Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα απο τα εργαλεία που έρχονται την άλλη βδομάδα αξίζει η σπαθοσεγα τωρα απο τα υπόλοιπα οποίος τα εχει και τα εχει δοκιμάσει περιμένουμε γνώμες

Καλημέρα,
μήπως έχει δοκιμάσει κανένας την γκαζοτανάλια και το μυτοτσίμπιδο?
Δεν περιμένω τρελά πράγματα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι της πλάκας ή αξίζουν τα 2 .

Τα εχω ολα αυτα τα εργαλεια χειρος. Αν η χρηση γκαζοταναλιας θα ειναι σπανια, ισως να μην αξιζει να δωσεις τα 10 ευρω για μια στανλευ η τα 20 για μια κνιπεξ.

Δηλαδη αν την αγορασεις απλα για να υπαρχει, σιγουρα αξιζει τα 2 ευρω θα κανεις τη δουλεια σου. Το ιδιο και για το μυτοτσιμπιδο. Δεν χαιρεσαι ομως να τα δουλευεις, δεν χαιρεσαι να τα εχεις.
Απο κει και περα -ξεχωρα απο την τιμη- η αισθηση η κατασκευη και η ποιοτητα των περισσοτερων εργαλειων χειρος του λιντλ ειναι επιεικως μετρια.

Τα εχω ολα αυτα τα εργαλεια χειρος. Αν η χρηση γκαζοταναλιας θα ειναι σπανια, ισως να μην αξιζει να δωσεις τα 10 ευρω για μια στανλευ η τα 20 για μια κνιπεξ.

Δηλαδη αν την αγορασεις απλα για να υπαρχει, σιγουρα αξιζει τα 2 ευρω θα κανεις τη δουλεια σου. Το ιδιο και για το μυτοτσιμπιδο. Δεν χαιρεσαι ομως να τα δουλευεις, δεν χαιρεσαι να τα εχεις.
Απο κει και περα -ξεχωρα απο την τιμη- η αισθηση η κατασκευη και η ποιοτητα των περισσοτερων εργαλειων χειρος του λιντλ ειναι επιεικως μετρια.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Η χρήση είναι πολύ σπάνια κυρίως για υδραυλικά και για αυτό έλεγα να συμπληρώσω τα εργαλεία και βλέπουμε.
Αν και τώρα τελευταία η γκαζοτανάλια μου φαίνεται must εργαλείο και οι ενδεχόμενες χρήσεις του πολλές.
Θα ξεκινήσω με αυτήν και βλέποντας και πράττοντας.

Σωστα το σκεφτεσαι, για δυο ευρω δεν χαθηκε ο κοσμος να δοκιμασεις την γκαζοταναλια και εαν δεις οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω, υπαρχουν αλλες εναλλακτικες.

αυτή η κολλητική ταινία SOS πώς χρησιμοποιείται; είναι κατάλληλη πχ για υδρορροές που στάζουν; χρειάζεται ξύσιμο να φύγουν μπογιές κλπ από πάνω πρώτα;

αυτή η κολλητική ταινία SOS πώς χρησιμοποιείται; είναι κατάλληλη πχ για υδρορροές που στάζουν; χρειάζεται ξύσιμο να φύγουν μπογιές κλπ από πάνω πρώτα;

Τελικα δεν την αγορασες τοτε που ειχες ξαναρωτησει πριν δυο χρονια :)))

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ι-άλλα?p=1057071671&viewfull=1#post1057071671

εγώ πάντως έχω κλείσει κάτι μικροδιαρροές στις πλαστικές σωλήνες κάτω από τον νεροχύτη

και δεν εχω εμπειρια...λογικα οταν θα βρισκει τον εαυτοτης θα γινεται ενα σωμα

Τον αναδευτηρα που εχει την αλλη βδομαδα τον εχει δοκιμασεινκαποιος?

Ο αναδευτηρας ως εξαρτημα υπαρχει ως ανταλλακτικο στο εμποριο, σε αυτη τη μορφη?

Νεκταριε νομίζω για ερασιτεχνική χρήση δεν αξίζει. Πάρε ενα απλό σίδερο αναδευτηρα και βάλτο σε ένα δραπανακι

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τον αναδευτηρα που εχει την αλλη βδομαδα τον εχει δοκιμασεινκαποιος?

Ο αναδευτηρας ως εξαρτημα υπαρχει ως ανταλλακτικο στο εμποριο, σε αυτη τη μορφη?

Φυσικά κια υπάρχει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νεκταριε νομίζω για ερασιτεχνική χρήση δεν αξίζει. Πάρε ενα απλό σίδερο αναδευτηρα και βάλτο σε ένα δραπανακι

Δεν είναι το ίδιο. Αν δεις το δράπανο πέραν των χαμηλών Watt (εκτός και αν μιλάμε για πνευματικό) είναι και πολύστροφο που σημαίνει ότι σε τριμεντοχρώματα κλπ θα τα βρίσκει πολύ σκούρα.
Ο αναδευτήρας που έχει πέραν της δύναμης είναι και αργόστροφος οπότε η δουλειά θα γίνεται πολύ καλύτερα.

Παίρνεις - δοκιμάζεις. Σου αρέσει το κρατάς, δεν σου αρέσει το πας πίσω!

Θεωρώ για ερασιτεχνική χρήση ότι δεν αξίζουν 55 ευρώ. Δηλαδή θες να φτιάξεις λίγο τσιμεντακι το ανακατεύεις και με το χέρι που λέει ο λόγος. Τώρα αν θες να ρίξεις οικοδομή είναι άλλο θέμα

Θεωρώ για ερασιτεχνική χρήση ότι δεν αξίζουν 55 ευρώ. Δηλαδή θες να φτιάξεις λίγο τσιμεντακι το ανακατεύεις και με το χέρι που λέει ο λόγος. Τώρα αν θες να ρίξεις οικοδομή είναι άλλο θέμα

Νομίζω ότι δεν κάνει για τσιμέντα και συν τοις άλλοις έχω δει επαγγελματίες να δουλεύουν τέτοια μηχανήματα χωρίς πρόβλημα.
Άλλωστε και να θες δεν δουλεύεται συνεχόμενα το συγκεκριμένο μηχάνημα εκτός και αν βάφεις με πιστόλι.

Αν έχεις να βάψεις κανένα σπίτι θα δεις τι καλό που είναι...

Με τον αναδευτήρα το δράπανο ζοριζεται και καίει τον διακόπτη.
(Παθών με πνευματικό ...βέβαια ανακάτεψε πολυυυ κόλα πλακιδίων...)

Εχω ενα budjet 15 χρονια και κανω τη δουλεια μου κουτσα στραβα.
Εχω δει ομως αυτου του τυπου και δεν εχουν καμια σχεση. Χαμηλες στροφες, ροπη καινγρηγορη αναμειξη.