Έρχεται πικαπ μεθαύριο.
Το έχει ξαναφέρει για να το έχει δοκιμάσει κανείς?
Δεν έχω ούτε ηχεία ούτε τίποτα αλλά έχω κάτι βινύλια που δεν έχω πώς να τα ακούσω!
Λεει οτι εχει ενσωματωμενα ηχεια.
Έρχεται πικαπ μεθαύριο.
Δεν έχω ούτε ηχεία ούτε τίποτα αλλά έχω κάτι βινύλια που δεν έχω πώς να τα ακούσω!
Δεν μπορείς να τα βρεις/κατεβάσεις σε ΜΡ3;
Sent from my iPad using Tapatalk
Λεει οτι εχει ενσωματωμενα ηχεια.
Δε συμφωνώ απόλυτα. Ο άλλος παίρνει "τραζιστορ" από τον Κινέζο στην ταβέρνα με 2 ευρώ και το βρίσκει τέλειο. Ε παρόμοια ποιότητα ήχου έχει και το πικάπ.Πεταμενα λεφτα το συγκεκριμενο πικαπ. Απο το γεγονος και μονο οτι εχει ηχεια επανω του φαινεται οτι ειναι τελειως λαθος. Επισης εχει μικρο πλατω, στηριζει τον κλασικο 33αρη δισκο μονο απο το κεντρο του. Ο βραχιονας και η κεφαλη δεν νομιζω να επιδεχονται οποιαδηποτε ρυθμιση και αγνωστο το πως εχουν σεταριστει απο το εργοστασιο.
Γενικως αυτου του τυπου τα πικαπ δεν....
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
χε χε το βρίσκει τέλειο όχι από θέμα ακουστικής αλλά από θέμα τιμής....Δε συμφωνώ απόλυτα. Ο άλλος παίρνει "τραζιστορ" από τον Κινέζο στην ταβέρνα με 2 ευρώ και το βρίσκει τέλειο. Ε παρόμοια ποιότητα ήχου έχει και το πικάπ.
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έρχεται πικαπ μεθαύριο.
Καλημερα, μακρια απο τετοια πικαπ, ΙΟΝ κ.α. μαρκες με εκαψες, μιας και περαν της ακουστικης ποιοτητας (πρεπει τουλαχιστων τα ηχεια να ειναι αποσπωμενα για να μην παρεμβαλλονται δονησεις στην αναγνωση της μικροχαραξης του βινυλιου) εαν το μπρατσο - βελονα εχουν κακια ποιοτητα ζυγησης θα τα σκισουν τα βινυλια και θα σου αφησουν μονο τα μπασα αθικτα και καλα... Εαν δεν με πιστευεις πλαισιο κ public ειναι μεστα απο χαλια πικ απ τετοιου ειδους πηγαινε δες τα. Καλυτερα δες μεταχειρισμενο πικ απ 30 ετιας εως 15 ετιας σε αγγελιες εδω η αλλου, θα σεβαστει απειρως καλυτερα τα βινυλια σου. Εγω εχω ακομα marlux, jvc, phillips 30 ετιας, με καλες βελονες, ρυθμισμενα και δεν θα χαλαγα τα βινυλια με μαπα πικαπ.
Στις 31/10 έχει είδη αυτοκινήτου. Αξίζει να πάρουμε το κομπρεσέρ και τον φορτιστή μπαταρίας ή όχι?
Μπορεί να δώσει 30 λιμπρες στο λάστιχο?
Καλημέρα, να ρωτήσω όποιος πήρε στο παρελθόν τα powerbank του lidl : έμεινε ευχαριστημένος; Το προτείνετε σαν αγορά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.