Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εξαρτάται απ´ τη δουλειά που θες να κάνεις, δεν είναι όλοι οι αλοιφαδόροι το ίδιο.
Υπάρχουν αλοιφαδόροι με max στροφών 2000 και αλοιφαδόροι που ξεκινούα απο τις 2000.
Άλλο να θες να τρίψεις αυτοκίνητο κι άλλο μάρμαρο πχ.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μιλάω πάντα για αλοιφαδορο για αυτοκίνητο.

Θες χαμηλές στροφές, ακόμα και κάτω από 1000, και πολύ ροπή.

Πολύτιμες όπως πάντα όλες οι απαντήσεις, ευχαριστώ θερμά!
Δεν καταλήξαμε ώμος, κάνει ή δεν κάνει;;;

Last edited:
Καλημέρα...θελω να αγοράς τον γωνιακό τροχός της προσφοράς...η χρήση θα είναι ερασιτεχνικη..2-3 φορές το μήνα για ψιλοδουλειες..συνηθως κοπη σιδηρου..σαν κατασκευή είναι καλη??τον εχει δοκιμασει κάποιος??από θέμα στροφών είδα ότι είναι ικανοποιητικές..επίσης θα ήθελα να μου πείτε τι δίσκο κοπής να παρω για κοπή σιδήρου???

Καλημερα. Για τα λεφτα του μια χαρά ειναι. Πάρε και το σετ με τα δισκάκια κοπής (τα λεπτά) και είσαι ΟΚ.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ για την απαντηση..άρα η κατασκευή είναι καλή από θέμα ασφαλειας..τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν τα δισκάκια??να παρω κάτι καλύτερο??πχ διαμαντοδισκο??ισχύει ότι ο δίσκος παίζει το μεγαλύτερο ρόλο σε μια κοπή???

Ο γωνιακός τροχός είναι μια χαρά το μόνο που έχω να πω σαν μείον μετά απο ένα χρόνο είναι το βάρος του.
Τωρα τα δισκάκια κοπής είχα ανεβάσει παλιότερα φώτο απο κοπή λαμαρίνας 1mm που έσπασε σε χίλια κομμάτια.
Προσωπική μου άποψη πάρε τον τροχό και όχι τα δισκάκια.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Προσωπική μου άποψη πάρε τον τροχό και όχι τα δισκάκια.

Συμφωνά και εγώ και πολλοί άλλοι άλλωστε.

Μακρυά από τα δισκάκια.
Όχι μόνο σπάνε αλλά λιώνουν σαν βούτυρο.
Με 5 ευρώ παίρνεις 3-4 επώνυμους (Dewalt, Dronco, Rhodius) που αντέχουν πολύ παραπάνω.

Εγώ λέω ...πάρε και μερικά δισκάκια δίπλα δίπλα είναι ...ώσπου να πάρεις κάτι καλύτερο μπορεί να σου χρειασθούν.

πάρε και τον δίσκο και τα δισκάκια, για την χρήση που τα θες είναι μιά χαρά.

εμένα δεν έχει σπάσει κανένα δισκάκι, τρώγονται όμως γρηγορότερα από τα επώνυμα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πάρε και τον δίσκο και τα δισκάκια, για την χρήση που τα θες είναι μιά χαρά.

εμένα δεν έχει σπάσει κανένα δισκάκι, τρώγονται όμως γρηγορότερα από τα επώνυμα.

Παρομοίως ...και δεν και έχω επώνυμα !!!!!

Σκέφτομαι να πάρω τον γωνιακό τροχό για χρήση αλοιφαδόρου, τι λέτε θα κάνει δουλειά; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

αδελφε για να καταλαβεις την διαφορα κοινου τροχου με αλοιφαδορο,
ενας απο τους καλυτερους αλοιφαδορους στην αγορα αυτη την στιγμη...Flex PE 14-2 150...ρυθμιζει απο 380στροφςες εως και 2100 στροφες μαξ.

οι κοινοι τροχοι μιλανε για αρκετυες χιλιαδες στροφες παραπανω...οποτε θα παρεις στην καλυτερη, το βερνικι στο χερι αν πας να κανεις τετοια δουλεια με κοινο τροχο...

Αν θελεις αλοιφαδορο παρε εναν με 50-70 ευρω που εχουν καλο φασμα ρυθμισης στροφων...γιατι πιθανη βλαβη θα ειναι πολυ ακριβη...
Προσωπικά εκανα την δουλειά μου...δυο φορες τον χρονο με το χερι...
σκεφτηκα πολλες φορες να παρω εργαλειο...
αλλα ειναι δυσκολη δουλεια και μπορεις απο λαθος να κανεις ζημια...