Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απο οικιακη σκουπα τα συμπερασματα μου...που πιστευω οτι ως ενα βαθμο ειναι εφαρμοσιμα και στις εργαλειοσκουπες...
απο noname πηγαμε σε name...
η διαφορα στην αναροφηση τεραστια...η μερα με την νυχτα ακομα και αν η name εχει μικροτερη ισχυ...
επισης χαοτικη η διαφορα στον ηχο...
επισης σταθερη αναροφηση ακομα και με φουλ γεματο καδο/σακουλα...πολυ σημαντικο...

τιμη 3 φορες πανω η μια απο την αλλη...

στις οικιακες σκουπες υποχρεουνται να εχουν φυλλαδιο αποδοσης και καταναλωσης EU, κατι το οποιο ειναι μια αντικειμενικη συγκρηση...

Φανταζομαι οτι αυτες ειναι και οι διαφορες της ακριβης και φθηνης και στις εργαλειοσκουπες...

Τωρα μιλαμε σωστα.

Γιατι το lidl μου λεει 1500w, 190mbar, inox καδο, πριζα εργαλειου, 79 ευρω, 3 χρ εγγυηση και πολυ θορυβο.
Και λεω να παω να παρω karcher...ωραια.
Πειτε μου ποια karcher με βαση τα παραπανω νουμερα εχει παρομοια αποδοση για να αποφασισω αν αξιζει τα παραπανω λεφτα.
Και περιμενει η karcher να κουβεντιασω με τον DIABOLIC που τις εχει και τις 2 για να μου πει οτι η WD6 ρουφαει καλυτερα απο την PNTS 1400? 49 με 230? 4.5 φορες πανω?
Watt μοτερ ακρη δεν βγαζεις, mbar δεν λενε, ογκο δεν λενε...

Η ενεργειακη αποδοση ειναι ποσο % αποδιδει σε σχεση με αυτο που καταναλωνει, και γι'αυτο ολα τα μοτερ εχουν πεσει κατακορυφα στα watt. Γιατι αλλη αποδοση να βγαζεις 1800lt/min αερα με 1600watt και αλλη 1800lt/min με 1200watt. Αλλα προσφατα το εκανε και η VW το μαγικο. Επεφταν οι ρυποι και η καταναλωση και η αποδοση ιδια. Οι αλλοι εξυναν τα αυτια τους μεχρι που αποκαλυφθηκε η κομπινα και ξαφνικα ολοι διαπιστωσαν δια μαγειας οτι δεν μπορει να μικραινεις το μοτερ, να καταναλωσνεις λιγοτερο και να αποδιαδεις τα ιδια με πριν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κεκτημένη ταχύτητα Νικ. Μπερδεύτηκα με την απόδοση, με συγχωρείς! ;)

Φυσικά η τιμή της σκούπας του Lidl είναι χαμηλή αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι ένα μηχάνημα που δεν κάνει και τόσο καλά την δουλειά του.

Την PNTS 1400 την εχει ο πεθερος μου απο πανω. Την εβαλα στο δισκοπριονο το Bosch και εκοψα 4 μετρα λουριδες απο ενα τραπεζι K.Π. μεσα στο σπιτι.το πριονιδι που βγηκε εξω ηταν οσο μιση κουταλια του γλυκου.
Στο τραπεζι του ρουτερ παλι, τραβαει τα πριονιδια που πεταω μπροστα στον φραχτη ακομα και οταν δεν δουλευει το ρουτερ. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος στην αποδοση με τα εργαλεια και μου λειπει μονο η πριζα.
Δεν ξερω τι καλυτερο θα μου δωσει μια επωνυμη με τα διπλασια λεφτα οταν μαλιστα η ιδια εταιρια δισταζει να μου δωσει νουμερα.
Θα αγοραζες DEWALT δραπανοκατσαβιδο που δεν σου λεει Nm, επειδη καποιους σου ειπε οτι ειναι πολυ δυνατο σε σχεση με του lidl?

Παντως δεν απορριπτω αυτα που εχεις δει εσυ ιδιος, αλλα στα περιπου 100 ευρω ειναι μονο η WD3 που θεωρω οτι εχει πολυ μικρο καδο για τετοιες δουλειες, ακομα και αν ρουφαει καλυτερα απο τις lidl.

Η WD6 κοστίζει 200 ευρώ περιπου και όχι 230 όπως λέει το Site της Karcher.
Τώρα εγώ δεν σου συγκρίνω αυτήν την lidl με την WD6 αλλά με την αντίστοιχη WD3.
Ότι και να λέμε από εδώ δεν έχει νόημα αν δεν την δοκιμάσεις ο ίδιος.

Τώρα αν ρουφάει καλά το πριονίδι είναι ένα θέμα αλλά πόσο καλά το ρουφάει όταν ο κάδος είναι μισογεμάτος?

Δεν είμαι ο μόνος κάτοχος Karcher που είδε τεράστια διαφορά, είναι και ο Nektarios2015 που δεν έχει επέμβει στην συζήτηση.
Μπορεί να πει και ο ίδιος την άποψη του και γενικά όσοι πήρανε καλύτερες σκούπες από του lidl.

Diabolic;1057790982 Την WD2 να πάρεις είναι καλύτερη από την PNTS 1400. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με 60 ευρώ σκούπα δεν παίρνεις.... Μία καλή κοστίζει πάνω από 100 ευρώ αλλά δεν είναι κάτι που θα χαλάσει γρήγορα και αν λάβεις υπόψιν σου το γεγονός ότι προφυλάσσεις και την υγεία σου τότε τα αξίζει τα παραπάνω που ζητάει. [/QUOTE said:
Να σε ρωτήσω μίας που δείχνεις να ξέρεις απο karcher.
Εχω εδω και καμία 10 χρόνια μία Τ 7/1 (ήταν κίτρινη όταν την πήρα) και πραγματικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το τράβηγμα της. Είναι "Σπαρτιάτικο" μηχάνημα αλλά είναι μικρό και μανιτζέβελο και δυνατό.

Αν συγκρίνεις το τράβηγμα της Τ 7 /1 με της WD 2 πως θα το χαρακτήριζες αυτό της WD2 ?

Η WD6 κοστίζει 200 ευρώ περιπου και όχι 230 όπως λέει το Site της Karcher.
Τώρα εγώ δεν σου συγκρίνω αυτήν την lidl με την WD6 αλλά με την αντίστοιχη WD3.
Ότι και να λέμε από εδώ δεν έχει νόημα αν δεν την δοκιμάσεις ο ίδιος.

Τώρα αν ρουφάει καλά το πριονίδι είναι ένα θέμα αλλά πόσο καλά το ρουφάει όταν ο κάδος είναι μισογεμάτος?

Δεν είμαι ο μόνος κάτοχος Karcher που είδε τεράστια διαφορά, είναι και ο Nektarios2015 που δεν έχει επέμβει στην συζήτηση.
Μπορεί να πει και ο ίδιος την άποψη του και γενικά όσοι πήρανε καλύτερες σκούπες από του lidl.

Μη μου πας κοντρα γιατι θα φυγω σου λεω...:flipout:
Θα προσαθησω να βρω wd3 να την δοκιμασω παντως.

Να σε ρωτήσω μίας που δείχνεις να ξέρεις απο karcher.
Εχω εδω και καμία 10 χρόνια μία Τ 7/1 (ήταν κίτρινη όταν την πήρα) και πραγματικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το τράβηγμα της. Είναι "Σπαρτιάτικο" μηχάνημα αλλά είναι μικρό και μανιτζέβελο και δυνατό.

Αν συγκρίνεις το τράβηγμα της Τ 7 /1 με της WD 2 πως θα το χαρακτήριζες αυτό της WD2 ?

Αυτή λέω ότι τραβάει 2 κιλά!
Για οικιακή χρήση η Τ7/1 έχει τρομερό κράτημα αλλά η WD2 είναι για εργαστήριο οπότε νομίζω ότι η σύγκριση δεν μπορεί να γίνει.
Η T7/1 σίγουρα τραβάει καλύτερα αλλά έχει πιο λεπτό σωλήνα και ο κάδος είναι μια σταλιά!

Μη μου πας κοντρα γιατι θα φυγω σου λεω...:flipout:
Θα προσαθησω να βρω wd3 να την δοκιμασω παντως.

Άντε μπας και δεις άσπρη μέρα!!!! :p

Προσωπική εμπειρία με την Karcher MP6 P premium (WD6).
Την χρησιμοποιώ στο εργαστήριο με όλα τα εργαλεία μέσω του DIY κυκλωνικού κάδου μου.
Συνδεδεμένη στη πλάνη/ξεχονδριστήρα σταμάτησε να ρουφάει.
Απόρησα και είπα να ελέγξω τη φταίει. Άνοιξα το κυκλωνικό και είχαν γεμίσει και τα δύο μέρη του κυκλωνικού, ο κάδος και ο κουβάς από πάνω και η σακούλα της σκούπας που δεν έσκασε από το πολύ πριονίδι.

Την χρησιμοποιώ στο εργαστήριο με όλα τα εργαλεία μέσω του DIY κυκλωνικού κάδου μου.
Απόρησα και είπα να ελέγξω τη φταίει. Άνοιξα το κυκλωνικό και είχαν γεμίσει και τα δύο μέρη του κυκλωνικού, ο κάδος και ο κουβάς από πάνω και η σακούλα της σκούπας που δεν έσκασε από το πολύ πριονίδι.

Πλανη και το καθετο δραπανο θα προσθετα, βγαζουν πολυ πριονιδι!

Και γω ειμαιμευχαριστημενος με τη σκουπα αυτη. Αντικατεστησα μια ein-hell.
Μπορει να εχει τριπλασια τιμη αλλα η δυναμη, η ποιοτητα, ο θορυβος και η αντοχη (θα δειξει) πληρωνονται και συνηθως οχι αναλογικα.
Θα ηθελα μονο ενα μετρο επιπλεον σωληνα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παναγιώτη εσύ το τερμάτισες. Οι σκούπες αυτές δεν είναι σχεδιασμένες για να ρουφάνε φλούδες ξύλου (να μην το πω πριονίδι γιατί δεν είναι) από πλανοξεχονδριστήρες. Γι αυτήν την χρήση υπάρχουν οι συλλέκτες σαν αυτόν που έχω που και πάλι βουλώνουν σχετικά εύκολα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παναγιώτη εσύ το τερμάτισες. Οι σκούπες αυτές δεν είναι σχεδιασμένες για να ρουφάνε φλούδες ξύλου (να μην το πω πριονίδι γιατί δεν είναι) από πλανοξεχονδριστήρες. Γι αυτήν την χρήση υπάρχουν οι συλλέκτες σαν αυτόν που έχω που και πάλι βουλώνουν σχετικά εύκολα.

Νικόλα έχουν/δεν έχουν σχεδιαστεί δουλεύει τέλεια. Άλλωστε την δουλεύω με το κυκλωνικό και δεν έχει πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νικόλα έχουν/δεν έχουν σχεδιαστεί δουλεύει τέλεια. Άλλωστε την δουλεύω με το κυκλωνικό και δεν έχει πρόβλημα.

Μόνο με το κυκλωνικό γιατί αλλιώς μπουκώνει αμέσως. :)

Τελικά με το εργαλειο στο χέρι μείναμε, απο βδομάδα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν έρχονται τα εργαλεια που ειχε στο Ιταλικό.

Δηλαδη αυτο δεν σου κανει?

View attachment 134989
39 εχει το αληθινο με 1 μπαταρια. 26 εχει η μπαταρια αρα bare tool κανει 13.

το παιρνεις με 9.99 και κανεις την δουλεια σου.

Ποιο εργαλειο ηθελες?
θα τα φερει την αλλη εβδομαδα πιστυευω.

Attachments

• 27_product_2.jpg
    27_product_2.jpg
    52.5 KB · Views: 632
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δηλαδη αυτο δεν σου κανει?

View attachment 134989
39 εχει το αληθινο με 1 μπαταρια. 26 εχει η μπαταρια αρα bare tool κανει 13.

το παιρνεις με 9.99 και κανεις την δουλεια σου.

Ποιο εργαλειο ηθελες?
θα τα φερει την αλλη εβδομαδα πιστυευω.

Invalid Επισυναπτόμενα specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Γιάννη στείλε το πάλι.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν χρειαζεται, ειχα βαλει το παιδικο δραπανο με 9.99. Να μην κανουμε και off topic.

Τους σφιγκτήρες ζαχαρωνα και κανα δυό αλλα μπιχλιμπίδια.

Τους σφιγκτήρες ζαχαρωνα και κανα δυό αλλα μπιχλιμπίδια.

Χρήστο ψάξε για τους αντίστοιχους σφικτηρες Irwin Στην σελίδα που θα κάνουν ομαδική τα παιδιά.

Χρήστο ψάξε για τους αντίστοιχους σφικτηρες Irwin Στην σελίδα που θα κάνουν ομαδική τα παιδιά.
Ευχαριστώ Αχιλλέα
Θα το δω

Sent from my C6833 using Tapatalk