Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κανει η σγρομπια του λιδλ για τρυπημα ποτιστικων σωληνωΝ?

δεν κανουν για τιποτα. τις εχω, θελουν ακονισμα. ΑΝ μπορεσει να ακονισει κανεις τις δικες του , το στελνω και τις δικες μου....:firstprize:
στο ζερι δεν γινεται με τιποτα

Για δείτε εδώ τι μας ετοιμάζουν:

parkside_abbruchhammer_pah_1300_a1_2.jpg

http://www.lidl.de/de/parkside-abbruchhammer-pah-1300-a1/p223746

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σχεδον ιδια ροπη με αυτο, στο 1/7 της τιμης!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτό όμως ειναι τεχνολογίας 2000 και ειναι από τα ποιο αξιόπιστα και δυνατά κατεδαφιστικα. Με Χ70 αντοχή στο χρόνο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απλά τώρα Νεκ δίδεται η δυνατότητα σε έναν ερασιτέχνη να κάνει μια ανάλογη εργασία.
Μη παραξενεύτεις πάντως αν δεις πολλούς επαγγελματίες να τα δουλεύουν.

Μα καθολου...
Εχω δει πολλους με εργαλεια parkside σε επαγγελματικες δουλειες....

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μα καθολου...
Εχω δει πολλους με εργαλεια parkside σε επαγγελματικες δουλειες....

Το συγκεκριμένο το έχει σε προσφορά ο εργαλειοσυναγερμός κοντά στα 500 ευρώ η 400 χωρίς ΦΠΑ.

Καλό εργαλείο αλλά δεν βλέπω που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ένας ερασιτέχνης. Τέτοια εργαλεία μόνο σε επαγγελματικές εκδόσεις αγοράζονται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το συγκεκριμένο το έχει σε προσφορά ο εργαλειοσυναγερμός κοντά στα 500 ευρώ η 400 χωρίς ΦΠΑ.

Καλό εργαλείο αλλά δεν βλέπω που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ένας ερασιτέχνης. Τέτοια εργαλεία μόνο σε επαγγελματικές εκδόσεις αγοράζονται.

Ρε νικο ακους τι λες, τα δισκοπριονα τις σπαθοσεγες τα δραπανα και οτι αλλο εχει βγαλει το λιδλ γιατι τα αγοραζει ο λαος? Μονο επαγγελματιες δεν υποτιθεται δουλευουν με τετοια εργαλεια?
Ο Κυριακος μαλλον θα το παρει και σιγουρα θα του χρειαζοταν οτσν γκρεμιζε :grinning-smiley-043 τους τοιχους του σπιτιου του. Αλλοι θα το παρουν μη χρειαστει να σπασουν καποιο τσιμεντακι.
Και γω θα το επαιρνα αν δεν ειχα αντιστοιχα εργαλεια.
ΥΣ αν βγαλει καροτιερα το lidl θα τη παρω.

καλησπερα σε ολα τα μαστορια...
θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει καποιος αυτο τον τροχιστει για μυτες απο τρυπανια που θα φερει απο αυριο τπ λιντλ..
ερασιτεχνης ειμαι απλα εως τωρα η εσπαζαν η τα πετουσα επειδη δεν εκοβαν ρωταω μηπως σωσω καμια μυτη με αυτο το εργαλειακι
σαε ευχαριστω εκ των προτερων

θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει καποιος αυτο τον τροχιστει για μυτες απο τρυπανια που θα φερει απο αυριο τπ λιντλ..
ερασιτεχνης ειμαι απλα εως τωρα η εσπαζαν η τα πετουσα επειδη δεν εκοβαν ρωταω μηπως σωσω καμια μυτη με αυτο το εργαλειακι

Εγω θα τα έδινα τα λεφτά σε ένα καινούργιο σετ τρυπάνια. Το δοκίμασα και δεν...

αυτο που ερχεται ειναι Νεο μοντελο...Στις φωτο φαινεται και η πετρα του. Που φαινεται πολυ χονδρη σε κοκκωση.
οποτε εγω δεν αισιοδοξω για βελτιωση

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το εχω παρει κι εγω και κανει δουλειά υπό προϋποθέσεις.
Εξηγούμαι. Σε τρυπάνια που εχουν στομωσει, αν τα περάσεις απο το τροχιστικο, μπορείς να τα χρησιμοποιέισεις άνετα μετά. Και λέω αν γιατι υπάρχει μια σχετική δυσκολία να μείνει στερεωμένο στο δράπανο, το οποιο καλο θα ειναι να ειναι σταθεροποιημένο σε παγκο ή κατι τέτοιο.
Με αλλα λόγια αν απλά το βάλεις στο δράπανο και με το άλλο χέρι προσπαθείς να τροχισεις, δεν θα κανεις δουλειά.
Νομιζω οτι τελικά ειναι καλύτερο το αντιςτοιχο επιτραπέζιο (πιο πρακτικό)
Φυσικά αμφότερα ειναι μονο για τρυπάνια μετάλλου.

Πάντως με τα κολωνατα πρέπει να έγινε σφαγή. Στις 8:30 το πρωί που πέρασα από το κατάστημα της άνοιξης, πήρα το τελευταίο. Από τα υπόλοιπα εργαλεία είχε ακόμα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω πηγα να παρω τα κωνικα τρυπανια αλλα δεν μου αρεσαν οπτικα και μου φανηκαν χειροτερα απο ενα που ειχα παρει απο banggood. Τα καθετα δραπανα ουτε σημασια τα εδωσα...:drool::fahne90:

Βλέπω έβαλε πάλι δραπανοκατσάβιδο με αποσπώμενο τσοκ, το pabsw 10.8 b3. Αν δεν κάνω λάθος είχε βάλει και πριν κάνα δυο βδομάδες ένα παρόμοιο, θυμάται κανείς ποιο ακριβώς?
Αυτό που έχει τώρα είναι παλιό μοντέλο?
Έκανα γι'αυτό μία αναζήτηση στο θέμα και βλέπω κάποιοι το είχαν πάρει το '15, μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος αν μπορεί να είναι το bit μέσα στην υποδοχή ενώ είναι προσαρμοσμένο το τσοκ?

Στο δικό μας lidl πάντως όλα τα πνευματικά κρουστικά μπαταρίας εξαφανίστηκαν από τις 11 το πρωί...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έκανα γι'αυτό μία αναζήτηση στο θέμα και βλέπω κάποιοι το είχαν πάρει το '15, μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος αν μπορεί να είναι το bit μέσα στην υποδοχή ενώ είναι προσαρμοσμένο το τσοκ?

ναι...αν ειναι απο τα πιο κοντα. τωρα κατι torsion τα βλεπω λιγο μακρυτερα και δεν ξερω