Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το κολλητήρι του lidl πάντως δεν αξίζει. Καλύτερα κάποιο απλό antex ή weller με λίγα παραπάνω χρήματα.

Εμένα πάλι με έχει βολέψει για plastic welding. Βέβαια οι απαιτήσεις είναι μικρότερες εκεί.

Αν κάποιος ψάχνει εργαλείο του φυλλαδίου έχει αρκετα στο Lidl που είναι απέναντι από το Leroy Πειραιώς.

Το 12 βολτο πάντως είναι μπομπάκι ..... και έτσι τα GSR - GSB- GDF κλπ θα περιμένουν για πολύ ακόμα !!!!

Το 12 βολτο πάντως είναι μπομπάκι ..... και έτσι τα GSR - GSB- GDF κλπ θα περιμένουν για πολύ ακόμα !!!!

Έτσι μπράβο !
Κρατα χαρακτήρα !
Εμπνέεις κι άλλους ξέρεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα το ευχαριστηθείς λέμεεεεεε.

Το πολυεργαλείο απ'ότι βλέπω έχει και νέο σύστημα για αλλαγή λάμας χωρίς κλειδί. Την προηγούμενη φορά το είχε φέρει στα 35 .. Αν και είναι ένα εργαλείο που ψάχνω, μάλλον θα περιμένω την έκδοση μπαταρίας στα 12V.
Όσο για το δραπανοκατσάβιδο των 12V, πίστευα ότι θα ήταν αδύναμο και θα το επέστρεφα για να πάω στα 18V, αλλά τελικά είναι αρκετά δυνατό.

18 V όταν φέρει να πάρεις για βιδώματα αλλά και δύσκολα ξεβιδώματα το παλμικό .... φτηνό και καλό.

Έχω βασικό για τρυπήματα ένα κρουστικό bosch ρεύματος, βασικό για βιδώματα θα πάρω το παλμικό ρεύματος της makita. Το 12V parkside θα το έχω για πιο ελαφρυά χρήση και αν χρειαστεί κάτι μακρυά από το σπίτι.

Το πολυεργαλείο απ'ότι βλέπω έχει και νέο σύστημα για αλλαγή λάμας χωρίς κλειδί. Την προηγούμενη φορά το είχε φέρει στα 35 .. Αν και είναι ένα εργαλείο που ψάχνω, μάλλον θα περιμένω την έκδοση μπαταρίας στα 12V.
Όσο για το δραπανοκατσάβιδο των 12V, πίστευα ότι θα ήταν αδύναμο και θα το επέστρεφα για να πάω στα 18V, αλλά τελικά είναι αρκετά δυνατό.

Θα το φερει ομως σιγουρα;και αν ναι θα ειναι ιδιας τιμης και δυναμης?(το πολυεργαλειο)

Το πολυεργαλείο λογικά θα το φέρει και πέρυσι το είχε φέρει. Το ρεύματος θα είναι ίδιας τιμής και δύναμης, το μπαταρίας λογικά θα είναι λίγο πιο ακριβό και λίγο πιο αδύναμο.

Το πολυεργαλείο λογικά θα το φέρει και πέρυσι το είχε φέρει. Το ρεύματος θα είναι ίδιας τιμής και δύναμης, το μπαταρίας λογικά θα είναι λίγο πιο ακριβό και λίγο πιο αδύναμο.

:a0210:

Καλησπέρα σε όλους την τρίτη πήγα να άρω τα κωνικά τρυπάνια και πρόλαβα το τελευταίο όπως και τα τρυπάνια για μετζεσεδες...
Ενα εχω να σας πω είναι η τρίτη φορά που δεν θα προλάβαινα να πάρω λόγου οτι γίνονται άφαντα...οποτε δύο λόγοι υπαρχουν ή οντως είναι τόσο καλά τα συγκεκριμένα αναλώσιμα η απλά είναι πολύ φτηνά.. δεν ξέρω τι άλλο να πώ ..
Ευτυχως τα πήρα και ησύχασα :fahne90:

Καλησπέρα παιδια ειμαι και εγω απο σημερα κάτοχος του PABS 12 B2.Εχω να πω τα καλητερα για την ποιότητα κατασκευής και την δύναμη του και για την εργονομία του,ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την αγορα του στην αρχή ήθελα να παρω το 20v η το 18v αλλα οταν έπιασα Στα χέρια μου το 12v άλλαξα γνώμη,εδω στη ροδο στο ενα lidl εξαφανησαν ολόκληρη παλέτα.τωρα για το μέλλον θα υθελα το παλμικο οταν το φέρει