Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για το σετακι με τα ποτηροτρυπανα με βλεπω. Δεν ξερω ποσο κοβουν τα ποτηρια αλλα κα να τα φτυσει καποιο, μενει ο αξονας και βαζω καποιο καλο στη θεση του.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βάση δραπάνου είναι ήδη στο καλάθι.
για πια δουλειά ακριβώς το θες?
εμένα δεν με κάλυψε, έχει τζόγο και οι βίδες που έχει κλωτσάνε πολύ εύκολα και πρέπει να το αρχίσεις στις πατέντες.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

To αποφρακτικό είναι απαραίτητο για μένα. Όλα τα άλλα λίγο πολύ τα έχω... :p

Τα βουλωνεις συχνα τα αποχετευτικα στο σπιτι σου?:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

εμένα δεν με κάλυψε, έχει τζόγο και οι βίδες που έχει κλωτσάνε πολύ εύκολα και πρέπει να το αρχίσεις στις πατέντες.

Να λεμε την αληθεια, δεν ειναι μονο του Lidl. Ολα αυτα με τιμες απο 20-30 ευρω εχουν τζογους αρκετους και ελλειψη ακρίβειας. Το μόνο που προσφέρουν ειναι μια σχετικη καθετοτητα που ομως στα μεγαλα βαθη εχουν και σε αυτο αποκλισεις.
Για μετρια προς καλη βαση θες απο 50+ ευρω και τοτε το σταθερο του Lidl γινεται VFM και μαλιστα κανει και πολυ καλη δουλεια. Τελειως καθετο αφου ρυθμιζεται και χωρις τζογο.

Ελαφριά χρήση. Για καθετότητα σε τρύπες σε ξύλινες κατασκευές.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να λεμε την αληθεια, δεν ειναι μονο του Lidl. Ολα αυτα με τιμες απο 20-30 ευρω εχουν τζογους αρκετους και ελλειψη ακρίβειας. Το μόνο που προσφέρουν ειναι μια σχετικη καθετοτητα που ομως στα μεγαλα βαθη εχουν και σε αυτο αποκλισεις.
Για μετρια προς καλη βαση θες απο 50+ ευρω και τοτε το σταθερο του Lidl γινεται VFM και μαλιστα κανει και πολυ καλη δουλεια. Τελειως καθετο αφου ρυθμιζεται και χωρις τζογο.

Δηλαδή καλύτερα να περιμένω να ξαναβγάλει το κολονάτο;

Ελαφριά χρήση. Για καθετότητα σε τρύπες σε ξύλινες κατασκευές.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δηλαδή καλύτερα να περιμένω να ξαναβγάλει το κολονάτο;

Εγω στο προτείνω 100% να περιμενεις.

Καμια σχεση η ποιοτητα τρυπηματος του κολωνατου σε σχεση με τη βασουλα. Αν τη φορτωσεις με καποιο μικρο ελαφρυ δραπανο θα σε καλυψει σε μικρα και ρηχα τρυπηματα. Σε οτιδηποτε αλλο θα εχεις απο μετριο εως κακο αποτελεσμα. Για τρυπανια φτερου και ποτηροτρυπανα, κουναει παρα πολυ και το υτρυπημα βγαινει χαλια. Για απλο τρυπημα μεχρι 8mm τρυπανι την παλευει.

To αποφρακτικό είναι απαραίτητο για μένα. Όλα τα άλλα λίγο πολύ τα έχω... :p
Το αποφρακτικό μου θύμισε έναν τύπο στο στρατό που είχε πάρει εργολαβία ένα ίδιο και σχεδόν σε καθημερινή βάση τον βλέπαμε να το περιφέρει στην πυροβολαρχία μουρμουρώντας μονίμως καντήλια επειδή παλι πρέπει να ξεβουλώνει... :-P

Το κρουστικο σου δινει δυνατοτητα για τρυπημα σε μπετον επιπλεον.
Η διαφορα τους σε τιμη ειναι 10 ευρω.
Το θεμα ειναι ποτε θα το βγαλει...

Έχω ένα παλιό κρουστικό δρεπανοκατσάβιδο Black & Decker 20ετίας+, Ποιό πολύ θα χρησιμοποιηθεί το καινούργιο για βίδωμα... αξίζει να περιμένω το κρουστικό ή το μικρότερο 14άρι?

Έχω ένα παλιό κρουστικό δρεπανοκατσάβιδο Black & Decker 20ετίας+, Ποιό πολύ θα χρησιμοποιηθεί το καινούργιο για βίδωμα... αξίζει να περιμένω το κρουστικό ή το μικρότερο 14άρι?

Για 10 ευρω και αν δεν βιαζεσαι, γιατι να μην περιμενεις?

Τα βουλωνεις συχνα τα αποχετευτικα στο σπιτι σου?:flipout:

Φρόντισε ο μάστορας να κάνει αρκετά στενή την διατομή του σωλήνα που πάει στον νιπτήρα και συχνά πυκνά λόγω απορρυπαντικών βουλώνει...

Το κρουστικο σου δινει δυνατοτητα για τρυπημα σε μπετον επιπλεον.
Η διαφορα τους σε τιμη ειναι 10 ευρω.
Το θεμα ειναι ποτε θα το βγαλει...

Να υποθέσω για απλό τρύπημα σε τοίχο-τούβλο για να βαλεις ενα ουπατ δεν έχει θέμα, ε?