Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Tο σπρει σιλικονης ειναι για λαστιχακια ,τσιμουχες,o ring κ.λ.π!

Ναι σωστα. Για μεταλλικα δεν πολυ κανει γιατι κανει λεπτο φιλμ και ειναι λεπτορευστη. Στην ουσια η σιλικονη κανει ενα λεπτο φιλμ πανω στο λαστιχο-πλαστικο και ετσι αναβιωνει την ξηροτητα που δημιουργειται σε τετοια υλικα λογο πολυμερισμου και εξωτερικων παραγωντων οπως χημικα, ιδρωτας, σκονη, τριβη κ.α.
Η ιδανικη χρηση ειναι για τις ταινιες των διαδρομων αθλησης, τους καθαριστηρες αυτοκινητων οταν τριζουν (επαναφερει για λιγο την σωστη λειτουργια), λαστιχακια σε καζανακια που τρεχουν (τα μαλακωνει και πατανε καλυτερα).

Καταλαβα πλήρως ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες ..
Εχω αλλη μια ερωτηση λίγο περίργη αν γνωρίζεται μου απαντάτε..
Πριν κανα δυό χρόνια είχα πάρει απο το λιντλ πολλες μύτες για κατσαβίδια και λοιπά το 80% δεν τις χρησιμοποιησα και ειδα στο εκαστοτε βαλιτσακι πως μερικες εχουν αρχισει και σκουριαζουν..
Μπορω να κανω κατι για να μην πιανουν σκουρια η να ξεσκουριασουν ?

Πριν κανα δυό χρόνια είχα πάρει απο το λιντλ πολλες μύτες για κατσαβίδια και λοιπά το 80% δεν τις χρησιμοποιησα και ειδα στο εκαστοτε βαλιτσακι πως μερικες εχουν αρχισει και σκουριαζουν..

Πάρε σπρέι plasti dip k θα ξεμπερδέψεις.

http://www.plastidip-hellas.gr

Πετα τες και παρε καποιες τις προκοπης!
:flipout:
:slapface:

και που σκουριάζουν δεν πειράζει, βιδώνουν το ίδιο καλά και φτηνά σαν καινούργιες....1 χρόνο τώρα έχω βιδώσει κουτιά από βίδες και μέχρι σήμερα μόνο 1 μύτη του λιντλ κούρεψα/χάλασα....και 99% βιδώνω με το παλμικό...χωρίς οι μύτες να είναι για παλμικό...τέλος πάντων μόλις χαλάσουν οι μύτες αυτές θα πάω να πάρω αυτές τις φτηνές τις κόκκινες από το Γαλάτσι.

εάν σε ενοχλεί το σκούριασμα ψέκασε τις με wd40 ή με σπρέι σιλικόνης και άστες εκεί να βρίσκονται.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το σετ με τα καλέμια την Πέμπτη, τι λογής είναι?
της Δευτέρας είναι , και είναι τίμια για τα λεφτά τους, ειδικά με ένα ακονισματάκι ξυρίζουν.

Εμένα πάντως λείπουν από τη συλλογή μου :flipout::flipout: και θα τα πάρω ...δεν έχω και άλλα ...άλλωστε από εκεί πάντα ξεκινάω !!!

καλησπερα εχει το lidl αυτη την εβδομαδα Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PABS 20-Li στα 49,90 τι λετε αξιζει ? δεν ειμαι επαγγελματιας για το σπιτι τι θελω ηθελα να ρωτησω αν κανει και για τρυπημα σε τοιχο για κανα 6αρακι η 8αρακι ουπα τι λετε θα μπορει να κανει και τρυπα στον τοιχο η θα ειναι μονο για κανα ξυλαρακι ? και για βιδωμα ξεβιδωμα ? αν δεν κανει ποιο εργαλειο ειναι το καταλληλο απο αυτα που φερνει το lidl ? θελω για βιδωμα ξεβιδωμα και καμια τρυπα σε τοιχο

Να το πάρεις με χίλια.
Εκτός αν θέλεις να περιμένεις την κρουστικη του έκδοση.

καλησπερα εχει το lidl αυτη την εβδομαδα Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PABS 20-Li στα 49,90 τι λετε αξιζει ? δεν ειμαι επαγγελματιας για το σπιτι τι θελω ηθελα να ρωτησω αν κανει και για τρυπημα σε τοιχο για κανα 6αρακι η 8αρακι ουπα τι λετε θα μπορει να κανει και τρυπα στον τοιχο η θα ειναι μονο για κανα ξυλαρακι ? και για βιδωμα ξεβιδωμα ? αν δεν κανει ποιο εργαλειο ειναι το καταλληλο απο αυτα που φερνει το lidl ? θελω για βιδωμα ξεβιδωμα και καμια τρυπα σε τοιχο

Σου κανω παραθεση μια προηγουμενη απαντηση μου σε φιλο που ρωτησε το ιδιο.

Τρυπες σε τοιχο αυτης της διαμετρου θα κανεις αλλα με υπομονη ειδικα στο 8 και με καλο τρυπανακι.
Για βιδα ξεβιδα και τρυπες σε ξυλο μεταλλο ειναι ταμαμ.

Ανετα θα σε καλυψει σε οτι λες, ειναι 18βολτο.
Αν βρεις ζορι σε 8μμ τρυπα (πεσεις σε κανα νευρο του τουβλου) κανεις προτρυπημα με 3-4μμ τρυπανακι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σου κανω παραθεση μια προηγουμενη απαντηση μου σε φιλο που ρωτησε το ιδιο.

Τρυπες σε τοιχο αυτης της διαμετρου θα κανεις αλλα με υπομονη ειδικα στο 8 και με καλο τρυπανακι.
Για βιδα ξεβιδα και τρυπες σε ξυλο μεταλλο ειναι ταμαμ.

Ευχαριστω για την απάντηση
Η κρουστικη έκδοση θυμάσαι ποσο κοστίζει ; ποτε περίπου θα την φέρει το Lidl έχεις καμία ιδέα ? Ειναι πολύ ποιο βαρύ ; θα ειναι εύκολο στο βίδα ξεβιδα ;
Όταν λες κρουστικη έκδοση λες αυτο σαν της φωτογραφίας ;
95f0aff7b1373494fadcd3dc8fa9c0e6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk