Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Eχω παρομοιο αλυσοπριονο μπαταριας (της Ryobi) και μπορω να πω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με μπαταρια 1.5μΑω και κοπη κλαδιων μεχρι 15εκ που εκοψα εγω (κουκουναρια).
Μπορει να κοψει οσο επιτρεπει η λαμα (δηλαδη ~20εκ.). Η μπαταρια διαρκει περιπου 10 λεπτα συνεχους κοπης χοντρων κλαδιων και λιγο παραπανω για μικροτερα κλαδια.
Ο χρονος που δινει η μπαταρια των 1.5μΑω ειναι υπεραρκετος κατα την γνωμη μου. Αν οχι, μια δευτερη μπαταρια λυνει το προβλημα. Η κοπη γινεται ταχυτατα και ευκολοτατα.
Πιστευω οτι το εργαλειο αξιζει και η τιμη του ειναι πολυ καλη. Η ελλειψη καλωδιων ειναι ανεκτιμητη στο συγκεκριμενο εργαλειο.

Να παραθέσω την γνωμη μου για την ραφιερα που ειχε την προηγουμενη εβδομάδα το Lιdl που εκανα στην αποθηκη μου ως προσθηκη στις υπάρχοντες μιας και με την μικρη θελουμε ολοενα και περισσοτερο αποθυκευτικο χωρο...

Η συναρμολογηση της ειναι πανευκολη χωρις την χρηση εργαλειων περα απο ενα σφυρι...αν και θα προτεινα ματσολα αντι για κλασσικο σρυρι ωστε να αποφυγετε τις γρατζουνιες...
θα προτεινα αν κανετε την συναρμολογηση χωρις 2ο ατομο την χρηση σκυλας οπως η παρκατω μιας και ετσι βρηκα οτι ειναι εκολοτερο μιας και ακινητοποιει την "ελευθερη ακρη"...
Οι οδηγιες που παρεχει ειναι ελλειπεστατες μιας και θελει προσοχη στο πως θα βαλεις τις δοκιδες δλδ να ειναι με την πατουρα προς τα πανω καθως μονο ετσι μπορει να μπει το κοντρα πλακε σωστα στην θεση του...ασε που ετσι θυληκωνουν σωστα τα εξαρτηματα μεταξυ τους...το εμαθα με τον δυσκολο τροπο...
επισης σε καθε ραφι που ολοκληρωνεις προτεινω να τοποθετειτε και το αντιστοιχο κοντρα πλακε μιας και με αυτο τον τροπο γωνιαζει και δενει καλυτερα η κατασκευη αρα και διευκολυνει την περαιτερω συναρμολογηση ραφιων...
Η αντοχη της δειχνει να μην εχει κανενα προβλημα και την φορτωσα πολυ δεν μπορω να πω σε ποσα κιλα...το κοντρα πλακε για ραφι ειναι εξαιρετικη λυση μιας και αν χαλασει γδαρθει (που δεν φαινεται και πολυ) τοτε αλλαζει σχεδον ανεξοδα με αλλο (αν αλλαξω σε βάθος χρονου θα προτιμησω καποιο OSB ισως υλικο αλλα βλεπουμε εως τοτε ΙΣΩΣ και λιγο πιο χοντρο σε παχος)...

Τελικά στα 29,99ευρω ειναι ΑΡΙΣΤΗ επιλογη...!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ξεχασα να προσθεσω την φωτο απο το ειδος σκυλας που χρησιμοποιησα για την συναρμολογηση της ραφιερας...
503727_xl.jpg

Εγώ είχα πάρει πριν από 4+ χρόνια ένα κονταροαλυσοπρίονο μπαταρίας της Black And decker με μπαταρία Nicd.
Με μέγιστη ταχύτητα 3.6 m/s και 1.5 Ah μπαταρία έκανε άριστα την δουλειά του. Στο τέλος επειδή το βαρέθηκα το έδωσα δώρο στον ξάδερφο μου.
Έκοψα 100άδες κλαδιά κια πολλά από αυτά αρκετά χοντρά.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι αδύναμο αυτό του Lidl και όποιος θέλει να κλαδεύει τα δέντρα που έχει στο χωράφι του ή στο κτήμα του είναι η τέλεια επιλογή.

Στο κάτω κάτω της γραφής, το δοκιμάζεις και αν δεν σου κάνει το επιστρέφεις, απλό είναι.

asote η ραφιέρα δεν έχει κόντρα πλακέ, μακάρι να είχε αλλά τότε θα έκανε τα διπλά...δεν είναι καν μελαμίνη είναι ένα πράγμα δεν ξέρω πως το λένε σαν κολλημένο πριονίδι ένα πράγμα σαν νοβοπάν.
αλλάζει όμως πανέυκολα με κόντρα πλακέ και τότε ο πάγκος γίνεται πολύ γερός και αντέχει πολλή κακομεταχείριση.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

asote η ραφιέρα δεν έχει κόντρα πλακέ, μακάρι να είχε αλλά τότε θα έκανε τα διπλά...δεν είναι καν μελαμίνη είναι ένα πράγμα δεν ξέρω πως το λένε σαν κολλημένο πριονίδι ένα πράγμα σαν νοβοπάν.
αλλάζει όμως πανέυκολα με κόντρα πλακέ και τότε ο πάγκος γίνεται πολύ γερός και αντέχει πολλή κακομεταχείριση.

Μοριοσανίδα είναι.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μοριοσανίδα είναι.

Γραψτε λαθος...εχετε δικιο...
για χρηση παγκου σιγουρα απαιτει πολυ πιο σταθερο υλικο...αλλα για ραφιερα σε αποθηκη σπιτιου πιστευω οτι ειναι μια χαρα μιας...
Γενικά παντως την ραφιερα την βρηκα πολυ καλο vfm...ειδικα λογω ευκολίας συναρμολογησης και αντοχης...

Στο κάτω κάτω της γραφής, το δοκιμάζεις και αν δεν σου κάνει το επιστρέφεις, απλό είναι.

Δικιο εχεις αυτο θα του ειπα τελικα να κανει, να το παρει να το δοκιμασει αν τον βολευει, και αν οχι να το επιστρεψει. Το τι εξυπηρετει τον καθενα ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Παιδιά τι κάνουν με τα επιστρεφόμενα γνωρίζετε; Τα καθαρίζουν και τα επανασυσκευάζουν ή κάτι άλλο;

Καλημέρες,

σήμερα το πρωί στην Γλυφάδα το κοντάρι με την ψαλίδα-πριόνι με το σχοινί έγινε ανάρπαστο. Τα έπαιρναν δυο δυο.

Αρκέστηκα σε ένα λάστιχο, τον σάκο απορριμάτων κήπου και ένα σετ πινέλα.
Στο κατάστημα έχει την ραφιέρα, ένα ξύλινο παγκάκι με αποθηκευτικό χώρο, πολλά σετ των 3 τραπεζιών, 3 πλυστικά, πάρα πολλά πολύμετρα, αρκετά ξυλοτρύπανα διαφόρων τύπων, αρκετές λάμπες led αυτές που είχε πριν κανα 2μηνο τις απλές αυτά πρόλαβα να δω καθότι βιαστικός.

μάλλον είναι η πρώτη μέρα μετά από άδεια, οπότε όσοι είχαν πρόβλημα μέσα στον αύγουστο θα παίρνουν τώρα.

Τελικα με auto redial την 28η φορα τους πετυχα.Ηθελα μια μπαταρια για το παλμικο, 2 επιλογες μια στα 1,5Ah και η αλλη στα 2,6ah με τιμες 20-26 αντιστοιχα αλλα την δευτερη δεν την ειχαν και περιμενουν παραλαβη σε 20 μερες. Και το πιο σημαντικο, οι τιμες αλλαζουν με την νεα τους παραλαβη και δε νομιζω να ειναι προς τα κατω

Τελικα με auto redial την 28η φορα τους πετυχα.Ηθελα μια μπαταρια για το παλμικο, 2 επιλογες μια στα 1,5Ah και η αλλη στα 2,6ah με τιμες 20-26 αντιστοιχα αλλα την δευτερη δεν την ειχαν και περιμενουν παραλαβη σε 20 μερες. Και το πιο σημαντικο, οι τιμες αλλαζουν με την νεα τους παραλαβη και δε νομιζω να ειναι προς τα κατω

Δεν ξερεις ποτε, ο πληθωρισμος ειναι σε αρνητικα επιπεδα στην Ελλαδα εδω και 40 μηνες...
Βεβαια αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τις πολυεθνικες αλλα σε καθε περιπτωση, αν υπαρξει αυξηση, δεν νομιζω να ξεπερνα το 1 ευρω στις μπαταριες. Θα δουμε :)

Δεν ξερεις ποτε, ο πληθωρισμος ειναι σε αρνητικα επιπεδα στην Ελλαδα εδω και 40 μηνες...
Βεβαια αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τις πολυεθνικες αλλα σε καθε περιπτωση, αν υπαρξει αυξηση, δεν νομιζω να ξεπερνα το 1 ευρω στις μπαταριες. Θα δουμε :)

Δεν ειναι για το ευρω αλλα αξιζει στα 26 η 2,6Ah απλα 20 μερες χωρις παλμικο δεν λεει.Ειδικα με οτι δουλεια εχω την εβδομαδα που μας ερχεται

Τσάμπα τις έχει πάντως. Δεν υπάρχει μπαταρία σε αυτά τα λεφτά.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδια αυτοι στο Service εχουν κανενα mail?Απο το πρωι που παιρνω ολο μιλαει !!

Πρέπει να καλέσεις στο κομπερνας σερβις -> 8001113333 Αμέσως έπιασα γραμμή χθες για ενα πιστόλι θερμου άερα.

Για παραγγελία μπαταρίας στο δραπανοκατσάβιδο είχα καλέσει απευθείας το Houston Service (Καλοθανάση) [email protected]
Αλλα αν ειναι για θέμα εγγύησης δεν θα σε εξυπηρετήσει το email .Πρέπει να καλέσεις υποχρεωτικά στον παραπάνω αριθμό.

Ενδιαφέρομαι κι εγω για 2η μπαταρία για το παλμικό. Εχεις την καλωσύνη να με ενημερώσεις αν μάθεις νεα ; Προτιμώ την μεγάλη. Ευχαριστω

Sent from my iPad using Tapatalk