Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

και μετρα και την μπαταρια. Αν την δειχνει γεματη και το πολυμετρο τοτε ειναι η μπαταρια.

Δηλαδή να το λύσω και να μετρήσω τους ακροδέκτες της μπαταρίας τι τάση έχουν??
Αν την δείχνει γεμάτη το όργανο δηλ 7+ volt που λέει ότι είναι και εφ' όσον δεν γυρίζει σημαίνει ότι έχει βλάβη ο κοντρόλερ. Αν και τα οι ακροδέκτες θα πρέπει να δείχνουν την κανονική τάση που έχει η μπαταρία.

πιθανον μπαατρια..ειναι τυπικη συμπεριφορα μπαταριας λιθιου που τα εχει φτυσει...το οτι πιανει το βολαταζ δεν σημαινει οτι μπορει πια να αντεξει το φορτιο

Μόνο με άλλο ίδιο φορτιστή θα γίνει σωστή διάγνωση.

Την στιγμή που δεν έχουν όλοι πολύμετρο, ο εμπειρικός τρόπος είναι αυτός που ανέφερα. Αν υπάρχουν οι γνώσεις και υπάρχει το πολύμετρο μετράς τον φορτιστή και αφού είναι εντάξει ξέρεις 99% πως φταίει η μπαταρία.

Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορέςτοχρονα

Καλησπέρα παιδια σημερα πηρα τον φορτιστή αυτοκινητου με το διπλό usb εχω το Samsung Galaxy j7 το εχει παρει κανεις; Λέτε να κάνω καμία ζημιά στο κινητο;εννοώ απο θέμα σωστής τάσης ρεύματος αν τον εχει παρει κανεις απο πριν ας μου πει αν αξίζει ευχαριστω

Ειχα παρει ενα παρομοιο αλλα με καλωδιο σπιραλ και διαφορα εξαρτηματα για καθε μαρκα φορτιστη, πριν να γινουν ολες ενιαιες και ειναι πολυ καλο. Το κινητο φανταζομαι δεν κινδυνευει. Αν δεις οτι δε φορτιζει καλα το πας πισω. Δοκιμασε παντως να φορτισεις 2 κινητα ταυτοχρονα μιας που εχει 2 usb και μονο 2.1 Α

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Mπαταρια ειναι. Ο φορτιστης τι να παθει. μετρα τι βγαζει ο φορτιστης και μετρα και την μπαταρια. Αν την δειχνει γεματη και το πολυμετρο τοτε ειναι η μπαταρια.

Να ρωτήσω και κάτι χαζό; Αφού ο φορτιστής δεν παθαίνει κάτι, γιατί να τον μετρήσει;

Για πέστε μου και εμένα ...είχα πάρει 2 τέτοια σκουπάκια ...το μεν ένα σταμάτησε να δουλεύει πριν καιρό το έστειλα πίσω και μου έστειλαν κάποιο άλλο παλιότερο μοντέλο. Το άλλο σταμάτησε προχθές. Τι παρουσιάζει...το βάζεις να φορτίσει...ανάβει κόκκινο ότι φορτίζει και σε 1 λεπτό ανάβει πράσινο σαν να φόρτισε ....αλλά ούτε που γυρνάει ...κάνει τικ τακ το μοτέρ αλλά τζίφος. Το ίδιο έκανε και το προηγούμενο που μου αλλάξανε. Τι λέτε να φταίει ?? Μπαταρίες ή φορτιστής ?? Αν είναι μπαταρίες να τις αλλάξω γιατί μου αρέσει όπως ρουφάει.
καλημερα, εμενα δουλευει αψογα αλλα όπως προείπα πέταξα καταλάθος το φίλτρο με αποτέλεσμα, ότι σκόνη ρουφάει να την πετάει απο το πλάι. και η μπαταρια του κρατάει αρκετα ακόμα μιας και δεν το εχω πολυ καιρο.
Αυτο το δικο δου που χάλασε προχθες είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο? Αν ναι και μονο αν αποφασίσεις να το πετάξεις θα σου ήμουν ευγνόμων αν μου έστελνες το φίλτρο μπας και σώσω το δικο μου μιας και οπως προείπα δεν μπορω να βρω την απίδειξη.ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να ρωτήσω και κάτι χαζό; Αφού ο φορτιστής δεν παθαίνει κάτι, γιατί να τον μετρήσει;

Δεν παθαινει κατι απο χρονικη φθορα οπως οι μπαταριες. Αν κατι κοπει ομως μεσα ή δεν κανει επαφη καλη θα φανει με το μετρημα. Αν ο φορτιστης βγαζει οσα πρεπει σημαινει οτι βλεπει την μπαταρια γεματη και κοβε ιτην φορτιση. Αν η μπαταρια δειχνει γεματη σε 2 λεπτα τοτε εχει χαλασει.

2 σκουπακια ιλιθιου μου τα έπεσαν και μένα. Μέτρησα τις μπαταρίες και είναι νεκρές. Σε εμένα αναβοσβήνει κόκκινο συνέχεια.

Το τανκ που εχει τη δευτερα ειναι που πεταγε τις ταινιες στο πλαϊ; Τελικα βρεθηκε λυση σε εκεινο το προβλημα;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραίος ο πάγκος για μικρά εργαστήρια και με σχετικά λογικό κόστος.

Εγώ θα τιμήσω καμιά βίδα στα νούμερα που μου λείπουν!

Ο φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου που έχει αυτή την εβδομάδα χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει ; δηλαδή άμα μείνω εγώ στο βουνό από μπαταρία μου είναι άχρηστο σωστά ; Αν το βάλω στο ρεύμα για να φορτίσει την μπαταρία του αυτοκινήτου πόση ώρα χρειάζεται μέχρι να πάρει το αυτοκίνητο μπροστά ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο παγκος ειναι ενδιαφερον απλα νομιζω οτι ισως ειναι σχετικά ακριβως...
ΑΝ και μια τετοια κατασκευη ειναι ιδανικη για εμας που ειμαστε του μπαλκονιου...μιας και ντουμπλαρει και για τραπεζι εκτακτης αναγκης...

Ο παγκος ειναι ενδιαφερον απλα νομιζω οτι ισως ειναι σχετικά ακριβως...
ΑΝ και μια τετοια κατασκευη ειναι ιδανικη για εμας που ειμαστε του μπαλκονιου...μιας και ντουμπλαρει και για τραπεζι εκτακτης αναγκης...

Ναι για τέτοια χρήση είναι. Αν έχεις χώρο φτιάχνεις δικό σου πολύ πιο γεροδεμένο με σχεδόν τα μισά χρήματα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου που έχει αυτή την εβδομάδα χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει ; δηλαδή άμα μείνω εγώ στο βουνό από μπαταρία μου είναι άχρηστο σωστά ; Αν το βάλω στο ρεύμα για να φορτίσει την μπαταρία του αυτοκινήτου πόση ώρα χρειάζεται μέχρι να πάρει το αυτοκίνητο μπροστά ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σωστά. Δεν κάνει γι'αυτή τη δουλειά. Εκκινητή χρειάζεσαι.

Το τυπου dremel μπαταριας που φερνει το εχει κανεις?Εχω το προηγουμενο και δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος απο τη μπαταρια του.Αυτο βλεπω οτι εχει λιθιου η οποια μοιαζει αρκετα με αυτη που εχει το δραπανοκατσαβιδο,ισως να ειναι και οι ιδιες.

Τον ταινιολειαντηρα να τον παρω τελικως; Υπαρχει λυση για την ταινια που μερικα κομματια την πεταγαν στο πλαϊ η κινδυνευω να τρεχω για επιστροφες και σερβις;
Πριν μηνες καποιοι ειχαν γραψει πως ρυθμιζεται το προβλημα αλλα δεν μπορω να το εντοπισω. Για πειτε...

Τον ταινιολειαντηρα να τον παρω τελικως; Υπαρχει λυση για την ταινια που μερικα κομματια την πεταγαν στο πλαϊ η κινδυνευω να τρεχω για επιστροφες και σερβις;
Πριν μηνες καποιοι ειχαν γραψει πως ρυθμιζεται το προβλημα αλλα δεν μπορω να το εντοπισω. Για πειτε...

Οτι και να σου πει καποιος, σιγουρος δεν θα εισαι. Αν τον χρειαζεσαι να τον παρεις και να τον δοκιμασεις. Αν εχει θεμα τον πας την ιδια μερα πισω για να παρεις αλλον. Αν και ο δευτερος εχει θεμα πας και παιρνεις τα λεφτα πισω.

Εμενα δεν μου εχει βγαλει προβλημα...αλλα σε πολλους αλλους εχει βγαλει...ετσι και τους επεστρεψαν...
Απο εκει και περα...θα ελεγα να δοκιμάσεις μια φορα...και αν σου βγει ελλατωματικος...να παρεις τα χρηματα σου πισω...
Ολα τα παραπανω αν σου ειναι ευκολο να πας και να ερθεις στο καταστημα που σε βολευει...αν οχι βαλε τις βενζινες και παρε κατι που σιγουρα δεν θα εχει προβλημα...

Εμένα ήταν εντάξει αλλά μετά από ένα ατύχημα που είχα πέταγε το γυαλόχαρτο έξω. Τον έλυσα και από τα πολλά κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και δεν τεντώνει σωστά το εμπρός ράουλο όταν κλειδώνεις το γυαλόχαρτο. Του έριξα λίγο σπρέι σιλικόνης τον έδεσα και αν πείραζα την κόκκινη βίδα στο πλάι έσπρωχνε λίγο το γυαλόχαρτο προς τα έξω.
Ακολούθησα λοιπόν την εξής διαδικασία ... έβαζα εμπρός να γυρίζει με την κόκκινη βίδα όχι πολύ σφιγμένη...αν το έβγαζε προς τα έξω τράβαγα λίγο τον μοχλό αλλαγής προς τα έξω ενώ γύριζε και το γυαλόχαρτο πήγαινε στην θέση του εκεί έσφιγγα την κόκκινη βίδα ...όχι τέρμα ...σε κάποιο σημείο δούλευε ωραιότατα και δεν το ξανά πέταξε ακόμα και μετά από σκληρή χρήση. Αν δεν έβρισκα αυτή την λύση το επόμενο που θα έκανα ήταν μια στροφή χαρτοταινία στην έξω μεριά του ραουλου ώστε να σπρώχνει το γυαλόχαρτο προς τα μέσα.