Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ρε παιδιά πήρα δύο παιδικά παζλ ξύλινα που είχε και ενώ ήταν σφραγισμένα στο ένα λείπουν δύο κομμάτια να το πάω πίσω η δεν έχω καμία τύχη; (ξέρω δεν είναι για εργαλεία αλλά επειδή υπάρχει know how)

Πήρα και σφικτηρες και όντως δεν έχουν σχέση με τους προηγούμενους είναι πολύ πιο γρήγοροι.

Να τα πας πισω, Στον θειο μου δωσανε μπαταρια και φορτιστη απο το δισκοπριονο επειδη δεν τα ειχε μεσα.Ανοιξε ο υπαλληλος αλλη συσκευασια και του τα εδωσε...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πιστεύω για τα ευρώ να αντέξει σε κάποιο δύσκολη στιγμή.

Καλημέρα...Έγινε η αγορά της κασετίνας και από μένα...δοκιμάστηκαν χθες για αλλαγή μπαταρίας αυτοκινήτου..μια χαρά που φάνηκαν..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα...Έγινε η αγορά της κασετίνας και από μένα...δοκιμάστηκαν χθες για αλλαγή μπαταρίας αυτοκινήτου..μια χαρά που φάνηκαν..
Αφού μπόρεσα και έκοψα 13η παξιμάδι βίδας είμαστε σε καλό δρόμο.

Τη μεγαλύτερη πέραση πρέπει να την είχανε τα clamps. Πέρασα από δύο καταστήματα (Αγ.Στεφανου και Άνοιξης) και βρήκα λίγα μόνο στο δεύτερο.
Αντιθέτως είχαν πολλά σετ με καστάνιες και πολλές σκούπες.
Μπήκα στον πειρασμό για σκούπα, αλλά περιμένω ακομα τη nilfisk που είχε την προηγούμενη βδομάδα το e-shop και εξαντλήθηκε.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια απορία, μιας και ακόμα σκέφτομαι σοβαρά τη σκούπα του lidl... Ανταλλακτικές σακκούλες που βρίσκετε όσοι τις έχετε? Πρέπει να τρέχει κανείς στη Χιούστον, ή είναι συμβατή με κάποιες κοινές πχ με Karcher, Bosch, Nilfisk?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για ρίξε και εδώ μια ματιά:
https://www.amazon.de/Centec-M2828-0-bagless-canister-cleaner/dp/B003JZAQWK

Απο αυτην την κοκκινη σκουπα μεινετε μακρυα. Την ειχα παρει εγω καποτε που την ξαναειχαν και την πηγα πισω μετα την πρωτη χρηση. Καθολου πρακτικη, δεν καθαριζει ο καδος και το φιλτρο της καθολου ευκολα, και αφου το παλεψεις καμια ωρα να την καθαρισεις μετα πρεπει να κανεις μπανιο και να πλυνεις τα ρουχα που φοραγες.
Ευτυχως η δικια μου εβγαλε απο την πρωτη χρηση προβλημα και στο μπουτον εκκινησης και ειτε δεν ξεκιναγε ειτε δεν σταματαγε, οποτε την πηγα πισω χωρις πολλα-πολλα.

Για την αλλη τελικα που εχει απο τηη αρχη της εβδομαδας ξερει κανεις για ανταλλακτικες σακκουλες τι κανουμε; Απο φασαρια τι λεει;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω μια παρόμοια, United VC 7205C ECO. Από τράβηγμα είναι φοβερή, από θόρυβο είναι φασαριόζα, όταν θέλει καθάρισμα ο κάδος θέλει τρόπο και σε καμία περίπτωση δεν πατάς το κουμπάκι και αδειάζει όπως δείχνουν στις φωτογραφίες. Βέβαια αν δεν έχεις γυναίκα, γατιά, σκυλιά, χαλιά στο σπίτι μπορεί και να αδειάζει με ένα πάτημα.

Θα την ξανα-αγόραζα. Για τα χρήματά της είναι μια χαρά.

ειδα πως στο φυλλαδιο εχει γερμανοπολυγωνα καστανιας σπαστα σε τιμη 14 τις επομενες μερες!!!!!!!

Παλικαρια ειχα γραψει και στο παρελθον εμπειρια απο αλλαγη σκουπας τετοιου τυπου noname, σε επωνυμη seimens...και συμμειωτεων δεν ειμαι απο τους καταναλωτες που πανε στις μαρκες...ειμαι αρκετα fan του noname...!!!
οι διαφορες
σε τιμη 3φορες πανω η μια απο την αλλη αλλα...
στην χρηση της ειναι μερα με την νυχτα...
Αθορυβη...η παλια αναβες και ξυπανγε η γειτονια που λεει ο λογος...με την καινουργια (2ετιας πλεον) κοιματε η μικρη και σκουπιζεις στο δωματιο της και δεν ξυπναει...τοσο ησυχη και δεν υπερβαλλω καθολου...
ενα ευκολο τεστ...σε ενα μεγαλομαγαζο (Media Markt πχ) πηγαινετε και αναψτε μια noname και αμεσως μετα μια seimens πχ Siemens VSQ8SIL66A, πραγματικά την δευτερη δεν λογω της σχετικής φασαριας του καταστηματος σε σχεση με το σπιτι θα πρεπει να πληρσιασεις πολυ την σκουπα για να καταλαβεις οτι δουλευει...εμενα αυτο μου ειχε κανει εντυπωση...
επισης πολυ καλο φιλτραρισμα...με την αλλη μυριζες την σκουπα...με αυτη δεν εχει την παραμικρη μυρωδια...
Απορροφητικοτητα παλι...η σκουπα ειναι αλλου... δεν την δουλευεις ποτε στο τερμα...
η μεγαλη διαφορα στις νεες σκουπες και στις επωνυμες...ειναι οτι μετρανε απορροφηση στο στομιο και εκει ειναι που οι επωνυμες με τις noname εχουν τεραστια διαφορα...και οχι watt που απο οτι καταλαβα δεν λενε τιποτα στην ουσια περαν του ποσο καινε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ααα και προσοχη στο μηκος καλωδιου...οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο...

Βασικά στα μεγάλα μαγαζιά έχουν τα ταμπελάκια (υποχρεωτικά) όπου μπορείς να δεις όλα τα στοιχεία μιας σκούπας όπως τράβηγμα σε δάπεδο/χαλί, θόρυβο, εκπομπή σκόνης, κατανάλωση κλπ. On-line δεν βρίσκω τίποτα και με προβληματίζει για την dirt devil.