inmatrixout
AVClub Enthusiast
- 4 October 2014
- 1,099
Βάση δραπάνου είναι ήδη στο καλάθι.
για πια δουλειά ακριβώς το θες?Βάση δραπάνου είναι ήδη στο καλάθι.
To αποφρακτικό είναι απαραίτητο για μένα. Όλα τα άλλα λίγο πολύ τα έχω...![]()
για πια δουλειά ακριβώς το θες?
εμένα δεν με κάλυψε, έχει τζόγο και οι βίδες που έχει κλωτσάνε πολύ εύκολα και πρέπει να το αρχίσεις στις πατέντες.
για πια δουλειά ακριβώς το θες?
εμένα δεν με κάλυψε, έχει τζόγο και οι βίδες που έχει κλωτσάνε πολύ εύκολα και πρέπει να το αρχίσεις στις πατέντες.
Να λεμε την αληθεια, δεν ειναι μονο του Lidl. Ολα αυτα με τιμες απο 20-30 ευρω εχουν τζογους αρκετους και ελλειψη ακρίβειας. Το μόνο που προσφέρουν ειναι μια σχετικη καθετοτητα που ομως στα μεγαλα βαθη εχουν και σε αυτο αποκλισεις.
Για μετρια προς καλη βαση θες απο 50+ ευρω και τοτε το σταθερο του Lidl γινεται VFM και μαλιστα κανει και πολυ καλη δουλεια. Τελειως καθετο αφου ρυθμιζεται και χωρις τζογο.
Ελαφριά χρήση. Για καθετότητα σε τρύπες σε ξύλινες κατασκευές.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δηλαδή καλύτερα να περιμένω να ξαναβγάλει το κολονάτο;
Παιδιά το Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PABS 20-Li αξίζει? και πόσο βαρύ είναι?
Το αποφρακτικό μου θύμισε έναν τύπο στο στρατό που είχε πάρει εργολαβία ένα ίδιο και σχεδόν σε καθημερινή βάση τον βλέπαμε να το περιφέρει στην πυροβολαρχία μουρμουρώντας μονίμως καντήλια επειδή παλι πρέπει να ξεβουλώνει...To αποφρακτικό είναι απαραίτητο για μένα. Όλα τα άλλα λίγο πολύ τα έχω...![]()
Είναι καλύτερο το κρουστικό? ποια η διαφορά τους? και σε τι τιμή βγαίνει?Να το πάρεις με χίλια.
Εκτός αν θέλεις να περιμένεις την κρουστικη του έκδοση.
Το κρουστικο σου δινει δυνατοτητα για τρυπημα σε μπετον επιπλεον.
Η διαφορα τους σε τιμη ειναι 10 ευρω.
Το θεμα ειναι ποτε θα το βγαλει...
Έχω ένα παλιό κρουστικό δρεπανοκατσάβιδο Black & Decker 20ετίας+, Ποιό πολύ θα χρησιμοποιηθεί το καινούργιο για βίδωμα... αξίζει να περιμένω το κρουστικό ή το μικρότερο 14άρι?
Τα βουλωνεις συχνα τα αποχετευτικα στο σπιτι σου?![]()
Το κρουστικο σου δινει δυνατοτητα για τρυπημα σε μπετον επιπλεον.
Η διαφορα τους σε τιμη ειναι 10 ευρω.
Το θεμα ειναι ποτε θα το βγαλει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.