χρώματος κι αν δεν, θα εγκαταλείψω.

Άρα να υποθέσουμε πως ανιχνεύει μόνο χαλκό;Αν έχεις κάποιο εντοιχισμένο καλώδιο κεραίας tv δοκίμασέ το και εκεί.Αυτό απο όσο ξέρω δεν έχει χαλκό.

και απόσταση Νίκο .Αν θυμάμαι καλά , ροπή δύμανης =γινόμενο της δύναμης επί την απόσταση του από τον άξονα περιστροφής .Και κάπου δεν μπλέκεται και ο κανόνας του δεξιού χεριού ? ή τάχω μπερδέψει? Έχουν περάσει και πάρα πολλά χρόνια από το σχολείο βρε παιδί μου.

ολοισιο, δεν κουναει

Δημήτρη όταν λες ολόισιο φαντάζομαι θα το έχεις δοκιμάσει με κάποια ελαφρός μακριά βίδα και η άκρη της γύριζε ίσια.
Αν λοιπόν είναι έτσι και αυτό θα πρέπει τότε το δικό μου έχει πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω πως αύριο θα έχει μείνει κανένα κομμάτι στα καταστήματα για να το αλλάξω. Αν βρω και 2 θα τα πάρω και θα κρατήσω το σωστό, αν υπάρχει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

10 N = 1Kg

Σωστός, αυτά παθαίνω όταν γράφω στην παραλία με κινητό !

Με διορθώνω: 1 χιλιόγραμμο (kgf; kg)=9.81 Νιούτον (N)

Babis K. είσαι πρώτος !!! https://www.youtube.com/watch?v=f0gSJa3L_7c

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να πω ότι ο δικός μου ο κόκκινος ανιχνευτής εν συγκρίσει με τον γκρι δουλεύει άριστα. Σήμερα τα έβγαλε κιόλας τα λεφτά του μιας και έπιασε ένα σίδερο σε τοίχο και μας έβγαλε από μεγάλη φασαρία! Θεωρώ ότι είναι ένα φτηνό και καλό εργαλείο κατά την άποψη μου.

Όσο για τα καλώδια βλέπω ότι και ο κόκκινος εάν τον γυρίσεις να ανιχνεύσει μέταλλα βρίσκει πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολα τα καλώδια

Βρε εσείς η ισότητα κιλών=νιούτον δεν ισχύει.και η ροπή είναι πολύπλοκο παράγωγο μέγεθος καθώς εμπλέκει δύναμη,μοχλοβραχίονα και γωνίες.

Άρα να υποθέσουμε πως ανιχνεύει μόνο χαλκό;Αν έχεις κάποιο εντοιχισμένο καλώδιο κεραίας tv δοκίμασέ το και εκεί.Αυτό απο όσο ξέρω δεν έχει χαλκό.

Νίκο όχι. Δεν ισχύει κατι τέτοιο. Ανίχνευσε οπως ανέφερα ορατό καρφί σε παλετοξυλο οταν το έφερα ακριβώς απο πανω του.
Κι αυτα τα καρφια ειναι βέβαιο οτι δεν ειναι χάλκινα. Αλλα σε μη ορατό καρφί δεν το ανίχνευσε. Αν δεν ήξερα οτι ειχε καρφί εκεί και στηριζομουνα στην ένδειξη του οργάνου για να το κόψω στο δισκοπριονο, θα την ειχα πατήσει μεγαλόπρεπα.

Το όργανο κανει οτι λέει. Ανιχνεύει καλώδια και μεταλλικούς σωλήνες σε τοίχους.
Απλά εγω υπέθεσα (ισως εσφαλμένα) οτι θα μπορούσε να ανιχνεύει και καρφια μεσα σε ξυλο. Απο τη στιγμή που δεν με καλύπτει, θα επιστραφεί.
Ισως και το γκρι τελικά να μην κανει ούτε αυτο την ανίχνευση που θελω και να πρέπει να αναζητήσω άλλη μέθοδο. Ιδωμεν.

Τα καρφια λογω της μικρης επιφανειας προφανως παρουσιαζουν μειωμενη ευαισθησια στην ανιχνευση.
Εκανα ενα τεστ με τον ανιχνευτη της B&D αλλα και με εναν αλλο ανιχνευτη του πρακτικερ σε
καρφακι. Οι συγκεκριμενοι ανιχνευτες χτυπησανε σε αποσταση το πολυ ενα εκατοστο μακρια απο το καρφι.
Σε σωληνες και σε οπλισμους χτυπανε στα 7-8 εκατοστα περιπου.

1 Ν είναι 10 κιλά

Εφαρμόζονται όμως στα 10 εκ. Αρα επί δεκα. Κάτι δεν αντιλαμβανόμαστε σωστά. Αφήνω την συνέχεια στους πιο ειδικούς. Και πάλι συγγνώμη για το off topic.

10 N ειναι 1 κιλο.

Εξαιρετικα διαφωτιστικο το βιντεο!!!

Σήμερα θα επιστρέψω τρία παλμικα. Εκτός κι αν θέλει κάποιος να του στειλω

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης άμα θέλει κανείς του το στέλνω πακέτο με l box wiha

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

??? Για πες
EDIT Τωρα το ειδα οκ

Εκτος απο τη πορφυρα και τη βορεια, να τις ριξουμε μια δοκιμη και τις υπολοιπες ελληνικες?