Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

το ίδιο πρόβλημα έχει και το παλιό μοντέλο.
Το έχει διαπιστώσει και κάποιος άλλος;με το καινουργιο;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ το δοκιμασα το καρφωτικο σε παλιά πόρτα και Δεν δεν μπαίνουν τελείως μέσα παρόλο που είναι στο μέγιστο και το πιέζω δυνατά Δεν ξέρω αν κανω κάτι λάθος η αν ειναι Έτσι

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερωτηση σε οσους πηραν το παλμικο.Η μπαταρια σας κουμπωνει σφιχτα ή εχει τζογο?

Το δικό μου έχει λίγο τσόγο, εν αντιθέσει με το κρουστικό που δεν έχει καθόλου.

Τα bosch εχουν τζογο στο κουμπωμα της μπαταριας??? ...να αλλαξεις προμηθευτη!! :)))

Τα 18V έχουν και αν θες σου τραβάω και βίντεο να το δεις. Υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό και προφανώς είναι χαρακτηριστικό ασφαλείας σε περίπτωση πτώσης.
Δεν συμβαίνει μονο σε 1 εργαλείο αλλά και στα 3 που έχω (2 δραπανοκατσάβιδα και το σκουπάκι).

Κ εμένα μου ακούγεται περίεργο να έχει τζόγο το gdr! Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νίκο μόνο στα 18βολτα ισχύει αυτό. Στα 10βολτα κανένα θεματάκι!

Νίκο μόνο στα 18βολτα ισχύει αυτό. Στα 10βολτα κανένα θεματάκι!

Θα στειλω γραμμα στην Bosch και θα διαμαρτυρηθω!! Γιατι να εχουν τζογο μονο τα 18βολτα battery packs ενω τα 10βολτα να μην εχουν??? :flipout:

Τωρα πλακα μας κανεις η εχεις και κανα εγκυρο λινκ που να πιστοποιει οτι ο τζογος της μπαταριας ειναι καλο και θεμιτο πραμα, ειδικα στα 18βολτα?

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο συγκεκριμένος γωνιακός τροχός αξίζει. Έχω ήδη ένα κρουστικό δραπανοκατσάβιδο της συγκεκριμένης σειράς και σκέφτομαι πάρω και τον τροχό αν βέβαια βρω.
PWSA 20 LI A1
parkside-akku-winkelschleifer-pwsa-20-li-a1.jpg

Κύριοι με τα Bosch λαλά σας......εδώ μιλάμε για Parkside :slapface: Μόλις βρείτε ευκαιρία ...τσουπ .... Bosch.

Φίλε Υδροχόε ...αν σου χρειάζεται σαφώς και αξίζει και έχει και μεγαλύτερη μπαταρία ...και μάλλον δεν θα το προλάβεις απ´οτι λένε οι αποπάνω.
Αυτό όμως που δείχνεις είναι χωρίς μπαταρία .... τα οποία δεν είναι ακόμα διαθέσιμα εδώ.

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο συγκεκριμένος γωνιακός τροχός αξίζει. Έχω ήδη ένα κρουστικό δραπανοκατσάβιδο της συγκεκριμένης σειράς και σκέφτομαι πάρω και τον τροχό αν βέβαια βρω.
PWSA 20 LI A1
parkside-akku-winkelschleifer-pwsa-20-li-a1.jpg

έχει τον πιο άβολο διακόπτη που εχω δουλέψει σε τροχό δυστυχώς.. και γενικά τα κόκκινα πλαστικά φαίνονται λίγο της πλάκας αλλά θα δείξει..

Καμμια φορα ο αβολος διακοπτης, προστατευει Δημητρη.
Δεν ξερω για τον συγκεκριμενο διακοπτη, αλλα σε τρεις γωνιακους τροχους μπαταριας που εχω, οι διακοπτες ειναι οντως 'δυσκολοι'. Ακομα και στο 10βολτο τροχακι της bosch.
Ισως να ειναι η θεση, που ειναι απο κατω.

η θεση το κάνει αβολο με αποτέλεσμά να μην μπορείς να το πιάσεις σταθερά αν έχεις συνηθίσει τους κλασικούς...προσωπικά νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά οταν ειναι δεξιά του δίσκου και στον αντίχειρα (δεξιόχειρας)

Θα στειλω γραμμα στην Bosch και θα διαμαρτυρηθω!! Γιατι να εχουν τζογο μονο τα 18βολτα battery packs ενω τα 10βολτα να μην εχουν??? :flipout:

Τωρα πλακα μας κανεις η εχεις και κανα εγκυρο λινκ που να πιστοποιει οτι ο τζογος της μπαταριας ειναι καλο και θεμιτο πραμα, ειδικα στα 18βολτα?

Θα προσπαθήσω να τραβήξω βίντεο για να το δεις. Δεν κάνω καθόλου πλάκα.//

Nικο δεν χρειαζεται βιντεο. Εαν εσυ θεωρεις φυσιολογικο-και μαλιστα θεμιτο να υπαρχει- τον τζογο στα battery pack των 18βολτων bosch, εγω τι να πω.

Ενα ειναι το σιγουρο, οτι δεν ειναι αυτη η νορμα. Ουτε για την bosch ουτε για καμμια μαρκα εργαλειων, ειτε budget ειτε επωνυμη.

Καλημέρα παιδια Τελικά οκ το καρφωτικο ήθελε παραπάνω δύναμη να πιέσεις από πίσω γι'αυτό δεν εμπενε τέλειος μεσα όλα οκ το καρφί των 32μμ μπήκε όλο

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προς το παρον μονο θετικα σχολια και απο μενα για το καρφωτικο. Σε παλετοξυλα τα καρφωνει για πλακα και τα καρφια και τα διχαλα.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ψάχνοντας για το καρφωτικο στον σωλήνα βρήκα αυτο...
https://youtu.be/eH_SYE8vaqY

Sent from my iPad using Tapatalk

Πολυ καλο!
Ελπιζω να το ευχαριστηθουμε στην Χιο.
Μαλιστα σκεφτομαι να επιστρεψω ενα της Stanley που ειχα αγορασει στα 30 ευρω.

Αναλωσιμα τωρα.
Δοκιμασε κανεις τα του πνευματικου να δουμε αν υπαρχει συμβατοτητα?

Χωρις να ξερω...θεωρω οτι δεν θα εχουν και τοση μεγαλη διαφορα...αν οχι το νεο μοντελο να ειναι και λιιιιγο καλυτερο...!!!
Παντως ΑΝ καρφωνει τοσο "καλα" με την σωστη πιεση τα καρφια και τα διχαλα...προσωπικά με καλυπτει μιας και δεν ειχα ουτε εχω προθεση να παω σε πολυ μεγαλυτερα νουμερα καρφιων...

Eγω παντως εχω μια αισθηση οτι τα παλαιοτερα εργαλεια parkside -γενικα μιλωντας- ηταν καλυτερα. Κατι σαν τα παλια με τα νεα Black and Decker.
Aυτο το βασιζω στο γεγονος οτι εχω σχεδον ολα τα πρωτα εργαλεια ρευματος οταν αρχισε να φερνει το Lidl τα parkside και τα συγκρινω με τα νεωτερα μοντελα απο αυτα που ακουω.