Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το φαλτσοπρίονο PZKS 1500 B2 το επόμενο Σάββατο στα 100ε!

Γιάννη εδώ καί καιρό βρίσκομαι στό ίδιο δίλλημα μέ εσένα γιά τό radial,μιάς πού διάβασα τό post σου στήν κατασκευή τής ραφιέρας.
Eίμαι μεταξύ Parkside-Lux -Metabo αλλά ακόμα δέν τά έχω ξεμπερδέψει.

Η διαφορα τιμης ειναι τεραστια με την metabo, εγω θα πηγαινα για το parkside και με ενα καλο δισκο.
Για την ακριβεια το εχω το parkside και ειμαι ευχαριστημενος.

Η διαφορα τιμης ειναι τεραστια με την metabo, εγω θα πηγαινα για το parkside και με ενα καλο δισκο.
Για την ακριβεια το εχω το parkside και ειμαι ευχαριστημενος.

Αυτό σκέφτομαι τήν τιμή πού είναι τεράστια Μιχάλη γιαυτό δέν έχω πάρει τίποτα ακόμα,γιά μιά φορά τό δίμηνο πού θά χρειαστώ νά κόψω.
Τό radial θά δοκιμαστεί πάραυτα χάχάχά.
Καί τό Lux μού αρέσει πού έχει πλαινές επεκτάσεις μέ στόπ,αλλά δέν ξέρω σέ περίπτωση βλάβης εκτός εγγύησης άν θά υπάρχει service και ανταλλακτικά.

Το Parkside είναι τίμιο για τα λεφτά του. Το έχω και εγώ (το Α1) και είμαι υπέρ ευχαριστημένος.

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γιάννη εδώ καί καιρό βρίσκομαι στό ίδιο δίλλημα μέ εσένα γιά τό radial,μιάς πού διάβασα τό post σου στήν κατασκευή τής ραφιέρας.
Eίμαι μεταξύ Parkside-Lux -Metabo αλλά ακόμα δέν τά έχω ξεμπερδέψει.

Εγώ το αποφάσισα Δημήτρη. Θα το πάρω, γιατί πιστεύω θα με καλύψει απόλυτα. Αν οι ανάγκες αλλάξουν τόσο πολύ (και υπάρχει και μαρούλι για ξόδεμα), θα πάω σε κάτι καλύτερο.

Οι δίσκοι που έχει αύριο κάνουν για το συρόμενο φαλτσοπριονο;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγώ ακόμα δεν κατάλαβα... είναι το ράντιαλ αυτό που φέρνει το Σάββατο ή όχι. Κι αν ναι τι διαφορά έχει με το 1700; Θα ξαναβγεί το 1700, αξίζει να το περιμένω ή όχι;

Κανένας δεν ξέρει?

Last edited by a moderator:
Δημήτρη για την χρήση που το θέλουμε όλοι μας πιστεύω και το PARKSIDE και το lux είναι μια χαρά το Metabo είναι πιο επαγγελματικό και με αυτά τα λεφτά που έχει το Metabo δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα δυο προαναφερόμενα. Εγώ κλείνω για το lux.

Το παιδί ρωτάει διαφορες με το άλλο μοντέλο του Lidl που ήταν 1700 βατ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το 1500 είναι καλύτερο.
Το 1700 το είχε πάρει από ότι θυμάμαι ο Κυρ Παναγιώτης (Panava) και το επέστρεψε λόγω του θορύβου που έκανε όταν σταμάταγε κάτι σαν γωνιακός τροχός.

Panava where are you? Lost in the night!

Σημερα Πήρα ενα σετακι καλέμια - ζουμπαδες καλα μου φάνηκαν ελπίζω να μην λιώσει εύκολα το σιδερο ..
Παρατηρησα οτι μερικα εργαλεια η αναλωσιμα γραφουν επανω γερμανικη διευθυνση παιζει να γινονται γερμανια ?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σημερα Πήρα ενα σετακι καλέμια - ζουμπαδες καλα μου φάνηκαν ελπίζω να μην λιώσει εύκολα το σιδερο ..
Παρατηρησα οτι μερικα εργαλεια η αναλωσιμα γραφουν επανω γερμανικη διευθυνση παιζει να γινονται γερμανια ?

Όχι απλά είναι η διεύθυνση του εισαγωγέα.
Αν και μερικά γίνονται όντως εκεί (κάποια αναλώσιμα).