Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχω ενα budjet 15 χρονια και κανω τη δουλεια μου κουτσα στραβα.
Εχω δει ομως αυτου του τυπου και δεν εχουν καμια σχεση. Χαμηλες στροφες, ροπη καινγρηγορη αναμειξη.

Give it a shot...

Ο αναδευτήρας για μένα είναι τσάμπα λεφτά.
Αν είσαι ερασιτέχνης και χρειαστείς μιά φορά να φτιάξεις ένα κουβά στόκο,οκ κάντον με το χέρι ή βάλε το δράπανο σου δεν θα πάθει (μάλλον) τίποτα, (μας είχαν κλέψει τα εργαλεία από οικοδομή μαζί και τον αναδευτήρα,και μέχρι να πάμε να πάρουμε άλλο τελειώσαμε όλη την οικοδομή με το bosch δράπανό μου.Ούτε για σερβις δεν το πήγα μετά,δεν το περίμενα!)
Για πιο "χοντρά χαρμάνια" δεν κάνει έτσι κι αλλιώς.

Συμφωνω με τον waldorf Αλλά είμαστε και άρρωστοι με τα εργαλεία :-*

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο ατμοκαθαριστης που ειχε σημερα το lidl, αξιζε τα λεφτα του? τον εχει δοκιμασει κανεις?
Πηγε η γυναικα μου να τον παρει και δεν προλαβε...στις 3 η ωρα...
Μπορει κανεις να δει αν υπαρχει δευτερα σε καποιο καταστημα? αλλιως θα παμε σε karcher....(νικο...)

Μου ειχε πει η μητερα μου να παρω ατμοκαθαριστη αλλα δεν προλαβα.Αν δεν κανω λαθος καθε 3-4 μηνες ξαναβγαζει τις ιδιες προσφορες;

Τον ατμοκαθαριστή τον είχε βγάλει πέρσι στις αρχές των CC, πάλι Σάββατο και δεν τον πήρα. Είχα το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο έριξε η κοπέλα μου εν ώρα λειτουργίας και δεν ξαναδούλεψε. Επικοινώνησα με το σερβις και μου έστειλαν μια επιστολή για επιστροφή χρημάτων από το κατάστημα. Εγώ τον χρησιμοποιούσα σε 2 μόνο περιπτώσεις. Για καθαρισμό των πολλών λιπών από σχάρες και για καθαρισμό από την κάπνα του τζαμιού του ενεργειακού μου τζακιού (σε συνδυασμό με ειδικό καθαριστικό ή azax). Και στις 2 περιπτώσεις ήταν άριστος!

Μου ειχε πει η μητερα μου να παρω ατμοκαθαριστη αλλα δεν προλαβα.Αν δεν κανω λαθος καθε 3-4 μηνες ξαναβγαζει τις ιδιες προσφορες;
Ειδα σημερα ότι ειχε στην Μεταμορφωση.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο ατμοκαθαριστης που ειχε σημερα το lidl, αξιζε τα λεφτα του? τον εχει δοκιμασει κανεις?
Πηγε η γυναικα μου να τον παρει και δεν προλαβε...στις 3 η ωρα...
Μπορει κανεις να δει αν υπαρχει δευτερα σε καποιο καταστημα? αλλιως θα παμε σε karcher....(νικο...)

Δεν αξίζει και τόσο. Το νερό τελειώνει γρήγορα και τα εξαρτήματα είναι της πλάκας.
Πολύ καλύτερα θα σε βολέψει ένα μικρό ατμοσύστημα που και μεγαλύτερη αυτονομία έχει και περισσότερη δύναμη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ έχω έναν Bomann που είναι ακριβώς ίδιος απλά σε άλλο χρώμα. Δεν τον χρησιμοποιώ για τους παραπάνω λόγους.

Γνώμες για αναδευτηρα powerplus.

Δεν παίζεται σαν εργαλείο.
Αναδευει τα πάντα. Πολύ ροπή, γυρνάει ακόμη και Κούβα με 3Α.

Επίσης εδώ στην Κρήτη τα εργαλεία της Πέμπτης τα είχε σήμερα.

Γνώμες θέλω για τον ατμοκαθαριστη πατωματος.

Γνώμες για αναδευτηρα powerplus.

Δεν παίζεται σαν εργαλείο.
Αναδευει τα πάντα. Πολύ ροπή, γυρνάει ακόμη και Κούβα με 3Α.

Επίσης εδώ στην Κρήτη τα εργαλεία της Πέμπτης τα είχε σήμερα.

Γνώμες θέλω για τον ατμοκαθαριστη πατωματος.

Να σου στείλω και εσένα ένα ατμοσύστημα (SC2 ή SC3) να βρεις την υγειά σου?

Αυτά τα παρεμφερή είναι όλα χαζομάρες και θα τα αφήσεις στο ράφι.

Ενδεικτικά να σου πω ότι θα σου σπάσει τα νεύρα το συγκεκριμένο στο βάλε βγάλε το νερό γιατί πέραν του ότι έχει μικρή δεξαμενή πρέπει να περιμένεις κανένα 4λεπτο να κρυώσει και άλλα τόσα για να ζεστάνει το νερό. Επειδη δε έχει μικρή δεξαμενή για ένα φυσιολογικό σπίτι θα θες καμιά 10αριά γεμίσματα οπότε μόνο από χρόνο για άδειασμα - ζέσταμα θες κοντά 1.5 ώρα. Με τον Karcher το πολύ να γεμίσεις την δεξαμενή 2 φορές και με 10 λεπτά την φορά (κρύωμα - ζέσταμα) στο βασικό μοντέλο δεν θα έχεις κανένα θέμα. Αν δε ανέβεις σε πιο ακριβά μοντέλα ο χρονος αυτός μειώνεται μέχρι και 80% ενώ στο πιο ακριβό μοντέλο μόνο ο χρόνος ζεστάματος θα σε απασχολεί (SC4 - διπλή δεξαμενή).

Σήμερα επιασα για τρίτη και μάλλον τελευταία φορά και προσπάθησα να κάνω δουλειά με το δισκοπριονακι που είχαν βγάλει πριν κάνα μήνα με 60 . Το είχε πάρει τότε ο πατέρας μου με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για κοπές σε φύλλα κόντρα πλακέ. Του είχα κάνει άλλες δύο σύντομες δοκιμές όπου δε με ικανοποίησε αλλά σήμερα προσπάθησα να κάνω μία πιο ουσιαστική δοκιμή. Λοιπόν, το εργαλείο είναι για τα μπάζα. Δεν είναι εργονομικό στο πιάσιμο, δεν έχει δύναμη να κόψει κόντρα πλακέ 18mm, ανέβαζε θερμοκρασία στα πρώτα 20cm, και το χειρότερο, δεν μπόρεσε να κάνει ίσια κοπή ούτε με τον δικό του οδηγό αλλά ούτε και με πλευρικό. Φαίνεται ότι το δισκάκι του δεν είναι σε παραλληλία με το πέλμα, οπότε όσο προχωρούσε ή κοπή, πιεζοταν πλευρικά, μέχρι που κολλάνε. Σε εκείνες τις φάσεις το ανασηκωνα και το ξαναβυθιζα ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την κοπή, με αποτέλεσμα να κάνει αυτά τα σκαλοπάτια κατά μήκος της.
Τζάμπα χαλασα το φύλλο που είχα, για να το σώσω ίσως αν βρω κάποιον με παγκοπριονο να το συμμαζεψουμε, αλλά και πάλι αμφιβάλλω.
Δεν ξέρω αν δέχονται επιστροφή μετά από τόσες μέρες, το εργαλείο πάντως είναι για πολλές κλωτσιές, τελείως άχρηστο.
uploadfromtaptalk1467726303872.jpguploadfromtaptalk1467726319050.jpguploadfromtaptalk1467726326559.jpguploadfromtaptalk1467726336316.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι, είμαι απόλυτα βέβαιος.
Το έχω το εργαλείο και, απ´ την μικρή χρήςη που του έχω κάνει μέχρι σήμερα, έχω εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη.

Περισσοτερο με προβληματιζει το οτι δεν μπορει να κοψει με τιποτα ισια, ουτε με πλευρικο οδηγο. Το θεωρησα αρχικα ως μια οικονομικη εναλλακτικη αντι του δεκαβολτου μπλε bosch αλλα απογοητευτηκα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά κόβει το δικό μου.
Κάπου εδώ μέσα έχω ποστάρει και κόψιμο σε κόντρα πλακέ θαλάσσης 21 χιλιοστών σε σύγκριση με το Makita 7601.

Και το δικό μου στις λίγες φορές που το χρησιμοποίησα.
Κ/Π 10άρι το έκοψε σαν βούτυρο. Στο 18άρι ήθελε απλά αργότερη οδήγηση. Οι κοπές έγιναν με πλευρικό οδηγό καθώς ο δικός του (τουλάχιστον σε μένα) δεν είναι σταθερός.

Μήπως να δοκιμαζες να το συρεις Κωνςταντινε αντί να το σπρώχνεις ή το αντίθετο ;

Sent from my iPad using Tapatalk