Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νεκ κορυφαια απαντηση!!
Αχχιλεα ειναι στα σκουπιδια διαλυμενος .δεν νομιζω θα παρω εναν καλο ειπαμε οτι χαλαει η δεν δουλευει απ το λιντλ θα αγοραζοντε ποιοτικα εργαλεια μονο την θηκη κρατησα!!

Εγώ σήμερα χρησιμοποίησα το πιστόλι θερμοκολλησης της προηγούμενης Πέμπτης. Απορία. Η κόλλα μπήκε αρκετά μέσα αφήνοντας στη σκανδαλη να πιάσει και να σπρωξει περίπου το 1/4 αυτής....το υπόλοιπο που μένει μέσα τι το κανουμε;;;; εγώ για να συνεχίσω να κολλάω έβαλα και δεύτερη από πίσω για να σπρωχνει αυτή που έμεινε μέσα... Αν θέλω να αλλάξω κόλλα με μια χρωματιστη πως το καθαρίζω; μπορώ να βάλω μια ξύλινη καβιλια να σπρωχνει την υπόλοιπη κόλλα μέσα στο σώμα ή θα καεί το ξύλο και θα τρεχουμε;

Αυτη που μενει μεσα και στερεοποιειται δεν πειραζει; Θα υγροποιηθει παλι στην επομενη χρηση;

ΥΓ αυτες που εχει μεσα δεν ξερω αν ετσι πρεπει γιατι δεν ειχα τελειο εργαλειο ποτε, τελειωνουν στο αψε σβησε. ποιες προτεινετε; Οι Bison ειναι καλες;

Αυτό αντίκρισα όταν άνοιξα το πλαινό με το διακοπτάκι on-off απο το 12v κομπρεσερ!!
SAM_1771.jpg

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτό αντίκρισα όταν άνοιξα το πλαινό με το διακοπτάκι on-off απο το 12v κομπρεσερ!!
SAM_1771.jpg

QC0

(Σαββατο απογευμα η βαρδια επισης)

Ναι θα λιώσει όταν το ανοίξεις πάλι, και ναι τελειώνουν γρήγορα. Εγώ παίρνω τις Pattex από το πρακτικερ που στο κιλό τις έχει καλή τιμή απλά δεν ξέρω αν θες τόσες πολλές.

To ειχες ξανα ανοιξει Κωστα? Πως εγινε αυτο??

Όχι Μιχάλη,δεν το ειχα!
Το γύρισε κάποιος πίσω στο ταμείο του lidl,έτυχε και το άκουσα για το πρόβλημα.
Λογικά κατα το κλείσιμο θα το "έπιασε" και έγινε αυτό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

QC0

(Σαββατο απογευμα η βαρδια επισης)

Quality control 0
Συμφωνώ :a0210:

Είχαμε μια αστοχία χθες
fd4ce28a74c809e81ca135180830598e.jpg

Πήγα στο Houston το PFS 710 C2 και μου έδωσαν το PFS 710 B1 άμεσα. Άψογοι

Αυτό που ασφαλίζει την λάμα.
Είναι απο "σίδερο".
Ναι με παλιότερο μοντέλο μου το άλλαξαν.

Δεν έχει λεντάκι φωτισμού αυτό.
cc2c3ae3afef15192b954e3ac7956c01.jpg

Αυτό που ασφαλίζει την λάμα.
Είναι απο "σίδερο".
Ναι με παλιότερο μοντέλο μου το άλλαξαν.

Δεν έχει λεντάκι φωτισμού αυτό.
cc2c3ae3afef15192b954e3ac7956c01.jpg

αμα δεν σε ενοχλεί οκ..

Νομίζω είτε πρέπει να το φτιάξουν είτε αντικατάσταση με ίδιο ή καλύτερο ή τα λεφτά πίσω.

Βέβαια αν δεν έχεις πρόβλημα, δεδομένου ότι το έχεις δουλέψει αρκετά,
και το προηγούμενο μια χαρά είναι αφού είναι καινούργιο.