Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλησπέρα! πήρε κανείς το 12Volt ντριμέλάκι;

Στη ροδέλα που ρυθμίζεις την ταχύτητρα (1-2-3-κτλ) αν την σπρώξεις λίγο μπροστά, είναι σαν να χάνει επαφή με την μπαταρία και σταματάει το μοτέρ, το παρατήρησα τυχαία, το κάνει σε κανέναν άλλο; Το λέω για να μη το γυρίζω τσάμπα πίσω...

Το πήρα σήμερα μαζί με την κασετίνα που είναι γεμάτη από κοκοψίνια.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στη ροδέλα που ρυθμίζεις την ταχύτητρα (1-2-3-κτλ) αν την σπρώξεις λίγο μπροστά, είναι σαν να χάνει επαφή με την μπαταρία και σταματάει το μοτέρ, το παρατήρησα τυχαία, το κάνει σε κανέναν άλλο; Το λέω για να μη το γυρίζω τσάμπα πίσω...

Το πήρα εγώ, δεν έχει τέτοιο θέμα το δικό μου.

Οπότε το πας για αλλαγή.

Η αλλαγή είναι εύκολη, επιστρέφουν τα χρήματα αμέσως χωρίς ερωτήσεις.

Και γιατί να μην πάρει άλλο. Για επιστροφή χρημάτων έχει ένα μήνα περιθώριο.

Η αλλαγή είναι εύκολη, επιστρέφουν τα χρήματα αμέσως χωρίς ερωτήσεις.

Εγώ που θέλω απλά να μου δώσουν ένα άλλο, τι γίνεται; Πλήρωσα με κάρτα, οπότε μετρητά δε δίνουν. Θα γίνει αλλαγή ή θα πρέπει να το ξανα-αγοράσω και να περιμένω να μου πιστώσουν το πρώτο;

Εγώ που θέλω απλά να μου δώσουν ένα άλλο, τι γίνεται; Πλήρωσα με κάρτα, οπότε μετρητά δε δίνουν. Θα γίνει αλλαγή ή θα πρέπει να το ξανα-αγοράσω και να περιμένω να μου πιστώσουν το πρώτο;

Θα σου το αλλάξουν επί τόπου. Αν δεν το έχουν βρες κατάστημα που το έχει.

Δεν σου πιστώνουν τίποτα, τα λεφτά τα παίρνεις στο χέρι.

αγόρασε το δεύτερο με μετρητά...και επέστρεψε μετά με αυτή την αποδειξη το ελαττωματικό...αλλα θεωρώ πως θα σου κάνουν αλλαγή χωρίς να χρειαστεί η διαδικασία...

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ΟΚ αύριο απογευματάκι θα τους το πάω! Έφαγα όμως κ ένα δίσκο κοπής, πιστεύω να μην έχουν πρόβλημα..! πως αλλιώς όμως θα το τσέκαρα;

ΟΚ αύριο απογευματάκι θα τους το πάω! Έφαγα όμως κ ένα δίσκο κοπής, πιστεύω να μην έχουν πρόβλημα..! πως αλλιώς όμως θα το τσέκαρα;

δεν έχουν...ούτε καν τουσ νοιαζει...

Μπαινεις με αυτο που εχεις και την αποδειξη, πας παιρνεις ενα αλλο και πας ταμειο. Τους λες "φερνω αυτο, παιρνω αυτο" κ φευγεις. :cool4:
Το προβλημα υπαρχει μονο αν δεν εχουν διαθεσιμα αλλα κομματια απο αυτο που επιστρεφεις (σε αυτην την περιπτωση σου δινουν τα χρηματα πισω)

Είναι τόσο καλοί και άνετοι στις αλλαγές που δεν μπορείς να το πιστέψεις!

Εγώ μια φορά έχω γυρίσει κάτι πίσω και πράγματι είναι σε άλλο επίπεδο.

Αυτο βέβαια δεν σημειώνει πως πρέπει να γίνεται κατάχρηση.

Είναι τόσο καλοί και άνετοι στις αλλαγές που δεν μπορείς να το πιστέψεις!

Εγώ μια φορά έχω γυρίσει κάτι πίσω και πράγματι είναι σε άλλο επίπεδο.

Αυτο βέβαια δεν σημειώνει πως πρέπει να γίνεται κατάχρηση.

Συμφωνώ.

Εξαρταται απο τον τροπο πληρωμης που εχεις επιλεξει κατα την αγορα.

Καλημερααααα...
Κυρ απο προσωπική εμπειρία το προηγουμενο Σαββατο που επεστρεψα και κατα δηλωση του Υπαλληλου τα χρηματα επιστρεφονται σε μετρητα...γιατι απο οτι μου ειπε δεν υπαρχει δυνατοτητα να επιστρεφουν στην καρτα...(δες παρακατω quote)
ΙΣΩΣ εχουν οριο στο πόσο μεγαλο ποσό μπορουν να δωσουν μετρητα και απο πόσο και πάνω πρεπει να τα επιστρεψουν στην κάρτα...
Επεστρεψα κατι το Σαββατο 21-01 αξιας 19,99ευρω στο Lidl Μεταμορφωσης...περίμενα οτι τα χρηματα θα πανε στην καρτα γιατι ειχα πληρωσει (οπως τα παντα) με καρτα...μου εδωσε τα χρηματα (20ευρω εβγαλα και 1 λεπτο του ευρω χαχαχαχα) σε μετρητα...
τον ρωτησα...μιας και ειχα διαβάσει αντιστοιχο μυνημα στο παρελθον στο φορουμ μας...αν γινοταν να τα επιστρεψει κατευθειαν στην καρτα και μου ειπε οτι δεν γινεται κατι τετοιο...και οτι επιστρεφουν μονο μετρητα...

Μπερδεγουει η κατασταση...εκτος και αν εχουν οριο στο ποσο που δινουν ανα πελατη σαν απιστροφη μετρητων...

Ουτε το δικο μου το κανει.
Οσο αφορα την αλλαγη θα αναφερω κατι που αφορα την πολιτικη τους,ειχα παρει μια κουρευτικη μπαταριας και αφου ξυρισα το μουσι,την καθαρισα και στην συναρμολογηση εσπασα την κεφαλη απο απροσεξια.
Την αφησα λοιπον στην ακρη και πηρα μια Wahl ρευματος.
Μετα λοιπον απο 3 χρονια..παρα 25 μερες (δεν κανω πλακα) ανοιξα κατι κουτες και ειδα μπροστα μου την ξεχασμενη silvercrest σκεπτομενος οτι ειναι κριμα να πεταχτει αχρησιμοποιητη.
Στελνω λοιπον ενα email ζητωντας να μαθω αν υπαρχει ανταλλακτικη κεφαλη και το κοστος, εξηγωντας οτι την εσπασα μαλλον απο απροσεξια.
Μου ζητησαν να τους στειλω με email την αποδειξη,τους εστειλα πισω την παλια μηχανη με δικα τους εξοδα και μου εστειλαν μια ολοκαινουρια....νομιζω πως δεν γινονται αλλου αυτα.

Πολυ καλο και το 12βολτο pabs,δυνατο,ματσοβολο και με μπαταρια συμβατη με το pfbs.

edit Επειδη οι αποδειξεις του Lidl μετα απο λιγο καιρο ξεθωριαζουν,τις φωτoγραφιζω με το κινητο και τις ανεβαζω στο συννεφο με το keep...3 χρονια ειναι πολλα για θερμικη.

Last edited:

Σε έμενα το έκανε στην πρώτη ενεργοποίηση μια και μόνον φορά.
Έκτοτε δεν το έκανε ξανά, μάλλον θα το κρατήσω.

Καλημέρα παρέα, πετάχτηκα από τη δουλειά και το γύρισα πίσω να πάρω ένα άλλο.

Ακριβώς όπως μου τα περιγράψατε. Πήγα στο ταμείο, άφησα το προβληματικό, πήρα ένα άλλο και....γεια σας!

Η ευκολότερη αλλαγή που έχω κάνει ποτέ!

Το καινούριο δεν έχει το πρόβλημα που περιέγραφα παραπάνω, όλα καλά!

Σας ευχαριστώ όλους σας.