Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νομιζω θα ειναι πολυ χρησιμο αυτο!
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=62697

276629_01_f.jpg

δεν είναι για πολλά πολλά οι 2 από τους 4 που είχα πάρει έχουν διαλύσει.
Χιλιες φορές βάλε κάτι ακόμα και άντε για stanley

Πάλι σε έξοδα θα μας βάλει το Lidl από Δευτέρα, και έχουμε και τα τέλη κυκλοφορίας για αυτό το μήνα..... :p

Υ.Γ. Κούτσα-κούτσα την χιλιάσαμε και αυτήν την ενότητα..... :SFGSFGSF::award:

Το σετ με τα καρυδακια λέει τίποτα? Ένα φτηνό που είχε πάρει ο πατέρας μου από το αείμνηστο alexpak είναι απαράδεχτο, όλα τα καρυδακια του έχουν απίστευτο τζόγο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το σετ με τα καρυδακια λέει τίποτα? Ένα φτηνό που είχε πάρει ο πατέρας μου από το αείμνηστο alexpak είναι απαράδεχτο, όλα τα καρυδακια του έχουν απίστευτο τζόγο.

Αρκετα καλο! Αξιζει τα γκαφρα του!

Εγω κρατάω χαρακτηρα...τερμα τα εργαλεια...μεχρι να δω τι θα πραξω με χωρο (και χρονο) για να τα χαιρομαι...

θα το επαναλλαμβανω για να το θυμαμαι... :-)

Για θυμιστε μου λιγο για την σκούπα . Αξίζει ; αν και τα 1400 watt ειναι πολλα και δεν ξερω αν θα τα σηκώνει η πρίζα μαζί με ρουτερ , αλλα η τιμη ειναι δελεαστική .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για θυμιστε μου λιγο για την σκούπα . Αξίζει ; αν και τα 1400 watt ειναι πολλα και δεν ξερω αν θα τα σηκώνει η πρίζα μαζί με ρουτερ , αλλα η τιμη ειναι δελεαστική .

το καλώδιο αντέχει, 90% και η ασφάλεια, εάν δεν αντέχει και πέφτει άλλαξε την ασφάλεια σε βραδέως τύπου, το ζόρι είναι στην εκκίνηση.

Εγω κρατάω χαρακτηρα...τερμα τα εργαλεια...μεχρι να δω τι θα πραξω με χωρο (και χρονο) για να τα χαιρομαι...

θα το επαναλλαμβανω για να το θυμαμαι... :-)
Κι εγω μαζί σου. Ο πατέρας έχει αρχίσει και εκφράζει παράπονα για τα εργαλεία μου που απλώνονται παντού στο μαγαζί και στο σπίτι η μάνα έχει ασκήσει βετο. Μου φαίνεται πρέπει να βρούμε κανένα χώρο.

στην περιπτωση μου γκρινιαζω εγω...που δεν χωραω πλεον να κανω τιποτα...αδειαζω την μιση αποθηκη για να βρω εργαλειο...
δυστηχως για δουλεια 1/2ωρας θελω σχεδον αλλη τοση σε βαλε βγαλε...σπαστικο οσο δεν περνει...βαρεθηκα...
κραττει μεχρι να βρεθει ΕΑΝ βρεθει λυση...

Μήπως να βρούμε κανένα χώρο φθηνο συνεταιρικο ? Νοίκιασαν δίπλα στο σπίτι της κοπέλας μου στο Κερατσίνι κάτι αλουμιναδες με 70 ευρώ το μήνα μια αποθήκη 85 τετραγωνικά και δουλεύουν εκει

70ευρω τον μηνα...??? αυτα ειναι...
Πριν βρω χωρο θα πρεπει να δω τι διαθεσημοτητα εχω απο αποψη χρονου λογω συνεχομενων ταξιδιων εκτος εδω και κανα χρονο πλεον...

Ωραία. Η σκούπα αξίζει ομως;

Eγω εχω την συγκεκριμενη και την εχω δοκιμασει σε ρουτερ με αναροφηση στον φραχτη αλλα και σε δισκοπριονο. Και στα 2 εμεναν περιπου 5% πριονιδια εκτος.
Ανετα τα δουλευα και μεσα στο σπιτι.
- Εχει λιγο μικροτερη αναρροφηση 170mbar σε σχεση με τις επωνυμες ~200mbar
Θεωρω οτι η διαφορα αυτη δεν θα κανει κατι καλυτερο στην χρηση με εργαλεια μιας και δεν ρουφας απο χαλι ή επιφανεια με το στομιο κολλημενο εκει, αλλα πριονιδι ελευθερο που ηδη εχει καποια ταχυτητα.
- Εχει ισως λιγο θορυβο παραπανω απο οτι λενε.
- Δεν εχει πριζα εργαλειου. Ειναι σημαντικο, μιας και εγω τις μισες φορες ξεχνουσα να την αναψω.

Αλλα περιπου 2.5 φορες φτηνοτερη σε σχεση με επωνυμη με Inox 30αρι καδο.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι σφιγκτήρες αξίζουν ?

Εγω λέω ναι για τα λεφτα τους.
Ειδικά οι μεγάλοι της τετράδας, μου εχουν γινει αναποσπαστοι στις κατασκευες μου.
Αλλα και οι 2 οι μεγάλοι ειναι πολυ χρήσιμοι.
Όλοι Σφίγγουν επαρκώς εκτός απο τους πολυ μικρούς.

Sent from my iPad using Tapatalk

Και εγω δεν εχω παραπονο απο τους σφιγκτηρες. Κανουν καλη δουλεια κ βαστανε. Βεβαια οι επομενοι που θα αγορασω θα ειναι με βιδωμα (?) και οχι με κουμπι σαν αυτους που θα ερθουν