Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτο θυμόμουν. Αυτο που ισως φέρει το Λίντλ ειναι στο 1 μετρο, αλλα θα το παρω έτσι και αλλιώς.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχοντας ηδη το αντιστοιχο της απο την Silverline μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι εξαιρετικο σαν οδηγος κοπης δισκοπριονου!

και εγω αυτο θελω αντε να δουμε θα το φερουν?

εγώ αυτό θέλω να δω εάν θα φέρει
279491_01_f.jpg

και αυτο!!!!

Παλι πιο ακριβα απο ιταλια...ο παγκος νομιζω 5ευρω πανω!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παγκο σε αυτα τα χρηματα βρισκεις στο ραφι (αρα οποτε θελεις δεν περιμενεις προσφορα) στα Leroy Merlin, εχω δυο δεν τους πολυσυμπαθω...αλλα για αυτο που προοριζονται...ειναι αρκετα καλοι...
η ραγα στερεωσης προσωπικά δεν πιστευω οτι ειναι και τοσο εξυπηρετική αλλα αυτο εχει να κανει και με τις χρησεις που θελει ο καθενας...ΑΝ καποιος το προοριζει για οδηγο δισκοπροιονου προσωπικά βρισκω πολυ ποιο εξυπηρετικό (δεν χρειαζετε να μετρησεις και να προσθετεις το πλατος του δισκοπροιονου, απλα ευθυγραμιζεις με τα σημαδια που εχεις κανει στο ξυλο) και ακριβειας (για τον ιδιο λογο) τετοιες λυσεις (και ΙΣΩΣ και ποιο οικονομικές)
tt18%20(3).JPG

ΚΥΡ το βασικο μειονεκτημα που βρισκω σε αυτο το ειδος οδηγους ειναι οτι πρεπει να προσθετεις το πλατος του δισκοπροιονου σου στην αρχικη σου μετρηση...αρα εχει περιθωρια λαθους...

στους οδηγους που αναρτησα το βασικο πλεονεκτημα που εχουν ειναι οτι μετρας/σημαδευεις δυο σημεια στο ξυλο που θελεις να κοψεις, ευθυγραμμιζεις απλα με το σωμα του οδηγου...και εισαι σιγουρος οτι εκει θα κοψεις...ελαχιστα περιθωρια λαθους...τοσο στον υπολοιγισμο...οσο και στο μαρκαρισμα...
Προσωπικά το βρισκω πολυ γρηγορο και ευκολο...την στερεωση την κανεις απλα με δυο σφηκτηρες τυπου μανταλακια...
φτιαχνεις 2-3 διαφορετικά μηκη αναλογα την δουλεια που θελεις να κανεις...ακομα και εναν πολυ μικρο για να κανεις μικρα κοψιματα...

Υπάρχει μια διαφορά μεγάλη σε αυτό που λέει ο Ευγένιος !!!!
Δεν το αγοράζεις ....το φτιάχνεις ...και είσαι μέσα στο πνεύμα της ύπαρξης του forum.... εκτός και αν δεν πρόκειται για μαστορικό forum αλλά για οδηγό αγοράς όλων των πιθανών εργαλείων που κυκλοφορούν και μάλλον εκεί βαδίζουμε !!!!-bye-

ΚΥΡ το βασικο μειονεκτημα που βρισκω σε αυτο το ειδος οδηγους ειναι οτι πρεπει να προσθετεις το πλατος του δισκοπροιονου σου στην αρχικη σου μετρηση...αρα εχει περιθωρια λαθους...

στους οδηγους που αναρτησα το βασικο πλεονεκτημα που εχουν ειναι οτι μετρας/σημαδευεις δυο σημεια στο ξυλο που θελεις να κοψεις, ευθυγραμμιζεις απλα με το σωμα του οδηγου...και εισαι σιγουρος οτι εκει θα κοψεις...ελαχιστα περιθωρια λαθους...τοσο στον υπολοιγισμο...οσο και στο μαρκαρισμα...
Προσωπικά το βρισκω πολυ γρηγορο και ευκολο...την στερεωση την κανεις απλα με δυο σφηκτηρες τυπου μανταλακια...
φτιαχνεις 2-3 διαφορετικά μηκη αναλογα την δουλεια που θελεις να κανεις...ακομα και εναν πολυ μικρο για να κανεις μικρα κοψιματα...

Αν το ξυλο ειναι 10 ποντους κοντυτερο απο τον οδηγο πως το σφιγγεις? Και πως το σφιγγεις και στον παγκο? Γιατι αν δεν τους βαλεις στα 2 ακρα θα πρεπει να τους βαλεις στο πλαι και αρα το ξυλο πρεπει να εχει πλατος αρκετα μεγαλυτερο απο τον οδηγο. Και αν βαλεις σφιγκτηρες στο πλαι πως το ακουμπας στον παγκο?

Γιάννη.... τώρα αυτά τα ρωτάς ενώ ξέρεις τις απαντήσεις, το κάθε πράγμα είναι κατασκευασμένο για να κάνει συγκεκριμένες δουλειές ...αν δεν γίνεται περνάς σε άλλη λύση....ή φτιάχνεις παγκοπρίονο που τα κάνει όλα. -bye-

Γιάννη.... τώρα αυτά τα ρωτάς ενώ ξέρεις τις απαντήσεις, το κάθε πράγμα είναι κατασκευασμένο για να κάνει συγκεκριμένες δουλειές ...αν δεν γίνεται περνάς σε άλλη λύση....ή φτιάχνεις παγκοπρίονο που τα κάνει όλα. -bye-

Το λεω γιατι ειχα εναν τετοιο οδηγο και μπορουσα να κοψω μονο συγκεκριμενα πραγματα και σε μεγαλα σε πλατος κομματια κυριως.
Ενω με αυτον του lidl μπορεις να τον βαλεις και πανω και σε ταβλα που λεει ο λογος και να κοψεις με ολο το συστημα πανω στον παγκο.
Για παραδειγμα ηθελα να κοψω πηχακια 10 mm πλατος απο ταβλα 20mm παχος οξιας για να ντυσω σοκορα, και το εκανα με αυτοκκολλητο οδηγο. Τωρα βεβαια εχω το παγκοπριονο για αυτη την δουλεια, αλλα αυτος του Lidl θα βολεψει για εκτος σπιτιου εργασιες.

Αυτος ο οδηγος που λετε, αξιζει για σφιξιμο ξυλο σε παραλληλη τοποθετηση οπως αναφερει?

Ενδιαφέροντα φαίνονται τα επαναφορτιζόμενα 20-βολτα που θα φέρει. Άραγε θα φέρει όλη τη σειρά; Ιδιαίτερα τα "εξωτικά" εργαλεία, π.χ. το παλμικό κατσαβίδι.

Αυτος ο οδηγος που λετε, αξιζει για σφιξιμο ξυλο σε παραλληλη τοποθετηση οπως αναφερει?

Φαινεται να κανει. Εγω για αυτο τον λογο θα τον αγορασω παντως, σαν σφιγκτηρα κυριως οχι σαν οδηγο.

Αυτος ο ψεκαστηρας στα 12 αξιζει?
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=67396
Θελω να παρω δυο, ενα για ψεκασμα φυτων και ενα για ψεκασμα φαρμακου για ζωυφια.

Νεκ κάποτε είχε ένα 10άρικο και τώρα το ανέβασαν στα 12 ευρώ.

Εγώ το είχα και το δούλεψα 1-1.5 χρόνο. Το design του σε κουράζει πολύ σε σχέση με τον κλασικό ψεκαστήρα πλάτης και εκτός αυτού σου πονάει και το χέρι από το πολύ "τρομπάρισμα".

Καλύτερα να βολευτείς με τον κλασικό πλάτης μισογεμάτο (σου κάνω ειδική τιμή αν θες).