Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

δοκίμασα έτσι στα γρήγορα το σετ στίλβωσης του λιντλ σε κάτι μπακίρια 100-150 ετών, η φώτο το αδικεί πολύ γιατί δεν ήξερα πως να ρυθμίσω την μηχανή...στην φώτο εκεί που φαίνεται μαυρίλα είναι γυαλιστερός χαλκός.
έκανα το μισό για να δω διαφορά από το άλλο μισό που το είχα κάνει πριν 2 χρόνια με λεμόνι και σόδα.

βέβαια δεν ξέρω εάν χρησιμοποίησα σωστά το σετάκι.... έχει 2 πάστες μια καφέ και μία μπλε, αυτές τις τρίβουμε πάνω στο αντικείμενο και κατόπιν το περνάμε με το αντίστοιχο πανάκι?

δεξιά το γυαλισμένο τμήμα και αριστερά το θαμπό...αύριο με το φως της μέρας θα το δω καλύτερα.
004.jpg

Kαλοριζικα τα πραματα Σωτηρη!

Την παστα την ακουμπας πανω στον γυαλιστικο τροχο οταν κινειται για λιγα δευτερολεπτα. Μετα γυαλιζεις το αντικειμενο.
Οι παστες ειναι σαν τα γυαλοχαρτα, εχουν καποιο τυπο grit το καθενα. Πρεπει να δεις απο τις οδηγιες πιο ειναι για να μπει πρωτο και πιο τελευταιο.

Για να εχει δυο παστες θα πει οτι η μια ειναι για το αρχικο γυαλισμα/καθαρισμα και η δευτερη για φινιρισμα, μετα τον κυριο καθαρισμο/γυαλισμα.

ευχαριστώ παιδιά...

ήξερα ότι κάτι έκανα λάθος, έβαζα την πάστα πάνω στο αντικείμενο και όχι στο πανάκι, αύριο θα το κάνω σωστά.

Καφέ με τον κετσε και έπειτα μπλε με την πανινη βούρτσα!!
Κάνουν καλή δουλειά!!!
Απλά ήθελα να έβγαζε και ένα μέγεθος πιο μεγάλο!
Και εγω θα ηθελα μεγαλυτερο μεγεθος. Αυτα του lidl ειναι μονο για μεταλλο ή κανουν και για ξυλο;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νομίζω ότι μόνο η εξυπηρέτηση πελατών του lidl να μπορεί να σε διαφωτίσει. Αλλά δύσκολο το βλέπω....

(ή οι αγγελίες!!) :operator:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νομίζω ότι μόνο η εξυπηρέτηση πελατών του lidl να μπορεί να σε διαφωτίσει. Αλλά δύσκολο το βλέπω....

(ή οι αγγελίες!!) :operator:

αν απάντησες για μένα thanks θα περιμένω μάλλον να το φέρουν.

Η συνέχεια με τον φορτιστή του lidl ,αυτόν χωρίς την οθόνη
Αγοράστηκε χθές ,τον συνέδεσα στη μπαταρία ,άναβε το φώς ότι φορτίζει για 2 περίπου λεπτά ,στη συνέχεια άναβε το πράσινο φωτάκι ότι φορτίστηκε και έσβηνε
Ο διακόπτης πού κάνεις πολλές επιλογές απλά σου έδινε μία επιλογή ,δεν δούλευε τίποτε άλλο
Πήρα τηλ στην υποστήριξη ,ευγενέστατοι, το μόνο πού κατάλαβα ήταν να τον επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω
Σήμερα τον επιστρέφω ,θεωρώντας ότι είναι ελαττωματικός και πήρα εναν άλλον ,επίσης σφραγισμένο
Πρίν μιά ώρα τον συνδέω και κάνει ακριβώς τα ίδια
Αρχίζω και ψάχνω λίγο παραπάνω στο ίντερνετ και ανακαλύπτω ότι το αυτοματάκι του έχει ιδιορρυθμίες
Επειδή φορτίζει και μπαταρίες 6 βολτ ,όταν βλέπει τάσεις κάπου στα 9-10 βόλτ ,τότε <αναγνωρίζει > ότι είναι μπαταρίες 6 βολτ ,οπότε ανάβει για λίγο και στη συνέχεια τη βλέπει σαν φορτισμένη και σβήνει Η δική μου μπαταρία έχει 9.8 βολτ μετρημένα ,οπότε για αυτό δεν τη φορτίζει .
Βρήκα μεν κόλπο να <ξεγελάσω> τον φορτιστή και να φορτίσει ,αλλά προφανώς δεν νομίζω ότι ενδείκνυται για κάθε χρήση
Απλα όλα αυτά σαν ενημέρωση

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας έδωσες φίλε Πέτρο.
Την ίδια συμπεριφορά έχουν και πολλοί φορτιστές μπαταριών, οι οποίοι όταν βλέπουν π.χ. μια μπαταρία λιθίου με πολύ χαμηλή τάση σου βγάζουν ότι είναι νικελίου και φορτίζουν ως τα 1,7V αντί να πάνε μέχρι 4,2V

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας έδωσες φίλε Πέτρο.
Την ίδια συμπεριφορά έχουν και πολλοί φορτιστές μπαταριών, οι οποίοι όταν βλέπουν π.χ. μια μπαταρία λιθίου με πολύ χαμηλή τάση σου βγάζουν ότι είναι νικελίου και φορτίζουν ως τα 1,7V αντί να πάνε μέχρι 4,2V

Εγώ του έβαλα έναν άλλο φορτιστή 12 βόλτ πού έχω ,τον συνέδεσα στίς δαγκάνες του lidl +πόλους μπαταρίας ,<είδε > 12 volt και άρχισε να φορτίζει και να δουλεύει κανονικά Στη συνέχεια αφαίρεσα τον άλλον φορτιστή και τώρα φορτίζει
Πάντως είναι πρόβλημα ,γιατί αν δεν είχα άλλο φορτιστή να τον <ξεγελάσω> δεν θα φόρτιζε
Οπότε πάει για επιστροφή
Καλές οι ηλεκτρονικές επιλογές και προστασίες ,αλλά να μην γίνονται βραχνάς

Last edited:
Το πιο αχρηστο εργαλειο που εχω παρει απ το λιντλ.ειχα το πιρτσιναδορο powerfix .τον ειχα παρει την τελευταια φορα πριν καιρο.σημετα πηγα να τον δουλεψω 1η φορα να βαλω 8 πιρτσινια.ανοιχτηκαν οι τρυπες,βαζω το 1οκ το δευτερο δεν το τραβηξε ολο το 3 δεν το επιανε καν.ειχε μασισει το στελεχος του 1ου πιρτσινιου μεσα και δεν εβγαινε με τιποτα .τον λυνω βγαζω το στελεχος παω να το δεσω , εχει μια κονικη μυτη μπροστα διαιρουμενη σε δυο κομματια που πρεπει να μπει σε μια κωνικη φωλια.ε τον σουταρα στα σκουπιδια!

Βασιλη
Τον πήρα πριν δύο χρόνια για εναλλακτικό και του έχω σκίσει τα ράμματα και κάνω άριστη δουλειά. Φέρτε κοντά σήμερα να το δουμε

Το πιο αχρηστο εργαλειο που εχω παρει απ το λιντλ.ειχα το πιρτσιναδορο powerfix .τον ειχα παρει την τελευταια φορα πριν καιρο.σημετα πηγα να τον δουλεψω 1η φορα να βαλω 8 πιρτσινια.ανοιχτηκαν οι τρυπες,βαζω το 1οκ το δευτερο δεν το τραβηξε ολο το 3 δεν το επιανε καν.ειχε μασισει το στελεχος του 1ου πιρτσινιου μεσα και δεν εβγαινε με τιποτα .τον λυνω βγαζω το στελεχος παω να το δεσω , εχει μια κονικη μυτη μπροστα διαιρουμενη σε δυο κομματια που πρεπει να μπει σε μια κωνικη φωλια.ε τον σουταρα στα σκουπιδια!

Βραδυνη βαρδια κινεζου, Σαββατο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βασιλη
Τον πήρα πριν δύο χρόνια για εναλλακτικό και του έχω σκίσει τα ράμματα και κάνω άριστη δουλειά. Φέρτε κοντά σήμερα να το δουμε

Πρωινη βαρδια κινεζου, Δευτερα.

Δεν νομιζω. Απλα γινεται οτι και με ολα τα πραγματα, φτιαχνουν κατι "που μοιαζει" με την παλια εκδοση οπτικα, αλλα εσωτερικα εχουν μειωσει κοστος. Ολο και ποιο σκουπιδια σε ακριβη για την πραγματικη αξια τους τιμη, τα οποια τροφοδοτουν την λεγομενη "κυκλικη καταναλωση". Υπηρχε και το σχετικο βιντεακι καποτε, με εναν εκτυπωτη, που ενα πολυ μικρο εξαρτημα που χαλαγε, προσφεροταν σε τιμη κοντα στην αγορα καινουργιου, ετσι ωστε να αναγκαστης να τον δωσεις γιαααα "ανακυκλωση" και να αγορασεις καινουργιο.
Ετσι εχουν κανει την οικολογια "πατσαβουρι" προς το συμφερον τους και τροφοδοτουν την "λεγομενη" κυκλικη οικονομια, στην οποια μεσω του παραμυθιου της ανακυκλωσης, παιρνει δωρεαν απο εμας τις πληρωμενες απο την τσεπη μας "πρωτες υλες".

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οσο για τον φορτιστη, στον πολυ παλιο, χαλαγε μονο το κουμπι, φαινομενο συνηθες και σε πιο επωνυμα (χα, χα, χα, το φασον μου μεσα) μοντελα του ιδιου τυπου. Αυτος με την οθονη δεν εχει παθει κατι ακομα, καθως δουλευει συνεχεια γιατι ασφαλιζουμε τα οχηματα ανα εξαμηνο, και οι μπαταριες ειναι μονιμα για συντηρηση.
Κανονικα πατωντας το mode κουμπι, πρεπει να σε βγαλει απο την 6V φορτιση, να σε παει στην 12 μοτο, μετα στη 12 αυτοκινητου, και μετα στους παλμους για χαμηλη ταση μπαταριας, δηλαδη πρεπει να πατησεις το κουμπι καμποσες φορες.