Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στην ίδια κατηγορία τιμής είναι. Άρα είτε είναι φτηνή απομίμηση και το λιντλ το χρεώνει στα ίδια περίπου, είτε ειναι το ίδιο φασον προϊόν.
Μάλλον με βλέπω να την παίρνω για δοκιμή και αν δεν δουλεύει σωστά την πάω πίσω. Εκτός και αν την έχει πάρει κάποιος άλλος παλιότερα και έχουμε feedback μετά από χρήση.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απομιμηση, δεν ειναι το ιδιο.
Η force, η stanley και μερικες αλλες στο διαδικτυο που εχω δει ειναι το ιδιο εργαλειο.
Η powerfix, ειναι τενεκες με σιδερενια δοντια!

screen shot pc

Προσεξτε την ελλειψη βιδων στη κεφαλη, τη μή υπαρξη μετρητη μηκους απογυμνωσης, τα εξτρα σκληρυνμενα δοντια εναντι του τενεκεδενιου υπολοιπου σωματος, αυτα στη πενσα lidl. Στη stanley ειναι διαφορετικα.

Τη δουλεια τη κανει, αλλα μαλλον χωρις ακριβεια και με αμφιβολη αντοχη στο χρονο.
Εγω θα την επιστρεψω και μιας και μπηκα στο τρικ να την παρω, θα οδηγηθω μαλλον ειτε στη stanley ειτε στη force.

Την πηρα και εγω σημερα, αλλα θα την δοκιμασω σε μερικα καλωδια πριν την απορριψω. Αν κοβει και κλωνους μαζι θα την αλλαξω και αυτην με κανα κεφαλοτυρι.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εδώ την παρουσιάζει πιο βελτιωμένη σε σχέση με τη παλιά που μοιάζει με τη Stanley. http://www.banggood.com/Upgraded-Ve...lf-Adjusting-Crimper-p-1059859.html?utmid=925

Υπερβολές. Το κυρίως σώμα φαίνεται που είναι τενεκές και όχι κανονικό μέταλλο. Επίσης στο κλεισιμο αντί πρωτα να πιάνει το καλώδιο και μετά να τραβάει, κάνει το αντίθετο σχεδόν. Επίσης αυτη εχει κοπτήρες για απογύμνωση, που δενπατανε επίσης καλα. Η Stanley κάνει τη δουλειά απλά με συμπίεση και τραβηγμα.

ΥΣ. Όπου τενεκές αναφέρομαι σε μείγμα ανακυκλωμενων μετάλλων αγνωστου προελεύσεως και συνθέσεως με αποτέλεσμα ένα μέταλλο αμφιβολου αντοχής και σκληροτητας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως αν είχα μια στανλευ στο χέρι θα ήμουν ποιο αντικειμενικός και μάλλον θα έβγαινε ποιο σίγουρο το συμπέρασμα. Δεν επιμένω και ούτε αποτρεπω κάποιον να τη πάρει και να τη δοκιμασει.

Το έχω γράψει και πιο πάνω έχω τον απογυμνωτη του Leroy

Δείτε λίγο εδώ

https://youtu.be/-0LMrTwczic

Δεν χαλάει την μόνωση αλλά σίγουρα την πληγώνει λίγο. Σε πιο χοντρα καλώδια είναι χειρότερα (6αρια 10αρια)

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και τενεκές να είναι Νεκτάριε ...για κάποιον που δεν έχει παρόμοιο εργαλείο είναι εντάξει.
Οι ακροδέκτες που έχει η συσκευασία μέσα καθώς και η κασετίνα αξίζουν τα λεφτά που δίνεις.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και τενεκές να είναι Νεκτάριε ...για κάποιον που δεν έχει παρόμοιο εργαλείο είναι εντάξει.
Οι ακροδέκτες που έχει η συσκευασία μέσα καθώς και η κασετίνα αξίζουν τα λεφτά που δίνεις.

Δεν διαφωνω,

Το έχω γράψει και πιο πάνω έχω τον απογυμνωτη του Leroy

Δείτε λίγο εδώ

https://youtu.be/-0LMrTwczic

Δεν χαλάει την μόνωση αλλά σίγουρα την πληγώνει λίγο. Σε πιο χοντρα καλώδια είναι χειρότερα (6αρια 10αρια)

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα κανω το ιδιο με το τενεκε για συγκριση.

P8250133_zpssucogkss.jpg
[/URL][/IMG]

Μιας και ο λογος περι απογυμνωτων,
χρησιμοποιω ενα τετοιου τυπου χωρις κανενα προβλημα.
Το ειχα αγορασει σχεδον τζαμπα απο παγκο ελληνοποντιου σε λαικη αγορα τελη δεκαετιας του 80.
Τωρα ρωσικος ή ταιβανεζικος ειναι, θα σας γελασω, αλλα δουλευει επι δεκαετιες αψογα και ακουραστα.

Οποτε ακυρο. Ελεγα μηπως αλλαζα τα διαμαντοτρυπανα που με επιασε καταναλωτισμος και πηρα σημερα μαζι με τα υπολοιπα. Το πολυ πολυ να τα αλλαξω με τιποτα σαλαμια. :-P

Δε ρώτας μηπως τα θελει κανένας απο δω ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα.
Το έγραψα και παραπάνω, αν τα θέλει κάποιος που δεν τα πρόλαβε, ευχαρίστως να βρεθούμε να του τα δώσω. Σφραγισμένο είναι ακόμα το πακέτο.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτηξω, την σκουπα για σταχτες που ειχαν βγαλει σε καποια φαση την ειχε παρει κανεις; Για χρηση σε συνδυασμο με καποιο εργαλειο τυπου σεγα η πριονοκορδελα κανει τιποτα η μπα;

Την είχα πάρει ακριβώς για αυτό το λόγο (σκούπα στάχτης στα 500W για να τραβάω πριονίδια), αλλά δεν θα το συνιστούσα! Καλύτερα να δώσεις λίγα ευρώ παραπάνω και να πάρεις μια σκούπα με περισσότερη ισχύ, όπως επίσης για το λόγο που ένας φίλος ήδη έγραψε: μεταλλική σωλήνα που θα κάνεις πατέντες για να την προσαρμόζεις στο εκάστοτε εργαλείο.

Να ρωτηξω, την σκουπα για σταχτες που ειχαν βγαλει σε καποια φαση την ειχε παρει κανεις; Για χρηση σε συνδυασμο με καποιο εργαλειο τυπου σεγα η πριονοκορδελα κανει τιποτα η μπα;

Καλημέρα,

την πήρα πέρυσι και την έχω αποκλειστικά για στάχτες τζακιού. Το μοτερ της ίσα ίσα τραβάει τις στάχτες. Για στάχτες κάνεις δουλειά αλλά για σύνδεση με εργαλείο δεν θα κάνει δουλειά.
Ένα άλλο μείον είναι ότι ο σωλήνας δεν είναι πολύ εύκαμπτος και θα είναι δυσκολοδούλευτο.

Εδώ και 4 χρόνια έχω μια σκούπα lavor από ντέτσικα για υγρά στερεά με αυτόματο ξεκίνημα εργαλείου στα 60 κάτι .
Την έχω συνδέσει με δισκοπρίονα, τρβεία, σέγες, router κλπ. Συμπερασματικά κάνει κάποια δουλειά και μαζεύει τα χοντρά αλλά μετά πρέπει να περάσεις και τον χώρο γύρω γύρω να μαζέψεις τα υπόλοιπα. Αν δεν υπάρχει αναρρόφηση πολύ κοντά στο κοπτικό του κάθε εργαλείου υπάρχει πριονίδι.

Πάντως αν βάλει την σκούπα το lidl μπορεί να την πάρω γιατί η lavor δεν έχει σακούλα και με την σκόνη υπάρχει θέμα καθώς τα εκτοξεύει από την εξαγωγή.

Χθες γύρισα απο διακοπές...βγήκα άμεσα για ψώνια για τρόφιμα της μικρής...
Μιας και ήθελα και χαρτικά έκανα το λάθος να περάσω απο το lidl...
Πήρα ενα ψωμί με ελιές...εναν πάγκο/ράφιερα...ενα σετ πριόνια...ενα σετ τρυπάνια με τα κοκοψωνια τους...
Τελευταια στιγμη πήρα και κατι χαρτικά μην πει και η γυναικα οτι δεν έκανα την δουλειά μου...

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

εγώ σαν απογυμνωτή έχω ένα της facom σαν αυτόν εδώ σε κόκκινο χρώμα που δεν βρίσκω πλέον για να σας τον δείξω.
http://www.karaiskostools.gr/automa...m-1924.html/?tag=Εργαλεία+Χειρός+FACOM&page=2
_________________4c5a64eb6b134-900x900.jpg

τον είχα αγοράσει φυσικά φτηνότερα από τον παραπάνω μπλε κάπου πριν 25 χρόνια, επειδή μάτωσαν τα χέρια μου απογυμνώνοντας καλώδια για να μπουν κλέμενς σε κουτιά χωνευτά σε πλάκα για φωτισμό...ήταν καμιά 1000 αδα τέτοια κουτιά και με έσωσε...αλλιώς ακόμη θα έξυνα καλώδια...έκτοτε με έχει βοηθήσει πολύ στα λεπτοπολύκλωνα ακόμη και στα πλακέ στο ταβάνι (εκεί τα βγάζει με 2 προσπάθειες). Από τις καλύτερες αγορές που είχα κάνει τότε, αν και αρκετά εξειδικευμένο εργαλείο και δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά, όταν το χρειαστείς σου λύνει τα χέρια.....κόβει και απογυμνώνει με μία κίνηση στο ίδιο πάντα μήκος το οποίο έχεις ρυθμίσει με μία ροδέλα που έχει. και λόγω facom κάποια στιγμή στα χρόνια μέσα τους το πήγα και μου άλλαξαν μαχαίρια, δωρεάν εννοείται.

εγώ σαν απογυμνωτή έχω ένα της facom σαν αυτόν εδώ σε κόκκινο χρώμα που δεν βρίσκω πλέον για να σας τον δείξω.
http://www.karaiskostools.gr/automa...m-1924.html/?tag=Εργαλεία+Χειρός+FACOM&page=2
_________________4c5a64eb6b134-900x900.jpg

τον είχα αγοράσει φυσικά φτηνότερα από τον παραπάνω μπλε κάπου πριν 25 χρόνια, επειδή μάτωσαν τα χέρια μου απογυμνώνοντας καλώδια για να μπουν κλέμενς σε κουτιά χωνευτά σε πλάκα για φωτισμό...ήταν καμιά 1000 αδα τέτοια κουτιά και με έσωσε...αλλιώς ακόμη θα έξυνα καλώδια...έκτοτε με έχει βοηθήσει πολύ στα λεπτοπολύκλωνα ακόμη και στα πλακέ στο ταβάνι (εκεί τα βγάζει με 2 προσπάθειες). Από τις καλύτερες αγορές που είχα κάνει τότε, αν και αρκετά εξειδικευμένο εργαλείο και δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά, όταν το χρειαστείς σου λύνει τα χέρια.....κόβει και απογυμνώνει με μία κίνηση στο ίδιο πάντα μήκος το οποίο έχεις ρυθμίσει με μία ροδέλα που έχει. και λόγω facom κάποια στιγμή στα χρόνια μέσα τους το πήγα και μου άλλαξαν μαχαίρια, δωρεάν εννοείται.

Μου αρεσουν πολυ κατι τετοιες ιστοριες με εργαλεια!:drool1:

Εγω εχω αυτον
28435.jpg

Και μετα απο απογυμνωση μερικων χιλιαδων ακρων καλωδιων πριν λιγες μερες του αλλαξα τα μαχαιρια και εγινε σαν καινουργιος.
ΥΣ δωρεαν σερβις δεν εχει εδω η knipex...

Οσο για τη τρεχουσα προσφορα απογυμνωτη lidl, τη δοκιμασα σημερα σε διαφορα καλωδια. Δεν μασαει μια, αλλα!
Επισης φθειρει τη μονωση απο μια διατομη και πανω. Και περιοδικα αυτη η φθορα ειναι χειροτερη απο αυτη που βλεπω της stanley, μιας και η powerfix εχει 3 ακονισμενα "μαχαιρια" για συγκρατηση και οχι διαγγραμισμενη επιφανεια για συγκρατηση. Φωτογραφια δεν εχω.
παρολαυτα θα τη κρατησω λογω των εξαρτηματων και του κοκκινου χρωματος!:afro:

Θελει ενας γνωστος μου να παρει το κονταροαλυσοπριονο που εχει το λιντλ αυριο, και επειδη ξερει οτι ειμαι στο φορουμ, με εβαλε να ρωτησω αν το εχει κανενας, και αν αξιζει τα 90,00.
Βεβαια εγω του ειπα οτι με ταχυτητα 5 m/sec χωρις φορτιο, το βλεπω ψοφιο. Ασε που και η μπαταρια ειναι μονο 1,5 ΑΗ και δεν ειδα καπου ποση ωρα συνεχους λειτουργιας δινει. Επισης δεν βλεπω και τα Βατ.
Πιστευω οτι θα "γαργαλαει" το κλαδι και αυτο θα πεφτει κατω απο τα γελια.

Το αστειο ειναι οτι στις οδηγιες (που μαλλον ειναι αντιγραφη απο κανονικο αλυσοπριονο) λεει : "Να αποφεύγετε μία αφύσικη στάση του σώματος και μην κόβετε πάνω από το ύψος του ώμου." Σε κονταροαλυσοπριονο;;;;;;;

Δοκιμασε και το δικο μου συστημα με το σχοινοπριονο αλλα δεν τον βολευει, παρολο που εμενα μου κανει αψογα την δουλεια μου.

Θελει ενας γνωστος μου να παρει το κονταροαλυσοπριονο που εχει το λιντλ αυριο, και επειδη ξερει οτι ειμαι στο φορουμ, με εβαλε να ρωτησω αν το εχει κανενας, και αν αξιζει τα 90,00.
Βεβαια εγω του ειπα οτι με ταχυτητα 5 m/sec χωρις φορτιο, το βλεπω ψοφιο. Ασε που και η μπαταρια ειναι μονο 1,5 ΑΗ και δεν ειδα καπου ποση ωρα συνεχους λειτουργιας δινει. Επισης δεν βλεπω και τα Βατ.
Πιστευω οτι θα "γαργαλαει" το κλαδι και αυτο θα πεφτει κατω απο τα γελια.

Το αστειο ειναι οτι στις οδηγιες (που μαλλον ειναι αντιγραφη απο κανονικο αλυσοπριονο) λεει : "Να αποφεύγετε μία αφύσικη στάση του σώματος και μην κόβετε πάνω από το ύψος του ώμου." Σε κονταροαλυσοπριονο;;;;;;;

Δοκιμασε και το δικο μου συστημα με το σχοινοπριονο αλλα δεν τον βολευει, παρολο που εμενα μου κανει αψογα την δουλεια μου.

Καλημέρα,

δεν θα απαντήσω ακριβώς στην ερώτηση σου γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά επειδή το σκέφτηκα να το πάρω και εγώ θα πω γιατί δεν θα το πάρω.
Αν έχεις ένα κήπο με κάποια δέντρα και θες κλάδεμα 2 φορές το χρόνο νομίζω ότι είναι καλύτερα να πας σε εργαλείο ρεύματος και όχι μπαταρίας το οποίο σε λίγα χρόνια θα πεθάνει.
Αν έχεις μεγάλου εύρους κλαδέματα τα οποία πολύ πιθανών να είναι εκτός παροχής ρεύματος πας σε βενζίνης.

Προσωπικά είμαι στην πρώτη κατηγορία και το παλεύω με την ψαλίδα με το σχοινί. Όταν τελειώνω λέω θα πάρω ένα ηλεκτρικό αλλά νομίζω ότι οικονομοτεχνικά δεν με συμφέρει.

Στα υπόλοιπα lidl έχω δει ένα βενζίνης 4 σε 1 :
4 σε 1 εργαλείο κήπου βενζίνης

Ίσως να είναι καλύτερη επένδυση