Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστω για την απάντηση
Η κρουστικη έκδοση θυμάσαι ποσο κοστίζει ; ποτε περίπου θα την φέρει το Lidl έχεις καμία ιδέα ? Ειναι πολύ ποιο βαρύ ; θα ειναι εύκολο στο βίδα ξεβιδα ;
Όταν λες κρουστικη έκδοση λες αυτο σαν της φωτογραφίας ;
95f0aff7b1373494fadcd3dc8fa9c0e6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν σε ενδιαφερει το εργαλειο της φωτογραφιας το εχω για πουλημα...ειναι σε αριστη κατασταση...
προσωπικά το πουλαω γιατι δεν το χρησιμοποιω...
Αν ενδιαφερεσαι πμ και κανονιζουμε να το δεις...μενω Αθηνα...

Παιδιά η μπαταρία αυτού είναι ίδια με του δισκοπρίονου μπαταρίας;Εννοώ είναι ανταλλάξιμες μεταξύ τους;

Νικο αν θυμαμαι καλα εναλλαξιμες ηταν των: γωνιακου τροχου, σιγατσας και παλμικου.

Ο διαβολικ νομιζω εχει πολλα απο αυτα οποτε θα μας διαφωτισει.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όχι οχι.
Είναι ακριβώς το ίδιο απλά με επιλογή για βιδωμα τρυπημα και κρουστικο.

Έχει δέκα ευρώ παραπάνω αλλά το πότε θα ξαναερθει άγνωστο.

Έχεις κάποια φωτογραφία να το δω η κάποιο Λίνκ η τον κωδικό να το ψάξω εγώ η σε κάποιο βιντεάκι απο YouTube ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν σε ενδιαφερει το εργαλειο της φωτογραφιας το εχω για πουλημα...ειναι σε αριστη κατασταση...
προσωπικά το πουλαω γιατι δεν το χρησιμοποιω...
Αν ενδιαφερεσαι πμ και κανονιζουμε να το δεις...μενω Αθηνα...

Ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου όχι δεν θέλω κατι τέτοιο θέλω ποιο πολλυ να ειναι κατςαβιδι αλλα να κανει και καμία τρύπα σε τοίχο αν χρειαςτει πιςτευω αυτο που εχει αυτή την εβδομάδα να είμαι καλυμενος αν και θα ήθελα να δω και το άλλο που ειναι ακριβώς ιδιο οπως ειπωθηκε ποιο πριν που ειναι 10 ευρώ ποιο ακριβό
Τα τρυπάνια που εχει αυτή την εβδομάδα πιστεύω να ειναι καλά έτσι ;

είμαι απο επαρχία

Πως και κατεληξες να θελεις να τα δωσεις μετα απο ελαχιστη χρηση?

Αν λες για τα δικά μου, ο λόγος που τα δίνω είναι γιατί τα πήρα με σκοπό τότε να τα δουλεύω κάτω στο χωράφι που δεν είχα ρεύμα. Τώρα πήρα Γεννήτρια οπότε μπορώ να δουλεύω του ρεύματος όποτε θέλω.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχεις κάποια φωτογραφία να το δω η κάποιο Λίνκ η τον κωδικό να το ψάξω εγώ η σε κάποιο βιντεάκι απο YouTube ?

Εδω εισαι.

main.jpeg

Και το μανουαλ του εδω.
Εισης απο το βιντεο αποδυκνυεται πως ΣΕΓΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ και ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ εχουν τις ιδιες μπαταριες.
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-9F3DCC21-2C77B197/lsp/hs.xsl/product.html?id=151332697&rdeLocaleAttr=el&title=%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%92%CE%99%CE%94%CE%99%20%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%A3%20PSBSA%2018-Li%20B2

ειχε στη κατεχακη τα σετ κλειδια πολυγωνα και γαλλικα στα 8 αν ψαχνει καποιος.

Το σημερινό το αγόρασα και εγώ (ένα skill που είχα για χρόνια χάλασε) - χρήση κυρίως για βίδωμα ίσως και τρύπες σε ξύλο. Για τρύπες σε τοίχο χρησιμοποιώ πάντα ρεύματος. Οικιακή ερασιτεχνική είναι η χρήση τους από εμένα.

Οι μπαταρίες των εργαλείων της σειράς των τριών ήταν 18V αυτή λέει 20V .... είναι ανταλλάξιμες ??

Οι μπαταρίες των εργαλείων της σειράς των τριών ήταν 18V αυτή λέει 20V .... είναι ανταλλάξιμες ??

Ιδιο πραμα ειναι τα 18βολτα με τα 20βολτα. Ιδια ταση ακριβως εχουν. Αλλοι τα ονομαζουν 18βολτα αλλοι 20βολτα (Αμερικη). Οπως τα δεκαβολτα με τα δωδεκαβολτα. Ειναι ιδιες ακριβως μπαταριες στην ταση.

Ιδιο πραμα ειναι τα 18βολτα με τα 20βολτα. Ιδια ταση ακριβως εχουν. Αλλοι τα ονομαζουν 18βολτα αλλοι 20βολτα (Αμερικη). Οπως τα δεκαβολτα με τα δωδεκαβολτα. Ειναι ιδιες ακριβως μπαταριες στην ταση.
έχω την υποψία πως δεν είναι ανταλλάξιμες οι μπαταρίες των 18V με αυτή των 20V, σαν να μου φαίνεται διαφορετικός ο φορτιστής στα βύσματα.

έχω την υποψία πως δεν είναι ανταλλάξιμες οι μπαταρίες των 18V με αυτή των 20V, σαν να μου φαίνεται διαφορετικός ο φορτιστής στα βύσματα.

Δεν ταιριάζουν, τα έχω και τα δύο και οι φορτιστές είναι διαφορετικοί..

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ισως, αλλα εγω αναφερομουν μονο στην ονομαστικη τιμη των βολτ στις μπαταριες. Οτι οι 20βολτες ειναι ιδιες με τις 18βολτες απο αποψη βολτ.

Αν οι μπαταριες εχουν διαφορετικη υποδοχη δεν το γνωριζω. Τα βολτ που βγαζουν ομως ειναι ακριβως τα ιδια.

O λόγος που ονομάζεται 20v είναι ακριβώς για να ξεχωρίζει από την σειρά 18v. Όπου είναι ασυμβατες στις υποδοχές. Για τον ίδιο λόγο η 20ν max σειρά της Dewalt, παρόλο που είναι 5χ3.6=18v ονομάστηκε έτσι για να μην μπερδευονται αυτοί που έχουν τις 18ν και αγοραζαν τη νέα σειρά που είναι ασυμβατη. Τώρα πλέον ρωτάνε, πριν αγοράσουν για να μάθουν ότι δεν κανουν.

Καταρχήν θα μεταφέρω την κουβέντα στα εργαλεια μπαταρίας για να μην είμαστε εκτός θέματος.
Νίκο αυτή την επισήμανση θέλω να την εφαρμόζουμε σε όλα τα τοπικ.
Δεύτερον τα εργαλεία XRP έχουν αποσυρθεί από την παραγωγή από το 2011 και όμως ακόμη βγαίνουν μπαταρίες.
Και με τον προσαρμογής αυτό εγώ που έχω δώσει 1000 ευρώ θα έχω μπαταρίες για πάντα.
Τι άλλο να ζητήσω?
Με 40 ευρώ παίρνω 2Α μπαταρία όταν για τις 2,6 nanotechnology lithium θέλω 140.
Τι να ζητήσω δλδ τα 30 το προσαρμογεα ????

+1 Συμφωνώ σέ όλα,καί δέν μπορώ να καταλάβω άν μιά σειρά μπαταριών είναι επιτυχημένη γιά πιό λόγο νά αλλάζουν τήν πλατφόρμα τής μπαταρίας από κουμπωτή σέ συρταρωτή καί τανάπαλην στά εργαλεία.

Οι κουμπωτες ηταν και ειναι πιο ακριβες νομιζω γιατι εχουν καποιο ηλεκτρονικο κυκλωμα ελεγχου που πλεον βρισκεται μεσα στα εργαλεια και αρα κινουνται σε πιο οικονομικες λυσεις με τις νεες μπαταριες.