Όχι Νεκ, για ποτιστικο θέλεις πιο μεγάλη λάβη καθώς ασκείται η πίεση με το χέρι και πιο φινο άκρο για να κόβει το πλαστικό με πίεση και όχι χτύπημα.
Κανει η σγρομπια του λιδλ για τρυπημα ποτιστικων σωληνωΝ?
Σχεδον ιδια ροπη με αυτο, στο 1/7 της τιμης!
Απλά τώρα Νεκ δίδεται η δυνατότητα σε έναν ερασιτέχνη να κάνει μια ανάλογη εργασία.
Μη παραξενεύτεις πάντως αν δεις πολλούς επαγγελματίες να τα δουλεύουν.
Μα καθολου...
Εχω δει πολλους με εργαλεια parkside σε επαγγελματικες δουλειες....
Το συγκεκριμένο το έχει σε προσφορά ο εργαλειοσυναγερμός κοντά στα 500 ευρώ η 400 χωρίς ΦΠΑ.
Καλό εργαλείο αλλά δεν βλέπω που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ένας ερασιτέχνης. Τέτοια εργαλεία μόνο σε επαγγελματικές εκδόσεις αγοράζονται.
καλησπερα σε ολα τα μαστορια...
θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει καποιος αυτο τον τροχιστει για μυτες απο τρυπανια που θα φερει απο αυριο τπ λιντλ..
ερασιτεχνης ειμαι απλα εως τωρα η εσπαζαν η τα πετουσα επειδη δεν εκοβαν ρωταω μηπως σωσω καμια μυτη με αυτο το εργαλειακι
σαε ευχαριστω εκ των προτερων
καλησπερα σε ολα τα μαστορια...
θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει καποιος αυτο τον τροχιστει για μυτες απο τρυπανια που θα φερει απο αυριο τπ λιντλ..
ερασιτεχνης ειμαι απλα εως τωρα η εσπαζαν η τα πετουσα επειδη δεν εκοβαν ρωταω μηπως σωσω καμια μυτη με αυτο το εργαλειακι
σαε ευχαριστω εκ των προτερων
Έκανα γι'αυτό μία αναζήτηση στο θέμα και βλέπω κάποιοι το είχαν πάρει το '15, μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος αν μπορεί να είναι το bit μέσα στην υποδοχή ενώ είναι προσαρμοσμένο το τσοκ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.