Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχει μείνει μια μέρα ακόμα μέχρι να σταματήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Android Media Player Που κληρώνει η συντονιστική ομάδα της κατηγορίας των Δορυφορικών, όσοι δεν έχετε δηλώσει ακόμη συμμέτοχη μόλις που προλαβαίνετε. Πατήστε πάνω στο όνομα του player να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο νήμα MECOOL BB2 pro

Καλημέρα παιδιά Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά υπάρχει το site για παραγγελία ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες που φέρνει το Lidl και μπαταριών για τα εργαλεία,Από αριστερά διαλέγεις την μάρκα και μετά το μοντέλο που έχεις https://www.kompernass.com/index.php?_route_=Parkside

Μετα απο τηλεφωνική επικοινωνία με το service της χιουστον μου είπαν οτι η μπαταρία για δραπανοκατσαβιδο το 12v εχει 15 ευρω και 5 ευρω τα έξοδα αποστολής και αντίκαταβολής αλλα προς το παρών δεν υπάρχει και περιμένουν παραλαβή.προς ενημέρωση σας

Και εγώ θα χρειαστώ μια για έναν φίλο.

Θα ενημερώσω μόλις την φέρουν εχω δώσει τα στοιχεία μου και θα μου την στείλουν οταν την παραλάβουν,δεν βγαίνει πιο μεγάλη μου ειπαν ειναι ένας κωδικός

Και ειναι συμβατη και με τις προηγουμενες εκδοσεις?
Το δικο του ειναι 2-3 ετη πισω.

PABS 12 A1
parkside-akku-bohrschrauber-pabs-12-a1-gruen-regular--4.jpg

δεν το έχει στο
https://www.kompernass.com/index.php?_route_=Parkside
για να τσεκάρετε τις μπαταρίες εαν είναι συμβατές?

το τηλέφωνο στο houston είναι θέμα τύχης να σου βγάλει γραμμή, σήμερα προσπαθούσα 40 λεπτά να πιάσω γραμμή να ρωτήσω για το τανκ μου εάν έχει έρθει και δεν τα κατάφερα.... (και από τα νεύρα μου πήγα στο leroy....)

θυμάται κάποιος πόσο κάνει το δισκοπρίονο μπαταρίας του lidl?

Εχει αγορασει καποιος των γωνιακο τροχο που παιρνει δισκο 125mm και αν θυμαμαι καλα είναι 1200watt και έχει 25
Μπορεί να μας πεί απο θέμα δύναμης και αντοχής πως τα πάει ? γιατί έχω ένα enhell 830 watt και οταν βαζω δισκο του idl δεν ικανοποιουμαι γιατι νομιζω ζοριζεται ιδιαιτερα...

Εχει αγορασει καποιος των γωνιακο τροχο που παιρνει δισκο 125mm και αν θυμαμαι καλα είναι 1200watt και έχει 25
Μπορεί να μας πεί απο θέμα δύναμης και αντοχής πως τα πάει ? γιατί έχω ένα enhell 830 watt και οταν βαζω δισκο του idl δεν ικανοποιουμαι γιατι νομιζω ζοριζεται ιδιαιτερα...

Να αλλάξεις δίσκο πρώτα απ ολα , για πέταμα τα δισκακια parkside .
Όσο αφορά τον γωνιακό τροχο parkside πολυ δυνατός , έκοβα πρόσφατα με καλο δίσκο δοκάρι Η σίδερο 6ανετρο 10x10 πολυ εύκολα και ξεκουραστα .

Στον τροχό που λες,του έβαλα ποτηροσυρματοβουρτσα και έσπασαν τα μαντέμια του κελύφους...

Τα δισκάκια του lidl εμένα μου αντέχουν καλά.
Δεν θέλουν πίεση κατά την.κοπη.

Στα 15 ευρο +5 εξοδα αποστολης για τη μπαταρια αγοραζες με 20 το dremel μπαταριας και σου μενε και το εργαλειο.

Στα 15 ευρο +5 εξοδα αποστολης για τη μπαταρια αγοραζες με 20 το dremel μπαταριας και σου μενε και το εργαλειο.

Το σκέφτηκα και αυτό σημερα το lidl που πήγα ειχε το πολυεργαλείο μπαταρίαs αλλα διαπίστωσα οτι η μπαταρία του ειναι 1300 mah ενώ του δραπανοκατσαβιδου 2000

Όχι τέρμα στροφες Κυριάκο.
Έτριβα ένα καρότσι οικοδομής.Ισως βγήκε ο δικός μου έτσι...
Μου τον άλλαξαν και τον άφησα στο χωριό.
Ο μεγάλος τροχός του lidl έκοψε ένα καλώδιο που έφυγε απ τη θέση του και ακούμπησε στο ρότορα.Το κόλλησα πάνω στα πλαστικά και έκτοτε πάει αέρα.

Αν μιλαμε για αυτον του lidl με τις ρυθμιζομενες στροφες και 125 δισκο, του εχω πιει το αιμα με τετοια βουρτσα καμπανα (ωρες συνεχομενα, σταματαγα μονο οταν δεν μπορουσα να κρατησω απο πονο στα χερια), σε σημειο που ειναι ετοιμο να καει το μοτερ, και το μονο που εχει κανει ρηγμα, ειναι ενα σημειο στο μαυρο χερουλι του πισω μερους.
Μιλαω για την παρτιδα, 3 χρονια πισω βεβαια.

Μήπως έχει κανένας την απόδειξη της σέγας του lidl καθώς δεν μπορώ να τη βρω? Αγορασμένη πριν 2 χρόνια περίπου...