Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και στον αέρα θα την βγάζει αν είναι . Αν στο κάνει απελευθέρωσε λίγο τον μοχλό σφιξίματος όταν λειτουργεί και κούμπωσε τον όταν επανέλθει τότε σφίξε και την κόκκινη βίδα στο πλάι όσο χρειάζεται.... δεν είναι σίγουρο ότι θα στο κάνει πάντως.
Αν δεν το κάνει στον αέρα αποκλείεται να το κάνει στην χρήση.

Κατασκευάζω κούτες για μεγάφωνα κυρίως subwoofer στο χώρο του car audio. Πίστεψε με το έχω λιώσει και δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό. Πάρτε άφοβα.

Με βίδες? Τς τς τς...

Θα ήθελα να ενημερώσω όλα τα μέλη του AvClub ότι η κατηγορία των δορυφορικών με πρωτοβουλία της συντονιστικής ομάδας κληρώνει ένα android media player, σας καλούμε όλους πατώντας στην περιγραφή του media player να πάτε στο αντίστοιχο νήμα και να δηλώσετε όσοι θέλετε την συμμετοχή σας. MECOOL BB2 pro

Καλησπέρα πήρα το δραπανοκατσάβιδο σήμερα απο το lidl λυκόβρυσης. Απο κόσμο ήταν πολύ χαλαρά. Το τσόκ είναι απόλυτα κεντραρισμένο. Βέβαια με τις μύτες που έχει(2 σταυροκατσάβιδα) θέλει να την κεντράρεις ακριβώς αλλιώς αν την βάλεις όπως να 'ναι και το σφίξεις, τότε φαίνεται να μην είναι 100% κέντρο και όπως γυρνάει σου φαίνεται οτι είναι στραβιά η μύτη.
Βίδωσα νοβοπανόβιδα 4Χ40 σε νοβοπάν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για πλάκα βιδώθηκε!

DSCN6906.jpg

Να πάρω το 12V ή να περιμένω το 20V; Λογικά θα έχουν μικρή διαφορά στην τιμή και το δεύτερο θα είναι αρκετά δυνατότερο.

Νομίζω ότι το 20V είναι και κρουστικό ... το 18v που έχω είναι και κρουστικό. Ποιο δυνατό είναι ...αλλά και πιο βαρύ.

Και το ειχε φερει πριν μερικους μηνες το απλο. Το εχει ο πατερας μου και δεν το θεωρω βαρυ. Για 10 διαφορα νομιζω αξιζει, αλλα θα περιμενεις μηνες να το φερει παλι.

Πολύ ενδιαφέρον και τιμή-χάρισμα, δύσκολα βέβαια θα το δούμε εδώ, όπως δεν είδαμε και την σέγα μοντελισμού.

Πήρα το δραπανοκατσάβιδο, πολύ θετικό ότι η μπαταρία του είναι ίδια με του περιστροφικού πολυεργαλείου, ελπίζω να υπάρχει συμβατότητα και με του παλμικού πολυεργαλείου 12V, όταν κυκλοφορήσει.

Παιδια σημερα πηρα τα φρεζοτρυπανα του λιντλ. Ευχαριστω τον Κυριακο που με ειδοποιησε, για την προσφορα!!!

Paidia to diskopriono pagkou p exei sto italiko site einai xwris vraxiona.Nomizw omws pws yparxei kai diskopriono me vraxiona parkside?kanw lathos?
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=39098

Δεν κανεις λαθος υπαρχει.
Να σε παρακαλεσω μονο να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες.

Θα το φερει και αυτο καποια στιγμη ειναι δεδομενο.

Γνωριζουμε μηπως τι διαφορα τιμης αναμεσα στα 2;Επισης μετα την επισκεψη μ σε 2 καταστηματα δυτκης αττικης δεν υπηρχε ουτε 1 κολλητηρι και ουτε ενα σετ τρυπανιων;Δεν ηρθαν η εξαφανιστηκαν;