Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν τα εργαλεία αυτά θα είναι διαθέσιμα μόνο στα Lidl Αττικής γιατί είναι από επαναδιαφήμιση.

Δεν ξερω που μενεις...αλλα καλο ειναι να ρωτησεις αν θα ειναι σε ενα απο αυτα που σε βολευεουν γιατι πολλες φορες ακομα και στις αθηνας δεν τα φερνουν παντου...

Καλημέρα παιδιά, στο κατάστημα της Λυκόβρυσης είχαν 1-2 ταινειολειαντήρες μόνο, άρα όσοι πιστοί, προσέλθετε νωρίς!

Επίσης στο κατάστημα Άνοιξης, στις 8:15 είχαν 2 κομμάτια, και τα δύο κουτιά κλεισμένα πρόχειρα με σιλοτειπ (από επιστροφές?).

Και στης Λυκόβρυσης το ίδιο. Ανοιγμένα κουτιά αλλά το εργαλέιο ανέγγιχτο.

Εγώ την τίμησα σήμερα (και τον ταινειολειαντήρα και το κολλητήρι). Όλα φαίνονται πολύ ωραία εργαλεία, τη πλάνη την χρησιμοποίησα ήδη σε μια μικροδουλειά και μου φαίνεται εξαιρετική.

υποθεση σκουπακι μπαταριας απο τα lidl.

το βγαζει ΜΣαββατο σε καλη τιμη.
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=68471

ολη η παλια γκαμα εδω
http://www.lidl-service.com/cps/rde...searchRefresh=chgPage&rdeLocaleAttr=el&page=1

και το μανουαλ του εδω
http://www.lidl-service.com/cps/rde...ttr=el&title=Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός
http://www.lidl-service.com/static/323109872/279206_EL.pdf

επειδη τελευταια φορα που εφερε αναλογο ηταν αρχες καλοκαιριου, αναρωτιεμαι
- αν ειναι η κανονικη παραλαβη ή καμμια εκτακτη κραχτης (για λιγα κοματια)
- ποσο διαφερει με αυτο που εχετε ηδη

Εγώ την τίμησα σήμερα (και τον ταινειολειαντήρα και το κολλητήρι). Όλα φαίνονται πολύ ωραία εργαλεία, τη πλάνη την χρησιμοποίησα ήδη σε μια μικροδουλειά και μου φαίνεται εξαιρετική.
ο ταινειολειαντήρας είναι πολύ καλό εργαλείο.
Επειδή όμως έχουν αναφερθεί κρούσματα ότι δεν μένει η ταινία επάνω λόγο κακής ρύθμισης καλό είναι να το δοκιμάσεις άμεσα για να το αλλάξεις αν χρειαστεί.

Το κολλητήρι θα το πάρω αύριο

Πήρα και εγώ ταινιολειαντήρα και πλάνη. Θα τα δοκιμάσω σήμερα.

υποθεση σκουπακι μπαταριας απο τα lidl.

το βγαζει ΜΣαββατο σε καλη τιμη.
....
- ποσο διαφερει με αυτο που εχετε ηδη

Το ίδιο είναι που αγόρασα πριν 1 χρόνο. Πολύ καλό..... Μέχρι πριν μία εβδομάδα. Φορτίζει αλλά δεν...
Τους έστειλα τη απόδειξη και ειπαν θα μου στείλουν άλλο. Παρόλο αυτά θα το αγοράσω πάλι, για την περίπτωση που μου δώσουν απλά τα λεφτά μου πίσω.

Λεπτομέρεια της εγγύησης. Δεν είχα την πρωτότυπη απόδειξη αλλά φωτογραφία. Με το ζόρι το δέχτηκαν.

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα σου στείλουν άλλο αλλά καλύτερα να μην είναι λιθίου όπως κάνανε σε εμένα για δύο σκουπάκια που είχα πάρει πέρυσι,μου έστειλαν παλαιότερα μοντέλα. Τα λιθίου έχουν πρόβλημα με τον κοντρόλερ μετά από καιρό... δεν ξέρω αν το διόρθωσαν τώρα.
Δηλαδή ενώ η μπαταρία δεν ήταν πεθαμένη δεν την έβλεπε ο κοντρόλερ και δεν έδινε ρεύμα στο μοτέρ. Όταν έδωσα ρεύμα κατευθείαν από την μπαταρία στο μοτέρ δούλευε.

Ακριβως το ίδιο εκανε και σε μενα.
Τελικα το ανοιξα και εδωσα απευθειας ρευμα από την μπαταρία στο μοτερ, μέσω του διακόπτη.
Δουλευει ετσι 1 χρονο τωρα. Λες να το δωσω πισω και να παρω καινουργιο;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ακριβως το ίδιο εκανε και σε μενα.
Τελικα το ανοιξα και εδωσα απευθειας ρευμα από την μπαταρία στο μοτερ, μέσω του διακόπτη.
Δουλευει ετσι 1 χρονο τωρα. Λες να το δωσω πισω και να παρω καινουργιο;

Και την μπαταρία πως την φόρτιζες ....Λες να γεμίζει την μπαταρία αλλά να μην δίνει ρεύμα στο μοτέρ??
Εγώ το έχω συσκευασμένο ακόμα γιατί πίστευα ότι θα μου ζητάγανε να το στείλω πίσω για την αλλαγή αλλά μου είπαν πέταξε το σε έναν κάδο ανακύκλωσης.
Να κάνω και εγώ τέτοια πατέντα ??

Μια χαρα φορτιζει.
Απλά κατάργησα το κύκλωμα (κοντρολερ όπως ειπες) που πηγαινε από τον διακοπτη στο μοτερ.
Φορτιζει κανονικά και έχεις ακομα και την ένδειξη από την λυχνια.
Απλά όταν το ανοίγεις για να κάνεις την δουλεια σου, δεν ανάβει η λυχνία, κάτι το οποίο βέβαια είναι αδιάφορο.
Από το να το πετάξω μια χαρά κάνει την δουλειά του. Έχει καλή δύναμη και είναι αντίστοιχο με σκουπάκια των 40-50 ευρω.
Επίσης η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ.

Η φόρτιση όμως είναι ασφαλής ή θα σκάσει άμα το αφήσεις στην πρίζα ???
Όταν και όποτε μπορέσεις στείλε φωτό με την επέμβαση και οδηγίες με pm να το παλέψω.
Ευχαριστώ.

ναι...θα ηθελα και εγω να ξερω τι εννοειτε με τη λεξη controller.
μιλατε για μετασχηματιση τασης (για το μοτερ) ή μηπως για κυκλωμα ελεγχου φορτισης? (BMS Battery management system)

επειδη χρησιμοποιει 2 μπαταριες σε σειρα αν εχει BMS θα υπαρχει ενα καλωδιο που θα ξεκινα αναμεσα απο τις 2 μπαατριες και θα καταληγει στα ηλεκτρονικα

Δεν θυμάμαι ...θα πρέπει να το ξανανοίξω και να δω.Πάντως το σκουπάκι έχει μέσα μια πλακέτα στην οποία συνδέεται η μπαταρία και η παροχή ρεύματος... αυτό ονόμασα εγώ γενικά ως κοντρόλερ. Λογικά θα κανονίζει την φόρτιση της μπαταρίας και την παροχή ρεύματος στο μοτέρ.
Θα το ανοίξω πάλι σύντομα και θα βγάλω φωτό μήπως βρούμε άκρη .... πιστεύω ότι είναι ένα θέμα που θα αντιμετωπίσουν αργά ή γρήγορα όλοι όσοι έχουν τέτοια σκουπάκια.

αναλογα με την ορεξη σου..χρονιαςρες μερες ερχονται.

Αν και οπως ειπα πσιτευω οτι το θεμα ειναι κυριως οτι οι μπαταριες μενουν συνεχως σε φορτιση οταν το σκουπακι μενει στη βαση του