Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές
Απομιμηση, δεν ειναι το ιδιο.
Η force, η stanley και μερικες αλλες στο διαδικτυο που εχω δει ειναι το ιδιο εργαλειο.
Η powerfix, ειναι τενεκες με σιδερενια δοντια!

screen shot pc
Προσεξτε την ελλειψη βιδων στη κεφαλη, τη μή υπαρξη μετρητη μηκους απογυμνωσης, τα εξτρα σκληρυνμενα δοντια εναντι του τενεκεδενιου υπολοιπου σωματος, αυτα στη πενσα lidl. Στη stanley ειναι διαφορετικα.
Τη δουλεια τη κανει, αλλα μαλλον χωρις ακριβεια και με αμφιβολη αντοχη στο χρονο.
Εγω θα την επιστρεψω και μιας και μπηκα στο τρικ να την παρω, θα οδηγηθω μαλλον ειτε στη stanley ειτε στη force.
Στην ίδια κατηγορία τιμής είναι. Άρα είτε είναι φτηνή απομίμηση και το λιντλ το χρεώνει στα ίδια περίπου, είτε ειναι το ίδιο φασον προϊόν.
Μάλλον με βλέπω να την παίρνω για δοκιμή και αν δεν δουλεύει σωστά την πάω πίσω. Εκτός και αν την έχει πάρει κάποιος άλλος παλιότερα και έχουμε feedback μετά από χρήση.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απομιμηση, δεν ειναι το ιδιο.
Η force, η stanley και μερικες αλλες στο διαδικτυο που εχω δει ειναι το ιδιο εργαλειο.
Η powerfix, ειναι τενεκες με σιδερενια δοντια!

screen shot pc
Προσεξτε την ελλειψη βιδων στη κεφαλη, τη μή υπαρξη μετρητη μηκους απογυμνωσης, τα εξτρα σκληρυνμενα δοντια εναντι του τενεκεδενιου υπολοιπου σωματος, αυτα στη πενσα lidl. Στη stanley ειναι διαφορετικα.
Τη δουλεια τη κανει, αλλα μαλλον χωρις ακριβεια και με αμφιβολη αντοχη στο χρονο.
Εγω θα την επιστρεψω και μιας και μπηκα στο τρικ να την παρω, θα οδηγηθω μαλλον ειτε στη stanley ειτε στη force.