καλησπέρα! πήρε κανείς το 12Volt ντριμέλάκι;
Στη ροδέλα που ρυθμίζεις την ταχύτητρα (1-2-3-κτλ) αν την σπρώξεις λίγο μπροστά, είναι σαν να χάνει επαφή με την μπαταρία και σταματάει το μοτέρ, το παρατήρησα τυχαία, το κάνει σε κανέναν άλλο; Το λέω για να μη το γυρίζω τσάμπα πίσω...
Το πήρα σήμερα μαζί με την κασετίνα που είναι γεμάτη από κοκοψίνια.
Ουτε το δικο μου το κανει.
Οσο αφορα την αλλαγη θα αναφερω κατι που αφορα την πολιτικη τους,ειχα παρει μια κουρευτικη μπαταριας και αφου ξυρισα το μουσι,την καθαρισα και στην συναρμολογηση εσπασα την κεφαλη απο απροσεξια.
Την αφησα λοιπον στην ακρη και πηρα μια Wahl ρευματος.
Μετα λοιπον απο 3 χρονια..παρα 25 μερες (δεν κανω πλακα) ανοιξα κατι κουτες και ειδα μπροστα μου την ξεχασμενη silvercrest σκεπτομενος οτι ειναι κριμα να πεταχτει αχρησιμοποιητη.
Στελνω λοιπον ενα email ζητωντας να μαθω αν υπαρχει ανταλλακτικη κεφαλη και το κοστος, εξηγωντας οτι την εσπασα μαλλον απο απροσεξια.
Μου ζητησαν να τους στειλω με email την αποδειξη,τους εστειλα πισω την παλια μηχανη με δικα τους εξοδα και μου εστειλαν μια ολοκαινουρια....νομιζω πως δεν γινονται αλλου αυτα.
Πολυ καλο και το 12βολτο pabs,δυνατο,ματσοβολο και με μπαταρια συμβατη με το pfbs.
edit Επειδη οι αποδειξεις του Lidl μετα απο λιγο καιρο ξεθωριαζουν,τις φωτoγραφιζω με το κινητο και τις ανεβαζω στο συννεφο με το keep...3 χρονια ειναι πολλα για θερμικη.