Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά η επιτραπέζια σεγα του lidl σε τιμή βγαίνει συνήθως και έχει κανείς πρόχειρα τα χαρακτηριστικά της;

Την περιμένουμε τώρα κοντά;

Καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση σχετικά με το Πυρογραφο που εχει την Πέμπτη τον εχει παρει κανεις;αξίζει;

Παιδιά η επιτραπέζια σεγα του lidl σε τιμή βγαίνει συνήθως και έχει κανείς πρόχειρα τα χαρακτηριστικά της;

Δημήτρη εδω ειναι τα χαρακτηριστικά της
https://www.lidl.de/de/parkside-pendelhubstichsaege-pstd-800-b1/p228231
Δεν νομίζω όμως οτι θα έρθει τώρα κοντα.
Αν χρησιμοποιείς Chrome μπορει να σου κανει αυτόματη μετάφραση των γερμανικών.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δημήτρη εδω ειναι τα χαρακτηριστικά της
https://www.lidl.de/de/parkside-pendelhubstichsaege-pstd-800-b1/p228231
Δεν νομίζω όμως οτι θα έρθει τώρα κοντα.
Αν χρησιμοποιείς Chrome μπορει να σου κανει αυτόματη μετάφραση των γερμανικών.

Sent from my iPad using Tapatalk

Επιτραπεζια σεγα ωρε παλικαρια. Αυτη ειναι μαπα που πηρα εγω πριν 2 μηνες. Εσφιξα λιγο την αλλενοβιδα στο πελμα και ανοιξε απο κατω ολο το πλαστικο.

Δεν υπαρχει πλεον. Τελευταια φορα που την εφερε ηταν πριν 2.5 χρονια. Στα χαρακτηριστικα ηταν κοντα στην einhell και κοστιζε αν θυμαμαι 70-80

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλησπέρα έχει κανείς γνώμη για την ραπτομηχανή που έχει από την Πεμπτη.

Δεν ξέρω πόσοι έχετε το δισκοπριονο και πόσοι το δουλεύετε με σκούπα τεσπα εγώ το δούλευα χωρίς και κάθε φορά όλο το πριονιδι έπεφτε πανω μου και γινόμουν χάλια αφού τα βγάζει ευθεία κατά πάνω μου.

Η λύση πολύ απλή, μια γωνία πλαστική φ45 45 μοιρών και πλέον τα πετάει στο πλάι.

IMG_20161204_203947.jpgIMG_20161204_203953.jpg

Δεν ξέρω πόσοι έχετε το δισκοπριονο και πόσοι το δουλεύετε με σκούπα τεσπα εγώ το δούλευα χωρίς και κάθε φορά όλο το πριονιδι έπεφτε πανω μου και γινόμουν χάλια αφού τα βγάζει ευθεία κατά πάνω μου.

Η λύση πολύ απλή, μια γωνία πλαστική φ45 45 μοιρών και πλέον τα πετάει στο πλάι.

View attachment 135152View attachment 135153

Δεσε με μονωτικη και μια σακουλα σκουπιδιων και εισαι οκ.Αρκει να μην βουλωνει.

θυμάται κάποιος πόσο έκανε καινούργιο το δραπανοκατσάβιδο 18V και το παλμικό 18V του lidl ?

40 και 60 ?